Sziasztok!
Pár napja regisztráltam hozzátok, mivel nagy rajongója vagyok az ázsiai filmeknek. Örülök, hogy van még valaki kis hazánkban, aki időt és energiát szán arra, hogy ezek az indokolatlanul mellőzött alkotások eljussanak hozzánk. Sajnos eredeti nyelven nem élvezhetem ezeket a filmeket, mivel az angolon kívül más nyelvvel nem boldogulok, ezért nagy örömöt jelentettek számomra az itt található feliratok. Szóval köszönöm nektek. Egyúttal kérdezném, hogy tudtok-e ajánlani jó vígjáték sorozatot, mert sorozat témában eddig nem nagyon mélyedtem el. Köszi előre is.
Jogvédős témához: A magyar szerzői jogi törvény szerint a letöltés " többszörözésnek" minősül, ugyanakkor a törvény 35.§ (1) bekezdése kimondja, hogy "magáncélra bárki készíthet a műről másolatot, ha az jövedelemszerzés vagy jövedelemfokozás célját közvetve sem szolgálja. (Kivéve építészeti mű, műszaki létesítmény, szoftver, számítástechnikai eszközzel működtetett adattár.) Ez a szabály vonatkozik a letöltésekre is, méghozzá attól függetlenül, hogy a 'feltöltés', vagyis az interneten történt nyilvánossá tétel jogszerű volt-e. Feliratok vonatkozásában nem találtam releváns infót.
Üdv, Bukoba