Kedves Ulbi!
Most néztük meg anyukámmal közösen a filmet. Félig már láttam korábban, de most újra az elejétől nézve még jobb volt. Nekem nagyon-nagyon tetszett, de én elfogult vagyok a harcos filmekkel szemben, mert imádom nagyon. Bevallom, néztem volna még tovább. Kíváncsi lettem volna a lány további történetére, hogy a szép mosolyú fiúval együtt alakul-e az élete. Remélem, igen.
Annyira ismerős volt Yool, de nem tudtam először hová tenni. Aztán mikor utánanéztem, kiderült, hogy a 2PM tagja, csak nem ismertem fel. A Hong Yi-t/Seol Hee-t játszó lány pedig most a Cheese in the Trap-ben is játszik, amit már gyűjtögetek.
Nagyon köszönjük a munkádat, örülök, hogy a te fordításodban nézhettem meg ezt a remek filmet.
És hogy halmozzam az élvezeteket, most megyek a kardozós sorit fordítani.

Kedves Kriszti!
Valahol azt írtad, hogy majd szilveszterkor nézitek meg, s mivel utána nem jelentkeztél, már azt gondoltam, hogy hú! nem tetszett. De most ugye írod, hogy később néztétek meg és mégis "bejött", megnyugodtam.
Igen, én is néztem volna még egy kicsit a lány fiú kettőst, jó lett volna még látni mondjuk azt, hogy pozitív irányba alakulnak köztük a dolgok. Aranyosak voltak együtt:
Xialongimnida azt mondta Yool-ra, hogy úgy néz ki, mint Rain, de mivel nem az, csakis Junsu lehet. Én meg írtam, hogy majdnem jó, csak nem Junsu, hanem a testvére Junho
Azt én is felfedeztem, hogy Hong Yi játszik a sajtos sorozatban, csak valahogy azzal a hajjal nem olyan szép, mint itt. Sőt azt mondanám, hogy itt gyönyörű, ott meg inkább furcsa.
Most egyvégtében sokat fogok fordítani. Utána viszont megjutalmazom magam egy csomó sorozattal. A te sárkányosod is közéjük tartozik