Társalgó

Itt megtalálható a Fórum szabályzat, amit jó, ha elolvastok. Van még Társalgó, Sorozatok vagy filmek ajánlása, Szülinaposok köszöntése és Feliratkérés.

Moderátorok: Vandi, angeni, doramaforever

Unni0731

Re: Társalgó

HozzászólásSzerző: Unni0731 » 2015.04.04. 10:09

Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánok Mindenkinek!
Kép

Ez egy aranyos zenés képeslap, a kisgyerekeseknek szánom. Keresgélni kell kattintgatva, ezzel segíteni a nyuszinak, hogy hová rejtették el a tojásokat. Akkor van vége, amikor az összeset megtaláltátok. 10 db.
Kattintások: Először madár... kék virág- ibolya ... szemben lévő fa, amelyen növények kúsznak...pad és ott elől a falevelek alatt, ahol a nyuszi szimatol.

https://www.jacquielawson.com/preview.a ... path=83557
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Unni0731 2015.04.04. 10:17-kor.
Kép
KépKép

Kata58

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2015.04.04. 10:15

Unni nagyon aranyos vagy...köszönjük a nyuszi ajándékát..délután már meg is fogjuk nézni...most vissza kell menjek a konyhába.... :D :D :D
Én is Kellemes Ünnepeket kívánok! :D :D

mikaz

HozzászólásSzerző: mikaz » 2015.04.04. 11:13

Kellemes húsvéti ünnepeket kívánok mindenkinek sok-sok szeretettel! Rita, köszönöm a kedves sorokat!
Kép
KépKép

desertqueen
Kapcsolat:

Re: Desertqueennek:

HozzászólásSzerző: desertqueen » 2015.04.04. 13:16

A Blind Detective volt az első nem koreai filmélményem. Annyira más volt, mint az általam eddig látottak,
hogy azonnal megkedveltem. Fura volt a humora (de én az ilyet pont szeretem), a színészek alakítása (ezt
is pont szeretem). Zavart a nyelv, a túl rövid szavak, mondatok, de azt mondtam, hogy akkor sem állok
fel előle, ha a kutya kovászt eszik. Jól tettem! Ha nem maradok, nem ismerhettem volna meg egy csomó
csodálatos sorozatot, filmet. [/color][/b]

Azt javaslom, hogy a Blind Detective mellett, nézd meg a vietnámi The Lady Assassint! A SSSS-re is azt
mondtam, hogy ilyet még nem láttál, hát a TLA-ból sincs még egy! Csodálatos, érdekes, különleges film.
Nem is tudom, hogy az írójának, hogy jutott ilyen az eszébe. Azonkívül segítene a thai nyelvvel szembeni
ellenállásodat leküzdeni. A két nyelv nagyon hasonló hangsúlyában, dallamában, de a vietnámi kicsit jobb
a fülnek. Viszont ha megszoktad, egy lépéssel közelebb kerülsz a thai Full House-hoz, amit vétek lenne
kihagyni! Gondolj bele, csak ketten írták azt, hogy az eredeti, a 2004-es, jobban tetszett nekik. Kell ettől
nagyobb elismerés?

http://doramaforever.hu/viewtopic.php?f ... 3eb0a57e72
http://doramaforever.hu/viewtopic.php?f ... 3eb0a57e72

Nektek is Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánok!

Kép
Kedves Rita!

Nagy köszönet az ajánlókért! a thai Full House csupán arra vár, hogy a barátnőmmel össze tudjuk hangolni a "közösnézős" sorozat délutánokat (bár nem vagyok egy csapatban nézős típus, de annyit nyaggatott, hogy nézzünk meg egy sorozatot, hogy ráálltam (egyébként ő választotta ki :D )
A Blind Detective címe ismerős (úgy látszik már szemeztem vele), de még nem láttam, úgyhogy lesz mit néznem (az eddigi listámat még ezekkel kiegészítem... alsó hangon 100 óra kell, csak a legfontosabbakra :lol: :lol: :lol: :lol: )
Én is Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánok a Dorama Forever minden tagjának, és a fórumozóknak!

Kép
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

gabóci5

HozzászólásSzerző: gabóci5 » 2015.04.04. 14:12

Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánok a Dorama Forever minden tagjának, és fórumozóinak!

Kép
Mindig az az erõsebb, aki nem tombol, hanem mosolyog. (japán közmondás)

62Rita

Húsvéti bakiparádé:

HozzászólásSzerző: 62Rita » 2015.04.04. 15:15

Keresgélés közben egy csomó értelmezhetetlen, értelmetlen húsvéti gifet találtam.
Csokorba gyűjtöttem őket. Indulhat a húsvéti bakiparádé!

A kacsát, mint húsvéti figurát két helyen is láttam. Lehet, hogy van húsvéti kacsa?
(bocs, nem tudtam, hogy ekkora lesz a gif)

Kép Kép

Húsvéti gyűjteményben találtam ezt a kakast. A kérdésem ugyanaz: Lehet, hogy van húsvéti
kakas?

Kép

Szintén húsvéti gifgyűjteményből származó többféle harang. Nem kérdezek semmit:

Kép Kép Kép

Az egyik legjobb találmányom, a nyuszis mamuszban ugráló, húsvéti nyuszinak
álcázott teknős. Ilyen van?

Kép

Ez se kutya!

Kép

Folytatás következik:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 62Rita 2015.04.04. 15:17-kor.

62Rita

Húsvéti bakiparádé:

HozzászólásSzerző: 62Rita » 2015.04.04. 15:15

Hogy teljes legyen a képzavar, bemutatom ezt a vicces tojást. Az előbukkanó két láb alapján,
azt hihetnénk, hogy kis csirke fog kikelni a tojásból, de ez hatalmas tévedés. Lehet, hogy ez
egy április elsejére készült húsvéti tojás?

Kép

Ez a tojás tavalyról bennmaradt a fészekben. Kicsirázott, és kihajtott:

Kép

Muszáj megkérdeznem újra. Lehet, hogy van húsvéti maci?

Kép

Bemutatom a téli húsvéti tojást. A fázós csibe kötött sapkával a fején ugrik ki a tojásból:

Kép

Az elvont és a modern húsvéti koncepciókhoz végképp nem értek. Lehet, hogy cukik
ezek a csibék is, csak én nem látom őket annak?

Kép Kép Kép

A csúcson kell abbahagyni. A legvégére hagytam a legkülönlegesebb találmányomat.
No comment!

Kép
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára 62Rita 2015.04.04. 15:23-kor.

62Rita

Unninak:

HozzászólásSzerző: 62Rita » 2015.04.04. 15:18

Unni! A te képeslapod is nagyon cukker és interaktív. Jól eljátszottam vele.
Tegnap dolores küldött egyet, az előző oldalon található, az is nagyon édes volt.
Az e-képeslapok világa még ismeretlen számomra, bele fogom ásni magam.

Kép

Marika58

HozzászólásSzerző: Marika58 » 2015.04.04. 16:43

Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánok a Dorama Forever Fansub kedves csapatának és a fórumozóknak!

62Rita

Riának:

HozzászólásSzerző: 62Rita » 2015.04.04. 17:01

Kedves Rita!
Nagy köszönet az ajánlókért! a thai Full House csupán arra vár, hogy a barátnőmmel össze tudjuk hangolni a "közösnézős" sorozat délutánokat (bár nem vagyok egy csapatban nézős típus, de annyit nyaggatott, hogy nézzünk meg egy sorozatot, hogy ráálltam (egyébként ő választotta ki :D )
A Blind Detective címe ismerős (úgy látszik már szemeztem vele), de még nem láttam, úgyhogy lesz mit néznem (az eddigi listámat még ezekkel kiegészítem... alsó hangon 100 óra kell, csak a legfontosabbakra :lol: :lol: :lol: :lol: )
Én is Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánok a Dorama Forever minden tagjának, és a fórumozóknak!
Ria! Neked hat nap múlva kezdődik az új sorozatod No Min Woo-val! Akkor ne nézz semmit,
csak a SSSS-t, mert ha elkezditek a fordítást, akkor tényleg semmi másra nem lesz időtök a
munka mellett. Ez is közös projekt lesz a lányoddal?

Jó munkát kívánok hozzá!

Kép

Vissza: “Mindenféle”