Kedves Kata!Ulbi ! Aranyos vagy hogy megmentettél...igen az a két gif volt amit ki akartam tenni..néha sikerül néha nem én sem értem de ez van---Nagyon mozgalmas volt a 15. rész, olyannyira, hogy biztosan újra kell nézni, hogy teljesen képben legyen az ember..és igazad volt a kiragadott pillanattal amin az van hogy "mi van,"...ez a rész tényleg erről szól...KÖSZÖNÖM!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kifelejtettem...meglepődtem az apa-fiú kapcsolaton...pillanatnyilag nem is tudom elhiggyem e...a másik szerintem a rendőrfőnök vastagon bent van a slamasztikában...![]()
és a triád tagja is aki majdnem lelőtte Z.t
gif:
a baj az volt, hogy nem a kép címét másoltad le, hanem a web-lapét. De megtaláltam a web-lapot, és mivel írtad, hogy örömtáncos, megtaláltam a smileyt is
Már kezdtem aggódni, hogy senki se jelez vissza, hogy milyen volt ez a rész. És most itt vagy te, és örülök, hogy tetszett. És nagyon szívesen a feliratot.

Sok rendőrfőnök van, te melyikre gondolsz?
Igen, ez a rész valóban mozgalmas volt a tekintetben, hogy kiderült egy csomó minden. Csak az nem derült ki, hogy ezzel megnyitnak dolgokat, vagy lezárnak, vagy csak rész-információról van szó, és haladunk tovább.
A következő rész (16. rész) is mozgalmas lesz, de ott inkább macsós dolgok történnek. Majd hozok egy kis "kóstolót"
És megjelenik pár új ember is a színen, mert eddig se volt könnyű követni