Társalgó

Itt megtalálható a Fórum szabályzat, amit jó, ha elolvastok. Van még Társalgó, Sorozatok vagy filmek ajánlása, Szülinaposok köszöntése és Feliratkérés.

Moderátorok: Vandi, angeni, doramaforever

Barbi

Re: Társalgó

HozzászólásSzerző: Barbi » 2015.04.05. 14:00

Kellemes Ünnepeket Kívánok !
https://www.youtube.com/watch?v=bNe_Csm ... V9&index=2

Vidám hétvégét!

Cila

HozzászólásSzerző: Cila » 2015.04.05. 15:13

Kellemes húsvéti ünnepeket! :-)

RiziBizi

HozzászólásSzerző: RiziBizi » 2015.04.05. 17:48

Minden Fordítónak és Fórumtársnak kívánok szép húsvéti ünnepet!

csip

HozzászólásSzerző: csip » 2015.04.05. 20:15

Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánok!

szeva

HozzászólásSzerző: szeva » 2015.04.06. 00:13

Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánok Mindenkinek!

gabóci5

HozzászólásSzerző: gabóci5 » 2015.04.06. 18:11

Kép

Ismeritek? Én most találkoztam ezzel a reklámmal.

Az Omorovicza egy magyar luxus kozmetikai márka, melyet 2006-ban alapított a magyar, arisztokratikus származású Omorovicza István feleségével. A márka termékeinek különlegességét az ásványi anyagokban gazdag magyar termál vizek adják. A cég szabadalmaztatott technoloógiája (mineral cosmetology) révén a termál vízben lévő ásávnyi anyagok állítólag rendkívül jól felszívódnak a bőrbe.
Érdekes jelenség, hogy az Omorovicza nemzetközileg sokkal ismertebb, mint itthon, talán mert az ára is egy kicsit luxus kategória
Mindig az az erõsebb, aki nem tombol, hanem mosolyog. (japán közmondás)

Unni0731

HozzászólásSzerző: Unni0731 » 2015.04.06. 19:23

Ismeritek? Én most találkoztam ezzel a reklámmal.
Gabóci, te milyen érdekességre bukkantál, pláne, hogy szotyiszemű reklámja is van! :D
Erről jutott eszembe, hogy a húgom nyuszija is meglepett egy krémmel, én még arról sem halottam, még annak is utána kell néznem.
Ez dr.organic névre hallgat./E vitaminos/
Tavaly nyár elején gondoltam egy merészet és interneten keresztül megrendeltem egy krémet Lagrend Hyaluron a neve. Gondoltam egyszer élünk, most akciós, kipróbálom.
Csak azért írom meg, mert utána felhívtak telefonon, hogy megerősítsék a rendelésemet és nagy meglepetésemre még tudtam alkudni az árból. :) Egyébként jó a krém, azóta már 3x3-t rendeltem a család női tagjainak. :)
A 95 éves /96 lesz/ Nagyikánknak is mindig kell krémet venni, nagyon hiúcska még mindig. Rita, te láttál is róla képet, miután tavaly felépült a combnyaktöréséből. :)

A napokban ezzel a reklámmal futottam szembe...
http://leferykeptar.com/szepseg/lefery- ... la-3-n-nh/
Kíváncsi lennék erre is, hátha valaki közületek már kipróbálta és tud hiteles visszajelzést adni. :)
Kép
KépKép

desertqueen
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: desertqueen » 2015.04.10. 20:59

http://leferykeptar.com/szepseg/lefery- ... la-3-n-nh/
Kíváncsi lennék erre is, hátha valaki közületek már kipróbálta és tud hiteles visszajelzést adni. :)
Unnikám, én már sok mindent magamra kentem, úgyhogy tapasztalatból mondom, szerintem csak egy valami tud ilyen látványos eredményt hozni: Photoshop :mrgreen:
Még a plasztikai sebész kése sem ilyen ügyes (bár az azért elég látványos változást tud hozni). Egy krém erre sajnos nem képes. Pedig milyen jó lenne ;)

Unni0731

HozzászólásSzerző: Unni0731 » 2015.04.11. 00:53

Unnikám, én már sok mindent magamra kentem, úgyhogy tapasztalatból mondom, szerintem csak egy valami tud ilyen látványos eredményt hozni: Photoshop :mrgreen:
Még a plasztikai sebész kése sem ilyen ügyes (bár az azért elég látványos változást tud hozni). Egy krém erre sajnos nem képes. Pedig milyen jó lenne ;)
Köszi Riám! :lol: :lol: Egyébként a Lagrend, amit említettem, hogy kipróbáltunk, az egyáltalán nem rossz. A Dédike 15 évet minimum letagadhatna. :lol: :D A fiam szerint én akár 20-at is, de biztosan csak puncsolt... :mrgreen:
Letöltöttem az első részhez WITH-ket a tervezett soridhoz. Már csak No Min-woo-val kell megbarátkoznom. A Pasta-ban láthattam, de mély nyomokat nem hagyott. :mrgreen: Kíváncsi vagyok rá. :)
Kép
KépKép

desertqueen
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: desertqueen » 2015.04.12. 09:19

Köszi Riám! :lol: :lol: Egyébként a Lagrend, amit említettem, hogy kipróbáltunk, az egyáltalán nem rossz. A Dédike 15 évet minimum letagadhatna. :lol: :D A fiam szerint én akár 20-at is, de biztosan csak puncsolt... :mrgreen:
Letöltöttem az első részhez WITH-ket a tervezett soridhoz. Már csak No Min-woo-val kell megbarátkoznom. A Pasta-ban láthattam, de mély nyomokat nem hagyott. :mrgreen: Kíváncsi vagyok rá. :)
Jók a génjeid és Unni dédinek is :D ... én aztán kenhetek bárhová bármit... :lol: :lol: :lol:
Az új sorozat miatt nagyon bosszankodom, nem jött ki hozzá angol felirat. Péntek óta nuku, nyista, semmi... :x :? ...
No Min Woo meg jó lenne, ha nem tökítenék el folyton a kinézetét. Én nem tudom, hogy miért nem lehet olyan, mint a My Girlfriend Gumihoban...
Az viszont vigasztal, hogy olyan gyönyörű idő van, és így legalább van időm örülni a jó levegőnek meg a napnak... Megyek is a Duna partra egy nagyon sétálni :) :) :) :)

Vissza: “Mindenféle”