Kata!Jót nevettem a reklámon igazad van Ulbi! Mentem aludni Jó éjszakát mindenkinek!![]()
Igen, jópofa nagyon, de engem ezen kívül a tánc is lenyűgöz.
Jó éjszakát neked is!
Moderátorok: Vandi, doramaforever
Kata!Jót nevettem a reklámon igazad van Ulbi! Mentem aludni Jó éjszakát mindenkinek!![]()
Szia Ulbi!Azt azért nem mondom, hogy minden kardozós tetszik, de az tény, hogy szeretem az ilyen kardozós időkre eső történelmi filmeket. A vívás amúgy is közel áll hozzám, mert valamikor (régen, a múltban) tőrvívó voltan 7 éven át.
De ez csak az egyik fele a történetnek, mert én a hosszú hajú pasikért is megveszek, s bár szépek ezek a fiúk rövid hajjal is, de hosszú hajjal még szebbek.
A fordításom jelenleg a Love Now sorozat további részeire korlátozódik. De talán a tavalyra tervezett filmjeimhez is hozzájutok valamikor.
Kedves Jutka!köszönöm, nagyon szép film . örülök h fordításotokkal láthattam!
Kedves Kriszti!Micsoda szépfiú felhozatal! Mind jó, egytől egyig, de eltartana egy darabig még, ha az összes hosszú hajú kedvencet kiraknánk.![]()
Remélem, jól haladsz a fordítással. Én is el vagyok foglalva az enyéimmel. Mindketten el leszünk egy darabig, azt hiszem.
Az én aktuális hosszú hajúm...
És egy másik szépség...
Kedves Agacska!Nagyon köszönöm a film fordítását.
Kedves Ulbi!Kedves Kriszti!
Hosszú hajú szép fiúk? Jöhetnek minden mennyiségben!!!!Ide vele mind!!!
![]()
Az első fiút láttam már egy sorozatban, jól játszott nagyon. A másikat nem ismerem (legalábbis azt hiszem)
Egyre idegesebb vagyok attól, hogy nem érek rá filmet nézni, mert vagy fordítás, vagy filmnézés.Pedig rengeteg van mostanában, ami arra érdemes. Jó lesz ez az idei év filmtermésben, legalábbis szerintem. Az az egy vigasztal, hogy Rita sorozatán kívül még egyiknek sincs meg végig a fordítása, így most úgysem lehetne maratonozni, majd csak később. De a következő fordulópontnál majd beiktatok egy kis szünetet a fordításban, hogy tartsak egy GIGA-maraton party-t és nem láttok egy (de lehet, hogy kettő) hónapig
Kíváncsi vagyok már arra a 6 sárkányra is, mert eddig csupa jót hallottam csak róla
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 4 vendég