Down With Love (Teljes) * tajvani sorozat * Aldaril

Ázsiai sorozatok feliratai.

Moderátorok: Vandi, angeni, doramaforever

erika001

Re: Down With Love (9/16)

HozzászólásSzerző: erika001 » 2015.04.14. 19:09

Kedves Aldari!Köszönöm a 9 rész fordítását.

zsike717

HozzászólásSzerző: zsike717 » 2015.04.14. 19:13

Aldaril ! Köszönöm szépen a 9. rész feliratát.

Kata58

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2015.04.14. 22:32

Nagyon jól szórakoztam a 9. részen...nagyon lényegre törő tanítás volt a cukrászdában..." nem lehet egy goldenből német juhászt csinálni..xddd.
A fengsuos apuka is hozta a formáját kacagnom kellett mikor letagadta a korát és a hajónak vissza kellett hoznia a partra xdddddd

Rika

HozzászólásSzerző: Rika » 2015.04.15. 09:48

Aldaril, csak most látom... Nagyon köszönöm az újabb részt! :P Nekem most egészen a tizennegyedik részig kell türelmesen várnom, mert addig a nélkülözhetetlen kakikavarás fog folyni, és ezt utálom. Mindig és minden sorozatban utálom. :x
Érdekes, ezt a hülye megoldást, hogy egy kimondottan kedves és tisztességes férfi ekkora szemétséget műveljen egy nővel, hogy a szeretett nőt boldoggá tegye... ez valahogy tajvani specialitás. Már többször belefutottam különböző variációkban, és képtelen vagyok megérteni. Irritál is rendesen. Meg hogy ezt megbocsáthatónak tartják mindig a történet végén, mert hogy szegény annyira szerelmes volt, ezért tette. Most vagy az én értékrendemmel van baj, vagy náluk mindenki elmeroggyant. Remélem, az utóbbi... :lol:
"Ki hallja létének monoton dübörgésében:
Csak teste fogoly, a lélekgondolat szabad."

Mosonyi Ferencné

HozzászólásSzerző: Mosonyi Ferencné » 2015.04.15. 14:30

Köszönöm, hogy megnézhetem ezt a kis sorozatot, mert amibe gyerekek a "fő" téma, az biztos nagyon jó. Még nem néztem bele, csak az ismertetőt olvastam, majd maratonba nézem, mert mindig a legjobb résznél hagyják abba, így folytathatom. :) Köszönöm a munkátokat, hogy mi szórakozhassunk. :) További jó munkát, szép napot kívánok.

Aldaril

HozzászólásSzerző: Aldaril » 2015.04.15. 20:19

Köszönöm, hogy megnézhetem ezt a kis sorozatot, mert amibe gyerekek a "fő" téma, az biztos nagyon jó. Még nem néztem bele, csak az ismertetőt olvastam, majd maratonba nézem, mert mindig a legjobb résznél hagyják abba, így folytathatom. :) Köszönöm a munkátokat, hogy mi szórakozhassunk. :) További jó munkát, szép napot kívánok.
Az azért túlzás, hogy gyerekek a fő téma, bár ha úgy vesszük, akkor még igaz is lehet. Először kis gyerekek, aztán nagy gyerekek. :)

Aldaril

HozzászólásSzerző: Aldaril » 2015.04.15. 20:27

Rika, igaz, hogy most jön a szenvedős rész, de elég jól megoldották azzal, hogy az ügyvéd úr is mindent megtesz azért, hogy működjön Yang Guo kapcsolata, így szerintem inkább vicces, mint idegesítő. Arról nem is beszélve, hogy apuka most kerül majd igazán előtérbe. Nekem nagy kedvencem az öreg. :D Szóval szerintem azért nem olyan vészes a dolog.

Rika

HozzászólásSzerző: Rika » 2015.04.17. 14:39

Aldaril, igazad van, az alapséma az, ami idegesít, a megoldás már más tészta. Egy rinyáló szinésznőcskéért ilyesmit tenni? A nő megőrjít! Minden művi benne és rajta. Yang Guo tipródása olyan igazi emellett a beteges önzés és kimódolt hazudozás mellett, könnyebb nem arra gondolnom állandóan, hogy Ke Zhong-ot hogyan verném pofán!
Itt olyan nekem tetsző a párosunk, a görénységet is el tudom jobban viselni. Nem értem, miért dühöngök miatta, de ahányszor átverik ezt az ártatlan leányzót, pofozkodni akarok. Ella Chen jól játszik, az biztos, ha állandóan védeném. :D
"Ki hallja létének monoton dübörgésében:
Csak teste fogoly, a lélekgondolat szabad."

bubus67

HozzászólásSzerző: bubus67 » 2015.04.19. 08:00

Szia nagyon szépen köszönöm a fordítást.lenne egy kérésem ami nekem le van töltve epizodok azokhoz nem passzol a felirat ha lenél vagy lennétek szivesek meg küldeni az e-mail cimemre a sorozatot. Nagyon jó lenne mert sajnos legtöbb időmet itt töltöm mert beteg vagyok ezért nagyon szeretem nézni az ázsiai doramákat.Szívességeteket előre is köszönöm.

heniu

HozzászólásSzerző: heniu » 2015.04.19. 14:24

Szia nagyon szépen köszönöm a fordítást.lenne egy kérésem ami nekem le van töltve epizodok azokhoz nem passzol a felirat ha lenél vagy lennétek szivesek meg küldeni az e-mail cimemre a sorozatot. Nagyon jó lenne mert sajnos legtöbb időmet itt töltöm mert beteg vagyok ezért nagyon szeretem nézni az ázsiai doramákat.Szívességeteket előre is köszönöm.
Szia! Innen töltsd le: https://mega.co.nz/#F!yoVHEb4L!xg74rINTdsi-F27UM1LERA

Vissza: “Sorozatok”