Köszönöm a javítást!Ki is próbálom, beteszem a nagy felfedezettemet, Lee Hong-ki egyik dalát. A Modern Farmer-ben ismertem meg a srácot. Le is töltöttem magamnak MP3-ban és aviban is, mert nem tudok betelni vele.![]()
Á, valamiért nem jön össze.
Mit csinálhattam rosszul?

Most, hogy beidéztem a posztom, meg tudtam nézni, hogy hogyan kellett volna a linket /URL-t/ beírnom ahhoz, hogy működőképes legyen.

Megírom még nektek azt is, hogy nálam hogyan történt a szemléletváltás. Miért is tudom manapság már lelkesedéssel fogadni az újdonságokat...

A munkahelyemen is napról napra változik minden, mindig beújítanak.

Az egyik, nálam picivel idősebb kolléganőm a vigasztalásomra sietett és a következőket mondta:
Unnikám, addig vagyunk fiatalok, amíg lépést tudunk tartani a korral!
Na, ez telitalálat volt! Sikeresen beletrafált a hiúságomba.

Nagyon nem szeretnék "régiségnek" számítani még, pedig már én is inkább "nagymamakorú" vagyok.

Azóta olyannyira érdeklődéssel fogadom az újdonságokat, hogy még "pilótaszerepet" is szoktam vállalni, ami egyébként az újdonságok élesben történő tesztelését jelenti.

Ebben a fórumban sokkal több lehetőség van, mint a régiben volt! Az eltünedező hozzászólások, ill. a hozzánk érkező kakukktojások sok bosszúságot okoztak mindannyiunknak. Ez is meg fog szűnni.
Három fórum is már ezzel az új motorral működik. Ezen kívül az új DA, és a Magyar- DA is. Árnyalatnyi eltérések természetesen vannak, de ha megtanuljuk a használatát, akkor egyik sem lesz ismeretlen a számunkra.