Köszönöm, hogy láthattam...jó éjszakát!

Moderátorok: Vandi, angeni, doramaforever
Kedves Atina!Kedves Ulbi!
Mielőtt elküldtem volna a bejegyzésemet, elszállt mint a győzelmi zászló, úgyhogy kezdhetem újra, ami persze nem lesz olyan hosszú mint az eredeti lett volna, tekintettel arra, hogy holnap munka, és nem akarok úgy kinézni mint egy panda
![]()
Örülök, hogy ennyire gyorsan és gördülékenyen ment a fordítás, mert ez azt jelenti, hogy nem csak az első 16 rész volt jó, hanem garantált a jó befejezés is.
Igen, megnézem a 16-ik részt, és bár még nem írtam róla, de tervben van, csak még kicsit kavarognak a gondolataim, ugyanis továbbra sem fogunk egyetérteni a papával kapcsolatban. Szóval szeretném újranézni, aztán természetesen jövök, mert hogy a Hős-ről is megvan ám a véleményem![]()
Az időzítéssel szerintem semmi baj nem volt, de hát Te érzed, hogy hogyan is szeretted volna (ha engem kérdezel, akkor tökéletes volt, ugyan úgy mint az előző 15 résznél).
Ez a sorozat nem csak jónak tűnik, hanem AZ IS. Pár nap alatt beértem a fordítást, egyszerűen nem lehet abbahagyni, főszereplő fiúkáról meg regényt tudnék írni, de megkíméllek tőle, inkább nézd meg. Azóta persze Danson Tang lázban égek, te jó ég, ettől a pasitól minden látni akarok![]()
Egyébként a vikin fordítják, de kb. 5 perccel ezelőtt kikerült a DA-ra is az első rész felirata, a címe pedig Murphy's Law of Love és tajvani.
Még pár jó gifet beteszek
Azt hiszem, hogy ez egy tökéletes jutalom lesz Neked a BaW fordítása után (legalábbis remélem, hogy neked is tetszeni fog)
Most megyek, de a héten mindenképpen jövök a 16-ik résszel.
Kedves Kata!De jókat derültem a hozzászólásokon....máris feldobta a napomat....Látom nem csak én vagyok belezúgva a sorozatba! A képek Meg egyszerűen csodálatosak. bárcsak tudnék ilyen pillanatképeket csinálni....A kiscsaj meg egyszerűen elbűvölő még női szemmel is annyira szép.
Kedves Ildikó!Köszönöm a 17 rész feliratát.
Kedves Ajussi!Köszönöm a 17. rész feliratát!:)
Szép napot!
Végre ideértem....kissé elvesztem az olvasnivalók között....Köszönet az új részért. Gyorsan megfőzök és nekiállok az aktuális résznek....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Én is nagyon szeretem a Heirstot...többször nézős szerintem..![]()
Csak láttam az előző kérdést...gondoltam én is jelzem minden filmjét sorozatát..csak talán a Gangnamtól félek, túl erőszakosnak találtam...lehet pont azt a pillanatot láttam ....szóval ez az egy mivel kivárok....
Kedves Kata!Jelzem...nagyon pörgősre sikeredett vége....húh ezek a sorozatkészítők...még jó hogy láttam mi van a következő részben, különben lerágnám a körmömet....gonoszság a köbön ez a rész...nem bírom a hideget, még az üzletben sem lófrálok a hűtőknél...gyorsan megnézem ami kell van e akciós aztán sipirc onnan...brr.de nagyon várom a fordítás érkezését, hogy újra nézhessem...milyen jó hogy imádok többször nézni részeket...ami jó nem tudom megunni...
Köszönöm, hogy láthattam...jó éjszakát!![]()
![]()
Kedves Atina!Kedves Ulbi!
A legfontosabbat meg majdnem elfelejtettem...
a 17-ik rész feliratát
Kedves VuVej!Szia Ulbi!
Nagyon köszönöm a 17. rész feliratát is.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 4 vendég