Társalgó

Itt megtalálható a Fórum szabályzat, amit jó, ha elolvastok. Van még Társalgó, Sorozatok vagy filmek ajánlása, Szülinaposok köszöntése és Feliratkérés.

Moderátorok: Vandi, angeni, doramaforever

gyomar

Re: Társalgó

HozzászólásSzerző: gyomar » 2015.08.07. 14:44

Sziasztok!
Még a macska is gyönyörű.Elfogadnám.
Marcsi :-)

62Rita

AGV-nek:

HozzászólásSzerző: 62Rita » 2015.08.07. 15:09

Kedves Rita és fórumozók ! Egy kis előzetes, amire olyan sokat várt Rita ! Szép napot és nyaralást mindenkinek !
Kedves AGV! Jó újra itt látni Téged! Nagyon köszönöm az előzetest! Tulajdonképpen egy éve,
a Full House sikere után azonnal beharangozták, hogy újabb közös sorozata lesz Aomnak és Mike-nak.
Azóta sok víz lefolyt már a Sajón, például Mike váratlanul apa lett. Még olyan hírek is szárnyra kaptak,
hogy emiatt nem ő lesz Aom partnere, de szerencsére nem így történt. Már nagyon várom a kezdést.

Kellemes hétvégét!

Nem csak a Kiss Me címen emlegetik a sorit, hanem a szereplők nevével is: Taliw & Tenten

Kép

gabóci5

HozzászólásSzerző: gabóci5 » 2015.08.07. 15:22

Rita köszönöm az infót az Avistaval kapcsolatban. A hétvégém már csendesebb lesz, akkor meg fogom csinálni a cserét.

Kép

Meg fogom nézni a sorozatot, de Mike tejszőke hajával nem vagyok kibékülve, nekem jobban tetszik barnán. :( A cicus tényleg nagyon aranyos.:)

Mike kisfiát már régen láttuk

Kép
Mindig az az erõsebb, aki nem tombol, hanem mosolyog. (japán közmondás)

AGV

HozzászólásSzerző: AGV » 2015.08.07. 20:03

Kedves Rita ! Kevés időm ellenére azért még küldök néhányat ! :D
Újra kell tanulnom a gifkészítést, mert már nagyon régen készítettem !

KépKépKép

gyomar

HozzászólásSzerző: gyomar » 2015.08.07. 21:07

Sziasztok!
Ez z sorozat arra is jó lesz, természetesen az első és legfontosabb, hogy együtt lássuk ezt az két édes pofát, a második pedig hogy láthatunk megint sok fotót Mike kisfiáról.Mekkorát nőtt, nem semmi.
Szép estét kívánok.Marcsi :-)

62Rita

HozzászólásSzerző: 62Rita » 2015.08.07. 22:42

Rita köszönöm az infót az Avistaval kapcsolatban. A hétvégém már csendesebb lesz, akkor meg fogom csinálni a cserét.
Meg fogom nézni a sorozatot, de Mike tejszőke hajával nem vagyok kibékülve, nekem jobban tetszik barnán. :( A cicus tényleg nagyon aranyos.:)
Mike kisfiát már régen láttuk
Szia Gabi! Ezt a sorozatot (is) együtt kell néznünk! Nekem már az is elég lenne, ha a régi FH-os csapat
összejönne, de persze mindenkit szeretettel várok. Tudom, hogy nagyon fogjuk szeretni a Kiss Me-t!
Nekem sem tetszik Mike fehér haja, de máris elfeledkeztem róla, amikor elolvastam P'Nay rendezőnő
szavait a lentebbi képen. Azt ígéri, mindegyik csókjelenet különleges lesz. Innentől kezdve kit érdekel
a fehér haj?

A kisfiú továbbra is nagyon cuki, mosolygós, kiegyensúlyozott baba. Köszi a képet! Utoljára pár hónaposként
láttam. Mióta Boszi tanul, nem volt "unoka felelős".

Kép

62Rita

HozzászólásSzerző: 62Rita » 2015.08.07. 22:55

Kedves Rita ! Kevés időm ellenére azért még küldök néhányat ! :D
Újra kell tanulnom a gifkészítést, mert már nagyon régen készítettem !
Kedves tőled, AGV! Gifet még nem nagyon találni, de kép és fan art már annyi van, mint a csuda!
Emlékszem, hogy a FH is akkora kedvenc volt, ott is a bőség zavara volt.

Kép

62Rita

HozzászólásSzerző: 62Rita » 2015.08.07. 23:02

Sziasztok!
Még a macska is gyönyörű.Elfogadnám.
Marcsi :-)
Marcsi! nekem is szemet szúrt a drága! Találtam róla egy jópofa képet a főszereplőkkel.
Az van a képre írva, hogy : Ez egy lánycica, ezért Tentent Mike) kedveli jobban.

Kép

62Rita

HozzászólásSzerző: 62Rita » 2015.08.07. 23:09

Sziasztok!
Ez z sorozat arra is jó lesz, természetesen az első és legfontosabb, hogy együtt lássuk ezt az két édes pofát, a második pedig hogy láthatunk megint sok fotót Mike kisfiáról.Mekkorát nőtt, nem semmi.
Szép estét kívánok.Marcsi :-)
Marcsi! És arra is, hogy együtt nézzük! Már nagyon várom! Az előzeteseket nézegetve, itt szerelmi
háromszög is lesz.

Itt már neve is van a cicusnak:

Kép

gabóci5

HozzászólásSzerző: gabóci5 » 2015.08.10. 11:59

Ma reggel 16 évesen Ricsikénk eltávozott az örök vadász mezőkre! :cry: :cry: :cry: Ez a nagy meleg biztosan hozzájárult a távozásához. :cry:

Kép
Mindig az az erõsebb, aki nem tombol, hanem mosolyog. (japán közmondás)

Vissza: “Mindenféle”