Társalgó

Itt megtalálható a Fórum szabályzat, amit jó, ha elolvastok. Van még Társalgó, Sorozatok vagy filmek ajánlása, Szülinaposok köszöntése és Feliratkérés.

Moderátorok: Vandi, angeni, doramaforever

Kata58

Re: Társalgó

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2015.01.07. 08:52

:D Sziasztok! Szép reggelt mindenkinek! Csak ámulok és bámulok a családtagok kreativitásán! Ilyen gyönyörű almakölteményt még nem láttam...Gratulálok! Nem kellene egy kis kiskukta oda besegíteni?! :D Akkor már csak az élvezetek maradnának a végére! :D A Junki dalát még nem hallottam, mert nem néztem még meg a sorozatot, bár letöltöttem. de most végezni akarok egy-két sorozattal, addig nem állok neki semminek sem...mármint sorozatnézésnek.
További szép napot mindenkinek! :)

gabóci5

HozzászólásSzerző: gabóci5 » 2015.01.07. 11:13

Köszi Unni a videót. Már sokszor szemeztem ezzel a kis hattyúval, de még nem csináltam meg, majd talán egyszer. Ügyes a fiad.

Ha láttátok desertqueen fordításában a Modern Farmert, volt benne egy dal részlet amit HongKi beugróként adott elő. Nagyon tetszett és kíváncsi voltam, hogy mi az. AGV segített megtalálni. Egy 2008-as sorozat a City of Glass OST dala. Két előadótól is találtunk.
Kim Sung Myun
és a Boohwal új énekese Kim Dong Myung

De HongKi viszi a pálmát!!!! Kár, hogy nem énekelte végig.
Mindig az az erõsebb, aki nem tombol, hanem mosolyog. (japán közmondás)

Levente

HozzászólásSzerző: Levente » 2015.01.07. 14:02

szuiaztok szertném letölteni a New Heart 8 részét bemegyek a felületére de nem látom sehol Nincs meg a kellő jogosultságod a hozzászóláshoz csatolt állományok megtekintéséhez. mitkel tenem hogy letudjam szedni a feliratot? elöreios köszönöm

gabóci5

HozzászólásSzerző: gabóci5 » 2015.01.07. 14:33

Levente! Először nézd meg, hogy be vagy-e jelentkezve. A topikok közötti visszalépésnél ha a böngésző nyilával lépsz vissza, akkor kijelentkeztet a rendszer, ezért inkább a lap alján a vissza nyilat használd. Rita részletesen leírta valahol, csak most nem találom hirtelen.

Unni0731

HozzászólásSzerző: Unni0731 » 2015.01.07. 18:28

Szívesen mindenkinek az almás hattyút! Hajnalban nem jutott eszembe, hogy lefotózzam, simán befaltam.. :mrgreen: De pont úgy nézett ki, mint a videón.
Szóval, Gabóci te ismerted. :)
Desertqueen, úgy csináld meg Linának, hogy leesen az álla az ámulattól. :o Csak később áruld el a trükkjét. Engem is csuda izgalomban tartott, hogy hogyan csinálhatta. :mrgreen:
Gabóci, én is sajnálom, hogy Hongkivel nem énekeltették végig ezt a dalt. De már így is nagy szó volt, hogy visszanyúltak egy 2008-as filmbetétdalért. :roll:
Nekem tetszik mindegyik előadásban, de biztosan Hongkié lett volna a legjobb. :D
Hogy a csudába találtatok rá ezekre a videókra AGV-vel :?: :roll: :o Nekem annyi esélyem lett volna erre, mintha tűt keresnék a szénakazalban. :?: :lol:
Lemaradt, hogy fantasztikusak vagytok!!! Nagyon köszi! Igazi kuriózum ezeknek az ismerete. :P
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Unni0731 2015.01.07. 18:33-kor.
Kép
KépKép

gabóci5

HozzászólásSzerző: gabóci5 » 2015.01.07. 18:32

Unni! AGV-jé a dicsőség, :P :P :P én csak tovább keresgéltem. Én sem tudom, hogy talált rá.

Unni0731

HozzászólásSzerző: Unni0731 » 2015.01.07. 18:37

Unni! AGV-jé a dicsőség, :P :P :P én csak tovább keresgéltem. Én sem tudom, hogy talált rá.
Milyen gyorsan válaszoltál. Köszi, a másik hsz-t még kiegészítettem, de itt is nagyon köszi mindkettőtöknek. :)
Hiányzik néhány emóciós figura, pl csókot dobó, dobogó szív, a felfelé mutató hüvelykujj.
Ezt most mind megkapnátok. :lol:
Kép
KépKép

desertqueen
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: desertqueen » 2015.01.07. 20:24

Desertqueen, úgy csináld meg Linának, hogy leesen az álla az ámulattól. :o Csak később áruld el a trükkjét. Engem is csuda izgalomban tartott, hogy hogyan csinálhatta. :mrgreen:
Hehehehe ezt terveztem :twisted: :twisted: :twisted: . Jó kis szabolcsi almánk van itthon, akkorák mint a fejem, úgyhogy biztos sikerül valami hattyúk tavát összehoznom :D :D :D

desertqueen
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: desertqueen » 2015.01.07. 20:27

AGV nagy internet kutató. Olyan dolgokat talál, hogy az eszem megáll. Most, jó kis FT Islandes linkeket küldött át, alig várom, hogy rácuppanhassak. :mrgreen:

Unni0731

HozzászólásSzerző: Unni0731 » 2015.01.07. 20:30

Desertqueen, nézd megint muffint sütött! :lol: Hogy vigyázzak így az alakomra. :mrgreen: Egyébként nem győzöm a hozzávalókat megvenni, pótolni. Most csokis kakaós, mandulást sütött. Még jó, hogy mentek a barátaikhoz és elvitt egy jó párat. :D
Ipad-el fotóztam, azon meg nincs vaku, de a lámpa alá tettem, hogy jobban lehessen látni.
Egyébként erről jut eszembe, hogy az itthoni brüsszeli pisilő fiút /Manneken Pis/ is lefényképeztem, amikor kimaradtak már az MF-ből ezek a pikáns jelenetek. :lol:
Alkalmasint majd beteszem.

Kép
Kép
KépKép

Vissza: “Mindenféle”