Társalgó

Itt megtalálható a Fórum szabályzat, amit jó, ha elolvastok. Van még Társalgó, Sorozatok vagy filmek ajánlása, Szülinaposok köszöntése és Feliratkérés.

Moderátorok: Vandi, angeni, doramaforever

gyomar

Ritának

HozzászólásSzerző: gyomar » 2015.06.04. 22:09

Szia Rita!
Igen én is azt csináltam, hogy egyszerre kinyitom mindkettőt és hasonlítom egymáshoz őket.Nekem a réginél jobban tetszik a feltöltéseknél felírt dátum időpont, az újnál meg óra, nap, majd hét,ez nem tetszik.Igen igazad van a felület nagyon rikító, feketére váltottam ahogy írtad, de nekem az még rosszabb.Tehát bőven van mit szokni, de így voltam-voltunk az új D-Addicts-al, és azt is aránylag megszoktunk, és megszerettük.
Nagyon szép estét kívánok Marcsi :-)

62Rita

Marcsinak:

HozzászólásSzerző: 62Rita » 2015.06.05. 19:08

Szia Rita!
Igen én is azt csináltam, hogy egyszerre kinyitom mindkettőt és hasonlítom egymáshoz őket.Nekem a réginél jobban tetszik a feltöltéseknél felírt dátum időpont, az újnál meg óra, nap, majd hét,ez nem tetszik.Igen igazad van a felület nagyon rikító, feketére váltottam ahogy írtad, de nekem az még rosszabb.Tehát bőven van mit szokni, de így voltam-voltunk az új D-Addicts-al, és azt is aránylag megszoktunk, és megszerettük.
Nagyon szép estét kívánok Marcsi :-)
Már nálam is újra fehér az oldal! Nem tudtam megszokni a feketét. Ez van! Vagy megszokunk, vagy megszökünk!
Én inkább megszokom! Mi lenne velem/velünk AT nélkül!

Kép Kép

Kata58

Re: Társalgó

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2015.06.05. 23:54

Az a püfölős gif nagyon mókás! egész felderültem.......kb. Így érzem magam mikor nem megy valami... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Blackfield

HozzászólásSzerző: Blackfield » 2015.06.06. 17:55

Kedves Fordítók!
Elnézést, hogy itt zaklatlak titeket, de szeretném megkérdezni, hogy milyen terveitek vannak a jövőre nézve, mivel most szabad letöltés van AT-n, kihasználnám a lehetőséget - és kisdobos becsület szavamra ígérem, amint megnéztem az utóbbi időben letöltött feliratokat, filmeket, pótolom a restanciáimat. (kb. 2-3 hét múlva :mrgreen: )
... ha más topikokban már beszéltetek hasonló témákról, akkor elnézést kérek a zavarásért!
Szép hétvégét kívánok mindenkinek!

Kép

:mrgreen:

62Rita

Tervek és kevésbé biztosak:

HozzászólásSzerző: 62Rita » 2015.06.06. 19:58

Kedves Vali! Jó ötlet volt részedről, hogy érdeklődj!
Amiket itt felsoroltam sorozatokat és filmeket, azok közül csak az Ustad Hotel a 100%,
mert azt már megnéztem és nagyon tetszik. A hónap végére, a harmadik fordítói
szülinapomra szánom.
Szeretném az Unriddle-t is lefordítani, de mivel akció sorozat, csak akkor fog sorra
kerülni, ha éppen nincs kedvemre való romkom vagy dráma.
A That Love Comes csak arra vár, hogy végignézzem. Jó lenne, ha jó lenne!
A The Bullet Vanishes-nek megláttam a poszterjét, és máris imádtam! '30-as évek!
Szintén arra vár, hogy megnézzem. Nagyon szeretném, ha jó lenne.
A Letter from an Unknown Womannek az eredetijét is letöltöttem már. 1948-ban
Amerikában készült Stefan Zweig regénye alapján. Jó lenne összehasonlítani, sőt
mind a kettőt lefordítani, egyelőre nincs rá időm.
A Girl Killer koreai, ezért kissé hátrányban van a többivel szemben. Ez is arra vár,
hogy végignézzem.
A Dooman Riverrel és a Wedding Game-mel ugyanez a helyzet.

Ustad Hotel: That Love Comes: Unriddle: Girl Killer: Letter from an Unknown Woman: The Bullet Vanishes: The Wedding Game: Dooman River: Kép

Blackfield

HozzászólásSzerző: Blackfield » 2015.06.06. 20:59

Kedves Rita!

Köszönöm a válaszod, már néhányat "behúztam", ám a 26 Gb egy csöppet meglepett! :o

... no és a Wedding Game-nél felcsillant a szemem, hogy Christopher Lee is szerepel egy keleti filmben, de rá kellett jönnöm, hogy ő egészen más valaki, és nem a jó öreg Sarumán! :mrgreen:

Kép

Blackfield :]

62Rita

Már nem csak terv:

HozzászólásSzerző: 62Rita » 2015.06.06. 21:24

A Wedding Game-ről jut eszembe, hogy azt a két sorozatot kifelejtettem, ami már szintén a 100%-osok
táborát erősíti:
Az egyik a Good Wife, amit már el is kezdtem fordítani. Ebben is a szingapúri Christopher Lee
játssza a főszerepet, mint a Wedding Game-ben, díjat is kapott az alakításáért.: A másik a Drunken To Love You, ami a GW után fog következni. A nagy méretről szólva. Van egy kínai sorozat, ami csak 55,70 GB-os méretben található meg. Egy éve vergődök
rajta, hogy érdemes-e belenéznem, mert mi van, ha nagyon megtetszik, de rajtam kívül senki nem fog ennyi
GB-ot áldozni a gépén vagy a winchesterén egy kínai sorozatért. Szokás szerint feltölteném a Megára. Két fiókba
férne csak el!

Most hogy írtam, el is döntöttem. Beindítottam az első négy rész letöltését. Hátha nem tetszik, és megnyugszom.
De mi lesz, ha nagyon jó lesz?
Ahogy anyukám mondta: "Úgy még soha sem volt, hogy sehogy se legyen." Röviden: Majd lesz valahogy!

Kép

62Rita

HozzászólásSzerző: 62Rita » 2015.06.06. 22:20

Blackfield! Megnéztem a videót, azt lett, amire számítottam. Halálra röhögtem magam!
Nagyon jó volt!

Jó éjt!

Kép

Blackfield

HozzászólásSzerző: Blackfield » 2015.06.06. 22:31

Ez a mondás a mi családunkban is él! :mrgreen: Örök igazság!

(A Dodo-s filmet meg fogom nézni, már begyűjtöttem - de sajna még néhány hétig csak tárolgatom, több társával együtt, mivel egyenlőre a túlélésre hajtok! :) )

Kép

62Rita

HozzászólásSzerző: 62Rita » 2015.06.06. 22:43

Az Oblivion Islandot is nagyon vártad, de megértelek. Mi még a héten egy három napos,
30 órás továbbképzést is lenyomtunk. Nekem sincs időm fordítani.

Még egy jó éjt! (olyan jópofa gifeket találtam)

Kép

Vissza: “Mindenféle”