Fórumszabályzatot, annak is a "III. Regisztrált felhasználók törlése" pontját,
majd utána a figyelmeztetést!

Moderátorok: Vandi, angeni, doramaforever
Kedves Marcsi! Nagyon aranyos vagy! Én is örülök, hogy megismerhettelek! Hála a SSSS-nek! Már írtam neked,Szia, Kedves Rita!
Elolvastam az interjút, és olyan boldogság volt, hogy én ismerlek Téged.
Azok a szerencsések közé tartozom, akikkel beszélgetünk, viccelődünk, vagy esetleg mérgelődünk valamin együtt, aminek Te vagy a motorja, aki miatt mindennap, akár többször feljövünk szétnézünk mi újság, van-e új felirat, vagy milyen idő van Pesten, vagy kinek érkezik haza valahonnan a gyereke és sokáig sorolhatnám, hogy miért jövünk ide.De az biztos, hogy Te egy fontos szerepet játszol ebben.
Nagyon szép hétvégét kívánok neked és minden fórumozónak.
Marcsi
Kedves Zsuzsa! Boldoggá tesz, hogy ilyennek látsz! Szoktam mondani, hogy nem szeretek álszerénykedni.Kedves Rita! Gratulálok a Jackiminél olvasható interjúdhoz! Nagyon kedves, őszinte embernek ismertelek meg az eddigi munkáidból, és a fórumokon tett bejegyzéseidből. Az interjú is ezt a képet igazolja. Kívánom, hogy ezután is sok örömöd legye a feliratokban, a fellelt sorozatokban! Ha el is hagytad Koreát, az eddigi fordításaidért is hálás vagyok, nagyszerű élményt nyújtottak. S bízom benne, hogy lesz még visszatérés, ha csak nosztalgiából is.
Kedves Kata! Én is egyetértek! De be kell valljam, már nem követem a koreai sorozatokat. Különben isEgyet értek veled Mikaz, reméljük még lesz visszatérés Koreába is...Bár annak akkor nagyon Klassznak kell lennie,,![]()
![]()
![]()
![]()
Kedves desertqueen! Köszönöm kedves hozzászólásodat az interjúhoz! Nagyon örültem neki! Ha ittAz interjú nekem is nagyon tetszett! Melyik volt az első film, amire azt hitted tévedésből, hogy koreai (közben hongkongi volt) és nagyon tetszett? Szívesen megnézném én is!
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 4 vendég