Moderátorok: Vandi, angeni, doramaforever
Laci!!! Annyira örülök a véleményednek! Ugyanazt írtad, mint a többiek, nem is lehetne mást, de még ezredszerreNos, tegnap este sikerült befejeznem a filmet, de még most is a hatása alatt vagyok. Nagyon tetszett, elsősorban a hangulata és az üzenete, mely szerint a mai rohanó világban a pénz és a karrier hajhászása közben néha nem veszünk észre fontos dolgokat, és persze a boldogság nem mindig ott van, ahol gondoljuk. Mindez gyönyörűen fényképezve, elképesztő tájakon, megfűszerezve emberi sorsokkal, és egy csipet szerelemmel. Az élményt persze Rita szuper felirata tette teljessé. Kedves Rita, remek munkát végeztél ismét, tökéletes lett a felirat. A filmet meg ajánlom mindenkinek, azt hiszem, egy kicsit megint megjött a kedvem az indiai filmekhez.
Szia Laci! Még egyszer köszönöm!Szia Rita! Ez klassz, mert direkt nem olvastam el a film fórumát, hogy ne befolyásoljon semmi. Az meg, hogy a munkádat kiemeltem, az azért van, mert mindig is tiszteltem azokat az embereket, akik a saját szabadidejüket nem kímélve, ingyen dolgoznak azért, hogy mások szórakozhassanak. Szóval maximális tiszteletem neked is. Kíváncsian várom, hogy milyen filmeket tervezel fordítani, annyi biztos, hogy én bejelentkezem rájuk.
Kata! Nagyon aranyos vagy! Nekem fb-om sincs, így nem tudok segíteni. Remélem elég sokan ismerikSzia Rita! Látod milyen klasszul eltaláltad ezt a remek filmet, biztosan egyre többen fogják megtalálni....én nagyon szerettem volna az én face oldalamra kitenni, de sajnos nem tudom hogyan kell..Pedig az Usted Hotel szerintem olyan film, amit mindenkinek látni kellene!!!!
Szia Laci! Képzeld el, hogy pont a 100 Days of Love-nak hiányos a felirata. Várom, hátha lesz egySzia Rita! A listát átfutva nekem talán a 100 Days of Love a legszimatikusabb, de kíváncsian várom, hogy melyikre esik a te választásod.
Mielőtt ide írtam volna, megnéztem, mi a helyzet feliratfronton. Sajnos az, ami eddig. Várok tovább.Kár érte, remélem megoldódik, mert tényleg érdekelne a film.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 2 vendég