Marika! Nagyon szívesen! Boldog vagyok, hogy újra megpróbáltad! Bátran próbálkozzál!
Moderátorok: Vandi, angeni, doramaforever
Kedves Bukoba! Annyira aranyos vagy, hogy visszajöttél, és egy komoly filmajánlót rittyentettélSziasztok!
Ritának megígértem, hogy beszámolok a legutóbbi sorozat élményemről, ami nem volt más, mint az Atashinchi No Danshi (Japán). Mivel az első sorozat, amit láttam, a koreai Bad Family volt, így nem volt véletlen a választás, ez a sorozat is egy család köré épül.
Most a követező sorozat kiválasztása jön majd, a múltkor szép kis listát kaptam itt. Ha megvan az új nézni való, akkor majd arról is beszámolok.
Örülök, hogy nem bántódtál meg! Most néztem, hogy ez volt a nyolcadik hozzászólásod,Szia Rita! Köszi a választ és örülök, ha tetszett a leírásom. Ezúttal ünnepélyesen megígérem, hogy a jövőben is írok ilyeneket minden sorozat után. Mint ahogy látszik, nem vagyok egy rohanós fajta, mert eléggé korlátozott idővel rendelkezem a sorozatnézésre, de majd szépen lassan azért összehozok valamit ismét. Egyébként nincs harag, mert tényleg nem sokat csevegtünk eddig, de azért annak örülök, ha sikerült egy kis nyomot hagynom, és ezután már emlékezni fogsz rám
Laci!! Nagyon örülök neki, hogy férfi vagy! Na most aztán már soha nem felejtelek el, az biztos!!Ami a megszólítást illeti, a keresztnevem Laci, így is nyugodtan szólíthatsz. És hogy ne csigázzam a kedélyeket, a következő választásom az Attention Please lesz (a változatosság kedvéért ez is Japánból), remélem sikerül majd beszereznem, mert nem mai csirke. A feliratokat már le is szedtem innen.
Szép napot kívánok én is!!!
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 4 vendég