Ildikó! Erzsi mindig kiírja a Doramamajomra, ha valamelyik soriból újat tesz ki, szerintem onnan tájékozódj! Lehet, hogy van
más módja is, azt még nem tudom.
Ha belépsz a Fórumba, akkor ott vannak a témák felsorakoztatva. Filmek, Sorozatok, Anime. Ha belépsz a Sorozatokba, országok
szerint szét vannak szedve a sorik. Ha mondjuk a Hayate-t keresed, akkor Tajvanra kell klikkelned, és már is ott van a Hayate, és
mellett a többi tajvani is, akár be van fejezve, akár még fordítás alatt áll.
Korábban írtam ezeket a sorokat az észrevételeimről, hasznos lehet számodra is, olvasd el:
"Ha valaki szeretné követni valamelyik témát, és emilt kapni az újabb hozzászólásokról, akkor a topik tetején le kell nyitnia a kis
csavarkulcs melletti ablakocskát, és rá kell klikkelnie a "Feliratkozás a témára" feliratra. De úgy látom, ha valamelyik topikba írtunk,
akkor automatikusak küldi az értesítéseket.
A másik észrevételem: nagyon hasznos a bal felső sarokban lévő gyors linkek opció. Ha lenyitjuk, és ráklikkelünk az "Új hozzászólások"-ra,
akkor az azokban a topikokban lévő hsz.-kat is olvashatjuk, amelyikre nem vagyunk feliratkozva, de esetleg érdekelnek. Jó, hogy nem
kell keresgélni."