Itt megtalálható a Fórum szabályzat, amit jó, ha elolvastok. Van még Társalgó, Sorozatok vagy filmek ajánlása, Szülinaposok köszöntése és Feliratkérés.
Én pedig ételképekkel kívánok boldog névnapot minden kedves Margitnak!
Gabi! Olyan nagy nosztalgia van bennem a régi Társalgó iránt, hogy igazán megörültem,
amikor véletlenül megpillantottam az egyik ismerős, ételekből készült, csodálatos képet.
Rákattintva előjött a többi is. Egy része már volt kitéve a régiben, de van köztük olyan is,
amit még nem láttunk. A képek minden porcikája ehető:
A nyomi palacknadrág valóban nyomi, de a pohárdísz nekem tetszik. Azt olvastam egyszer valahol,
hogy a bulizóknak készül. Így mindenki meg tudja jelölni a saját poharát. Pár óra múlva már úgy
is mindegy!
AGV tett ki a régi fórumba vicces teafűtartókat. Már akkor is odavoltam értük, gyorsan kerestem
párat. Kár, hogy nem teázom.
Milyen jó, hogy előkerültek ezek a vicces de praktikus teafilterek. Egy két kivétellel bármelyiket elfogadnám...
Jó hogy előkerültek a sufniból... .
Mivel péntek, lassan hétvége...mindenkinek kellemes pihenést, jó hétvégét!
Az előbb írtam a Doramamajomra, de ide is kiteszem, hogy senki ne jusson bajba, akinek nem jó
az aránya az AT-n:
"Most olvastam az asiatorrentsen:
Nemsokára vége a szabad letöltésnek. Ahhoz, hogy a jelenleg aktív torrenteket ne számolják el nektek
a szabad letöltés megszűntével, tehát, hogy ne rontsa az arányotokat, le kell állítani és újra kell indítani
őket. Vagy ki kell törölni a torrent kliensből.
Nekem utorrentem van, három sorozatot, és két filmet töltöttem le, ami egyébként nem lett volna aranytalléros,
tehát rontott volna az arányomon, ha nincs szabad letöltés. A három sorozatot kitöröltem az utorrentből, a két
filmet viszont benne hagytam, csak leállítottam, és újraindítottam őket, mert mindkettő kapós, tehát érdemes
seedben hagynom őket.
A leállítás és az újraindítás úgy megy az utorrentben, hogy kijelölöm a torrenteket, majd ráklikkelek az utorrent
felső sorában lévő “Stop Torrent”-re (nálam ez egy fekete négyzet), akkor leáll a seedelés vagy letöltés. Ezután
ráklikkelek a szintén a felső sorban lévő “Start Torrent”-re (nálam ez egy lefelé mutató fekete nyíl) és újra indul
a letöltés vagy a seedelés.
Azt nem sikerült megtudnom a fórum végigolvasása után sem, hogy mi van azokkal a torrentekkel, amiket a
szabad letöltés alatt indítottak be, de még mindig nem töltődtek le, és valószínűleg nem is fognak az akció végéig."
Kedves Blackfield! Nagyon szívesen! A cuki gif kedvenc animéből van?
Ezt a kiegészítést tettem még a Doramamajomon:
"Az AT-re ezt az időpontot tették ki: 17 June 2015 (13:00 GMT).
Ez gondolom azt jelenti, hogy 2015. június 17-én, a greenwichi középidő szerint,
13:00 óáig tart a free-leech. Mi két órával előrébb vagyunk a GMT-től, akkor ha
jól számolom, holnap délelőtt 11 órakor lesz vége számunkra a szabad letöltésnek.
Megmondom őszintén, hogy ennek csak most néztem utána. Ha elnéztem valamit,
akkor elnézést kérek, javítsatok ki."
Sikerül magamat kijavítanom:
Nem délelőtt 11:00, hanem délután 15:00 lesz már nálunk, amikor Greenwichben
még csak 13:00 lesz. Tehát délután 3-ig lehet szabadon töltögetnünk, leállítanunk,
és újra elindítanunk az aktív torrenteket.
Szia Rita!
Köszönöm ezt az infót!
Az az igazság, olvastam az AT-n, de nem értettem, hogy akkor most miért is kell leállitani. Régen is volt szabad letöltés, nem emlékszem, hogy igy kellett volna befejezni, meg talán az arányom sem romlott, pedig nem csináltam semmit utána.
Most viszont nem fogom elfelejteni.
Kedves Rita, köszönöm az összes ismertetőt. Tegnap már leállítottam és újra indítottam. Remélem így is jó lesz. Vagy megcsináljam ma is?
Az új Át-re mindenképpen regisztrálni kell? Vagy majd lassan csak az lesz és megszűnik a régi? A regisztrálás után csak onnan lehet letölteni? Vagy lassan fog beindulni? Millió kérdésem lenne, hogy is kell kezdeni, hol is kell? Kérdezni sem tudok, mert még annyira nem értem.
Remélem majd csak megvilágosodok, ha kapnék hozzá segítséget akkor előbb.
Köszönettel.