Kedves csabamama2. Nagyon köszönöm, hogysegítettél. Ha nem gond, akkor zip-be pakolva elküldhetnéd mondjuk a
vazol07@gmail.hu
címemre.
Moderátorok: Vandi, angeni, doramaforever
Köszönöm kedves Kata58, hogy megnyugtattál, hogy nem csak nálam fordult/fordul elő. Most például simán, és gyorsan ment a bejelentkezés.Kedves Unni nem csak nálad volt ez a hiba, volt, hogy úgy tűnt el minden, hogy nem is léptem ki és nem tudtam átlépni másik részre, mert csak pörgött...és nem egyszer sehogy sem tudtam oda lépni ahova akartam....most mintha oké lenne...
Köszi Unni, de attól tartok, hogy Kínában (ha eljutok), nem fogok enni kínai kosztot. Azt hiszem, marad a MacDonald's.Rita, ma jártam a LIDL-ben és vettem néhány ázsiai kiegészítőt. Egyből eszembe jutottál és a tervezgetésed.Evőpálcika van kétféle, natúr és színes mintás. /5-5 pár, 299 HUF-ért/. Rizstál 2db-os, szusitányér 2 db-os, szójatálak 4db-os, és teás. Az utóbbi kivételével a fíling kedvéért mindenből vettem, persze ezekben nemcsak kínai kaját lehet szervírozni.
Köszi Gabi! Ezt sem tudtam, és azt sem, hogy február utolsó vasárnapján, vagyis ma,Ma van a nemzetközi anyanyelvi nap!
Kata! Én is láttam, de azt is, hogy napközben már +10 körül is lehet a hőmérséklet. Karácsony környékén nagyonKedves Rita! Most néztem meg az időjárás előrejelzést, március első hetében még lesznek -3 fokok, de csak egy két nap...aztán én is nagyon várom az igazi tavaszi hómérsékletet.....
Kata58! Remélem, hogy igazad van és hó még csak mérsékelten sem lesz.Kata58
Most néztem meg az időjárás előrejelzést, március első hetében még lesznek -3 fokok, de csak egy két nap...aztán én is nagyon várom az igazi tavaszi hómérsékletet...
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég