Black And White (Teljes) * tajvani sorozat * Ulbi

Ázsiai sorozatok feliratai.

Moderátorok: Vandi, angeni, doramaforever

Ulbi

Re: Black And White (15/24)

HozzászólásSzerző: Ulbi » 2015.05.15. 21:24

Ulbi ! Aranyos vagy hogy megmentettél...igen az a két gif volt amit ki akartam tenni..néha sikerül néha nem én sem értem de ez van---Nagyon mozgalmas volt a 15. rész, olyannyira, hogy biztosan újra kell nézni, hogy teljesen képben legyen az ember..és igazad volt a kiragadott pillanattal amin az van hogy "mi van,"...ez a rész tényleg erről szól...KÖSZÖNÖM! :D :D :D :D :lol: :lol: :lol: :lol:
Kifelejtettem...meglepődtem az apa-fiú kapcsolaton...pillanatnyilag nem is tudom elhiggyem e...a másik szerintem a rendőrfőnök vastagon bent van a slamasztikában... :D
és a triád tagja is aki majdnem lelőtte Z.t :D
Kedves Kata!
gif:
a baj az volt, hogy nem a kép címét másoltad le, hanem a web-lapét. De megtaláltam a web-lapot, és mivel írtad, hogy örömtáncos, megtaláltam a smileyt is

Már kezdtem aggódni, hogy senki se jelez vissza, hogy milyen volt ez a rész. És most itt vagy te, és örülök, hogy tetszett. És nagyon szívesen a feliratot. :D
Sok rendőrfőnök van, te melyikre gondolsz?
Igen, ez a rész valóban mozgalmas volt a tekintetben, hogy kiderült egy csomó minden. Csak az nem derült ki, hogy ezzel megnyitnak dolgokat, vagy lezárnak, vagy csak rész-információról van szó, és haladunk tovább.

A következő rész (16. rész) is mozgalmas lesz, de ott inkább macsós dolgok történnek. Majd hozok egy kis "kóstolót"
És megjelenik pár új ember is a színen, mert eddig se volt könnyű követni :lol:
Kép

Ulbi

HozzászólásSzerző: Ulbi » 2015.05.15. 21:29

Nagyon szépen köszönöm a 15.rész feliratát! Alig várom, hogy hazaérjek!
Kedves Csip!
Nagyon szívesen :D
Remélem már hazaértél, és nem fúrja tovább az oldaladat a kíváncsiság.
Aztán meg remélem, hogy tetszett is.
Várlak vissza a "beszámolóval"

Kép
Kép

Ulbi

HozzászólásSzerző: Ulbi » 2015.05.15. 21:38

Ulbi Kedves! Nagy örömet szereztél, köszönöm szépen a 15. rész feliratát. Üdv: Ildikó
Kedves Ildikó!
Nagyon szívesen!
Örülök, hogy örömet tudtam szerezni.
Remélem tetszett a rész.

Kép
Kép

Ulbi

HozzászólásSzerző: Ulbi » 2015.05.15. 21:42

Nagyon köszönöm a várva várt új részt!!
Kedves Andra!
Nagyon szívesen!

Kép
Kép

atina369

HozzászólásSzerző: atina369 » 2015.05.15. 22:34

Kedves Ulbi!

Nagyon szépen köszönöm a 15-i részt, már nagyon vártam. Remélem a hétvégén meg tudom nézni, utána jövök.
Erre a jelenetre nem emlékszem, remélem azért, mert még nem volt
Kép Kép Kép Kép
Kép

Ulbi

HozzászólásSzerző: Ulbi » 2015.05.15. 22:50

Kedves Ulbi!

Nagyon szépen köszönöm a 15-i részt, már nagyon vártam. Remélem a hétvégén meg tudom nézni, utána jövök.
Erre a jelenetre nem emlékszem, remélem azért, mert még nem volt
Kép Kép Kép Kép
Kedves Atina!
De jó, hogy itt vagy!
Jó szórakozást kívánok a 15. részhez. Kíváncsi leszek a véleményedre :lol:
A jelenet már volt, abban a részben, amikor a szomszédba mennek sörözni (csak lehet, hogy a röhögéstől erre nem figyeltél). Szóval meghívja sörözni őket, de a helyszínelő lány vizet kér. Csapvizet akar adni (mert hogy van rajta szűrő, nyugodtan lehet belőle inni), és akkor jön az ötlet, hogy nézzék csak meg a vízelosztó rendszert. Ott meg kiderül, hogy azért pozitív Zai Tian Dreamer-tesztje, mert a szomszéd kábszeres labor szennyvízelvezető csövéből becsurog a dreameres víz az ő vízcsövébe.
DE PONT MOST A 15. RÉSZBŐL KIDERÜL, hogy semmi nem az, aminek látszik...de ezt majd megnézed :lol:

Szóval visszatérve a kb. 5 részhez: Zai Tian nagyon megörül ennek a hírnek, és átölelgeti a laboros csajt, majd úgy gondolja, hogy ezt megismétli. Ekkor ugrik közéjük Ying Xiong, és hát ebből adódik ez a jelenet, amit én most kicsomagoltam ide :D
Kép

atina369

HozzászólásSzerző: atina369 » 2015.05.15. 23:20

Kedves Ulbi!

Igen, igen, most már emlékszem, és tényleg nagyon röhögtem rajta :lol:
Mindenképpen jönni fogok, nagyon kíváncsi vagyok erre a mozgalmas részre :D
Kép

Kata58

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2015.05.16. 08:35

:D ..Én meg a záró részre leszek kíváncsi, miért kellett megmérgezni a főnöknőt, balesetet kiprovokálni..és még a fiával is befenyegetni...valaki nagyon fél tőle, túl sokat tudott...
a másik főnök aki sutyiba ment fel abba a hatalmas épületbe...ha tiszta lenne a lelkiismerete semmiképp nem ment volna fel társ nélkül.fel is vetődik a kérdés a srácokban.
a 3. akinek szerintem kapcsolata van még a Sárközivel is, szerintem nem véletlen csináltak akkora cirkuszt amekkorát, és nem riadnak vissza semmitől, ha bizonyíték vagy bármi más eltakarításáról van szó...
A negyedik nagyon gyanús, a triád azon tagja, aki tagadja, de lehet éppen ő az egyik segítőkész abban hogy a főnök hosszasan "üdüljön"...még gyilkosságot is majdnem elkövetett..mindenesetre elég fapofát vágott mint 2. kiszemelt leggyanúsabb elem a triádban...meg sem rezdült az autóban...
Ezek után igazán kíváncsi leszek mennyire jön be megérzésem,tippem... :lol: :lol:

Cuclicica

HozzászólásSzerző: Cuclicica » 2015.05.16. 15:30

Kedves Ulbi!
Nagyon szépen köszönöm a 15. részt :D

Magdimama

HozzászólásSzerző: Magdimama » 2015.05.16. 16:12

Kedves Ulbi! Köszönöm szépen a 15. rész fordítását. :)

Vissza: “Sorozatok”