Mert engem szeretkedves Ulbi. Nagyon köszönöm a segítségedet. Csak azt nem értem, ugyanazzal a módszerrel neked miért sikerült letölteni, nekem meg nem.

Moderátorok: Vandi, angeni, doramaforever
Mert engem szeretkedves Ulbi. Nagyon köszönöm a segítségedet. Csak azt nem értem, ugyanazzal a módszerrel neked miért sikerült letölteni, nekem meg nem.
Ez most egy költői kérdés?Csak az a helyzet, hogy ez az első része. Még egy ugyanilyen hosszú rész is van. Bár nem tudom, hogy ebben a témában összesen 4 órát végig lehet-e nézni.
Kedves Zolko!Kedves Ulbi. Nekem is az a véleményem, ha érdekel, meg lehet nézni ilyen hosszú filmet. Nem is magamra gondoltam, talán rosszul fogalmaztam. Ezért, ha megkérhetlek, feltennéd a Megára a 2. részét is? Nem hiszem, hogy szét kellene darabolni, mert már raktam oda 1.4 GB-os filmet is.
Ami a sorozatot illeti, vagy azt, vagy ezt. Úgy vagyok vele, hogy ha ennyit harcoltam ezért a filmért, meg érdekelnek a történelminek számító események,akkor inkább ez.t. De azért köszönöm az ajánlatot.
Akkor ezek szerint ez a film összesen 8 óra időtartamú?Nagyon köszönöm, kedves Ulbi a 2. részt, csak ez a 2017-es II. rész első fele, nem a 2014-es első rész (amit elküldtél) második fele. Ha nincs kedved azt is megkeresni, akkor örülök, hogy ilyen sokat segítettél és köszönöm.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 2 vendég