Moderátorok: Vandi, angeni, doramaforever
Kedves Laci! Semmi gond! Amellett, amiket megemlítettél, még a "sírva nevetek és nevetve sírok" érzéseSzia Rita! Bocs, hogy csak most válaszolok. Szóval igen, a Bad Family azt hiszem örök kedvenc marad nálam is. Lehet, hogy benne van az is, hogy ez volt az első ázsiai sorozat, amit láttam, de valószínűleg akkor is így lenne, ha a sokadikként néztem volna meg. Nagyon bejött a hangulata, és a karakterek is szuperek voltak, mindenkiben volt valami defekt, de a mélyben mindegyiküknek volt szerethető tulajdonsága. Persze az sem lényegtelen, hogy a feliratod is tökéletes volt Így utólag is még egyszer köszi, hogy ajánlottad és fordítottad ezt a remekművet.
Szia Laci! Semmi gond, ha eljön az ideje, úgyis mindig megírod, hogy mit láttál.Szia Rita!
Bocs, egy kicsit hanyagoltam mostanában a fórumot. Nagyon köszi, hogy szóltál, mivel éppen ázsiai film ínségben szenvedek. Már be is tettem a letöltési sorba a filmet, és mindenképpen műsorra tűzöm a közeljövőben. Valahogy bejönnek ezek a vidéki életes filmek (legutóbb a Wood Job c. Japán alkotás ragadott magával). Ha megnéztem, mindenképp visszajelzek majd, hogy nekem mennyire tetszett.
Szia Laci! Csodás másfél óra vár még rád!Szia Rita, elkezdtem, eddig egy órát néztem meg belőle, és nagyon tetszik. A végén majd írok részletesebben is...
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 2 vendég