Társalgó

Itt megtalálható a Fórum szabályzat, amit jó, ha elolvastok. Van még Társalgó, Sorozatok vagy filmek ajánlása, Szülinaposok köszöntése és Feliratkérés.

Moderátorok: Vandi, angeni, doramaforever

Unni0731

Re: Társalgó

HozzászólásSzerző: Unni0731 » 2015.01.02. 12:25

Ki is próbálom, beteszem a nagy felfedezettemet, Lee Hong-ki egyik dalát. A Modern Farmer-ben ismertem meg a srácot. Le is töltöttem magamnak MP3-ban és aviban is, mert nem tudok betelni vele. :mrgreen:

Á, valamiért nem jön össze.
Mit csinálhattam rosszul?
Köszönöm a javítást! ;)
Most, hogy beidéztem a posztom, meg tudtam nézni, hogy hogyan kellett volna a linket /URL-t/ beírnom ahhoz, hogy működőképes legyen. :) Érdekes, hogy a megosztás alatt nem egészen így szerepelt, de ezután majd ilyen formátumra átírom. :lol:

Megírom még nektek azt is, hogy nálam hogyan történt a szemléletváltás. Miért is tudom manapság már lelkesedéssel fogadni az újdonságokat... :lol:
A munkahelyemen is napról napra változik minden, mindig beújítanak. :idea: Emiatt hőzöngve többször már magam alá csúsztam, mert én is nagyon tudok ill. tudtam ragaszkodni a megszokott "régiségekhez". :roll:
Az egyik, nálam picivel idősebb kolléganőm a vigasztalásomra sietett és a következőket mondta:
Unnikám, addig vagyunk fiatalok, amíg lépést tudunk tartani a korral!
Na, ez telitalálat volt! Sikeresen beletrafált a hiúságomba. :mrgreen:
Nagyon nem szeretnék "régiségnek" számítani még, pedig már én is inkább "nagymamakorú" vagyok. :D
Azóta olyannyira érdeklődéssel fogadom az újdonságokat, hogy még "pilótaszerepet" is szoktam vállalni, ami egyébként az újdonságok élesben történő tesztelését jelenti. :)
Ebben a fórumban sokkal több lehetőség van, mint a régiben volt! Az eltünedező hozzászólások, ill. a hozzánk érkező kakukktojások sok bosszúságot okoztak mindannyiunknak. Ez is meg fog szűnni.
Három fórum is már ezzel az új motorral működik. Ezen kívül az új DA, és a Magyar- DA is. Árnyalatnyi eltérések természetesen vannak, de ha megtanuljuk a használatát, akkor egyik sem lesz ismeretlen a számunkra. :)
Kép
KépKép

gabóci5

HozzászólásSzerző: gabóci5 » 2015.01.02. 15:25

Ne aggódj Yola!
Hamar megszokjuk így is. Hasonlít a másik fórumra nem lesz gond szerintem. :)
Emlékszem, azt a bizonyos "másik" fórumot is egy kis időbe telt mire megszoktuk. Ez várhatóan nagyon jó lesz.
Mindig az az erõsebb, aki nem tombol, hanem mosolyog. (japán közmondás)

gyomar

HozzászólásSzerző: gyomar » 2015.01.02. 15:36

Unni Kedves! Először is nagyon szépen köszönöm neked a Klippet, hihetetlen ez a Lee Hong Ki,nekem a Bride of the Century-ben lett a szívem csücske.
A korral való haladással igazad van én is lassan Nagymama korú leszek, de olyan boldog vagyok ha sikerül valamit megtanulnom.Itt az élő példa nekem még sohasem volt avatarom, és itt sikerült.Nagyon örültem neki, aztán itt be is fejeztem, mert próbáltam másutt ott már nem sikerült.Tehát nekem ez az új formátum már adott valamit.A régi is mert kaptam nagyon sok feliratot, meleg baráti beszélgetéseket, amiért nagyon hálás vagyok.
Köszönöm szépen.
Marcsi :)

Szilvia333

HozzászólásSzerző: Szilvia333 » 2015.01.02. 16:35

Csók a családnak !!
Én is betaláltam újra))Látom egyesek már otthonosan mozognak az új helyen.Egyvalaminek nagyon örülök,mégpedig hogy az Új Lakás,pont úgy néz ki mint a megújult D-a!! Így talán ott is könnyebb lesz eligazodnom)))) :shock:

Kata58

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2015.01.02. 18:03

:D Köszönet a gyors válaszért... :D de nekem nem sikerült azt az aranyos didergőset betenni... :D :D majd csak betanulok...nekem is haladnom kell a korral... :D

Kata58

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2015.01.02. 18:08

Ugye belőle nem szilveszteri vacsora lesz?
Kép
Kizárt ilyen aranyos malackát megenni :!: :)

Ulbi

HozzászólásSzerző: Ulbi » 2015.01.02. 18:41

[quote="Unni0731"]Rita, nagyon aranyos az avatarod a piros kis csizmáival. :D
Nagyon jó, hogy lehet betenni yt-videót is! Erzsi egyre klasszabb az oldal!
Ki is próbálom, beteszem a nagy felfedezettemet, Lee Hong-ki egyik dalát. A Modern Farmer-ben ismertem meg a srácot. Le is töltöttem magamnak MP3-ban és aviban is, mert nem tudok betelni vele. :mrgreen:

Unni!

Én ezt a dalt szeretem tőle:

Kép

Szilvia333

HozzászólásSzerző: Szilvia333 » 2015.01.02. 19:37

Kizárt ilyen aranyos malackát megenni :!: :)

Kizárt !! Látszik hogy nagyon vigyáznak erre a kis cukorfalatra,hiszen még egy szövet darabot is tettek a mosdókagylóba,hogy ne csússzanak meg a kis csülkei a drágának!!! :D :D

N.Ildikó

HozzászólásSzerző: N.Ildikó » 2015.01.02. 19:46

Kis vadmalacka, nagyon aranyos.

Szilvia333

HozzászólásSzerző: Szilvia333 » 2015.01.02. 20:47

Mint félig meddig hozzáértő mondom hogy,ő,egy kis Tambold malac baba))))

Vissza: “Mindenféle”