Kedves Maryu!
Először is köszönöm szépen a fordítást.

Most kezdtem bele a sorozat nézésébe, eddig a 3. résznél tartok, de a vérnyomásom

az egekben, a családi bonyodalmak miatt. A figurák egyszerűen elképesztőek. Vagy nagyon naivak, vagy pofátlanul arrogánsak, aki rendes azzal a többiek aljasak. Az anya egy szörnyeteg, az apa egy pipogya tanár, a lányok hallatlan felszínesek és önzőek , főleg a gazdag. Az a feleség akinek a szélhámos munkanélküli a férje ő benne vannak emberi érzések a család felé, de sajnos az nem értékel senkit. Nem elég a nyakán a naplopó fért ott van az anyósa a nyakában. A nagymama sem százas, teljesen szóval egyenlőre ki vagyok a sorozattól, csak remélem, hogy változik a hangulata a történetnek mert egyenlőre teljesen kilátástalan az egyes jóhiszemű és rendes szereplőknek a sorsa a jelenlegi helyzetben. Remélem, ahogy haladunk előre a történetben mindenki megtalálja a helyes életutat, mert az eddigi teljes káosz.

Egyszóval ennyire förtelmes családi történetet csak egyet látta, de ez még azon is túl tesz. Csak gyorsan kiírtam magamból a felgyülemlett stresszt, mert szét vet az ideg. Üdv. Marcsi