Black And White (Teljes) * tajvani sorozat * Ulbi

Ázsiai sorozatok feliratai.

Moderátorok: Vandi, angeni, doramaforever

Ulbi

Re: Black And White (16/24)

HozzászólásSzerző: Ulbi » 2015.05.20. 09:49

Wow! Micsoda kellemes és örömteli meglepetés... :lol: :lol:
Köszönet az új részért :D :D :D ! Megyek és nézem is utána vetem magam a teendőim közé :lol: :lol:
Kedves Kata!
Nagyon szívesen!
Sok válasz nem érkezik ugyan, de majd csak eljön az az idő is Kép
Kép

Ulbi

HozzászólásSzerző: Ulbi » 2015.05.20. 09:54

Felbukkant pár új figura is, legalábbis nekem nem ismerősek. Esetleg nektek valahonnan?

Kép

Kép
Kép

Ulbi

HozzászólásSzerző: Ulbi » 2015.05.20. 10:14

...és mivel annyira, de nagyon a fülembe mászott a 16. rész közben még egyszer kiteszem ide az endinget

Megvallom, próbálkoztam a fordításával, de teljes kudarc: olyan szinten meghaladja a magyar szótagszám az angolt, hogy az valami hihetetlen.
A lényeg, hogy a szerelemről szól.
Kép

csabamama2

HozzászólásSzerző: csabamama2 » 2015.05.21. 07:31

Ulbi Kedves! Úgy látom rákapcsoltál a Black...-fordítására, aminek én személy szerint nagyon-nagyon örülök. Köszönöm a 16. rész feliratát:-)) Üdv: Ildikó

Kata58

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2015.05.21. 07:35

Kedves Ulbi! Nekem nagyon tetszett a 16. rész :lol: :lol: Kellett már nagyon, hogy helyre kerüljenek bizonyos dolgok.És hogy a világ nem fehér vagy fekete...hanem a szürke 5o árnyalata is...
Azért csak kiszúrták maguk közül az esetleges árulót...vajon mi késztette erre, hiszen nem látszik hogy rosszul élt volna..csak a kábítószer..olyan mint a meszelt sír.
Tetszett a szöktetés, és a barát hezitálása, majd segítése. Örülök, hogy sikerrel jártak.Nem azért, mert esetlegesen a megérdemelt büntetés mellőzve lett volna, hanem mert így lehetett megakadályozni az esetleges merényletet ellene. Tetszett a lánya karakánsága, belevalósága..
Nagyon várom a következő részt, az apa fia beszélgetésről...
A testvérpár párbeszédét is nagyon szerettem. fájdalmas része volt ez a filmnek...de örültem a srác józanságának :lol:
Még egyszer köszönöm, hogy fordítod.... :D :D :D

Ulbi

HozzászólásSzerző: Ulbi » 2015.05.22. 09:37

Ulbi Kedves! Úgy látom rákapcsoltál a Black...-fordítására, aminek én személy szerint nagyon-nagyon örülök. Köszönöm a 16. rész feliratát:-)) Üdv: Ildikó
Kedves Ildikó!
Nagyon szívesen a feliratot!

Van egy ütemtervem, amit nagyon szeretnék betartani, és ebben az áll, hogy május végén a 18. rész magyar feliratának is kész kell lennie. Meg félek attól is, hogy elvesztem a fonalat, ha most megállok. Kezd sűrűsödni a történet, lassan 5-6 csapat harcol egymással egy "játékban", amiről még azt sem tudjuk, hogy mi a tétje. Olyan ez a dolog, mint egy 10 ismeretlenes egyenlet, aminek nem hagyhatod félbe a megoldását, mert akkor kezdheted elölről.

Kép
Kép

Ulbi

HozzászólásSzerző: Ulbi » 2015.05.22. 10:28

Kedves Ulbi! Nekem nagyon tetszett a 16. rész :lol: :lol: Kellett már nagyon, hogy helyre kerüljenek bizonyos dolgok.És hogy a világ nem fehér vagy fekete...hanem a szürke 5o árnyalata is...
Azért csak kiszúrták maguk közül az esetleges árulót...vajon mi késztette erre, hiszen nem látszik hogy rosszul élt volna..csak a kábítószer..olyan mint a meszelt sír.
Tetszett a szöktetés, és a barát hezitálása, majd segítése. Örülök, hogy sikerrel jártak.Nem azért, mert esetlegesen a megérdemelt büntetés mellőzve lett volna, hanem mert így lehetett megakadályozni az esetleges merényletet ellene. Tetszett a lánya karakánsága, belevalósága..
Nagyon várom a következő részt, az apa fia beszélgetésről...
A testvérpár párbeszédét is nagyon szerettem. fájdalmas része volt ez a filmnek...de örültem a srác józanságának :lol:
Még egyszer köszönöm, hogy fordítod.... :D :D :D
Kedves Kata!
Örülök, hogy tetszett a 16. rész, szerintem is elég szívbe markoló volt nagyon sok jelenet.

Ha viszont azt hiszed, hogy helyére kerültek bizonyos dolgok, akkor nagyon tévedsz.
(Itt már egy kicsit előrefutok a 17. részre)

Kép

Nem elég, hogy nem tudjuk, hogy kik harcolnak kikkel és főképp, hogy miért, de még a csapatok összetétele se világos. Ezen túlmenően egyre több ismeretlen bukkan fel, sőt előkerül olyan is, akiről eddig azt hittük, hogy meghalt, szóval lesz itt egy 2. számú zombi is.
Aztán még azt is megtanulhattuk már, hogy nem minden az, aminek látszik.

Te például gondoltad volna, hogy az 1. számú zombi a triád feje egymással konspirál ?

Köszönettel tartozom
Önnek, hogy vigyáz Linre és Chen Zai Tianra.
És köszönöm a segítségét is az ügyekben.
Uram,
szükségtelen.
Más hajt ugyan minket,
de az utunk azonos.

...Nagyon várom a következő részt, az apa fia beszélgetésről...
Sajnos erre nem került sor a 17. részben, úgyhogy várnunk kell rá tovább :D

És akkor nem kerülgetem tovább a forró kását: Igen, kész vagyok már a 17. rész fordításával is, azonban az ellenőrzés még hátra van. Pihentetem a feliratot 1-2 napot, aztán belevágok. De pánikra semmi ok, mert addig se lógatom a lábamat. A 18. részbe pont most kezdtem bele. :D
Kép

Kata58

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2015.05.22. 11:08

Kedves Ulbi! Köszönöm a tájékoztatást, nagyon izgalmas részeknek nézünk előre...pedig az ember azt hinné már nem is lehet fokozni.... :lol: :lol: :lol:

Ulbi

HozzászólásSzerző: Ulbi » 2015.05.28. 14:06

Tudom, hogy már nagyon várjátok a következő részt, de egy kis csúszás lesz. Benyaltuk a calicivírust. Eddig a kisfiamat ápoltam, most meg én szédelgek itt, egész éjjel nem aludtam és soha többet nem eszem.

Amint jobban leszek, nekiállok a 17. rész ellenőrzésének.
Kép

Kata58

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2015.05.28. 14:23

ÓÓÓ! az nagyon kimeríti az embert! Jobbulást Ulbi az egész családnak! Pihenj Te is, ezt nem lehet lábon kihordani...sok sok folyadék.... :( :( a sorozat meg nem fut el...megvár.. :D

Vissza: “Sorozatok”