Black And White (Teljes) * tajvani sorozat * Ulbi

Ázsiai sorozatok feliratai.

Moderátorok: Vandi, angeni, doramaforever

Kata58

Re: Black And White (17/24)

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2015.06.17. 22:36

Jelzem...nagyon pörgősre sikeredett vége....húh ezek a sorozatkészítők...még jó hogy láttam mi van a következő részben, különben lerágnám a körmömet....gonoszság a köbön ez a rész...nem bírom a hideget, még az üzletben sem lófrálok a hűtőknél...gyorsan megnézem ami kell van e akciós aztán sipirc onnan...brr.de nagyon várom a fordítás érkezését, hogy újra nézhessem...milyen jó hogy imádok többször nézni részeket...ami jó nem tudom megunni...
Köszönöm, hogy láthattam...jó éjszakát! :lol: :lol: :lol:

Nita1987

HozzászólásSzerző: Nita1987 » 2015.06.18. 00:02

Nagyon szépen köszönöm a 17.részt :D

Ulbi

Re: Black And White (16/24)

HozzászólásSzerző: Ulbi » 2015.06.18. 00:23

Kedves Ulbi!
Mielőtt elküldtem volna a bejegyzésemet, elszállt mint a győzelmi zászló :evil: , úgyhogy kezdhetem újra, ami persze nem lesz olyan hosszú mint az eredeti lett volna, tekintettel arra, hogy holnap munka, és nem akarok úgy kinézni mint egy panda :lol:

Örülök, hogy ennyire gyorsan és gördülékenyen ment a fordítás, mert ez azt jelenti, hogy nem csak az első 16 rész volt jó, hanem garantált a jó befejezés is.

Igen, megnézem a 16-ik részt, és bár még nem írtam róla, de tervben van, csak még kicsit kavarognak a gondolataim, ugyanis továbbra sem fogunk egyetérteni a papával kapcsolatban. Szóval szeretném újranézni, aztán természetesen jövök, mert hogy a Hős-ről is megvan ám a véleményem :lol:
Az időzítéssel szerintem semmi baj nem volt, de hát Te érzed, hogy hogyan is szeretted volna (ha engem kérdezel, akkor tökéletes volt, ugyan úgy mint az előző 15 résznél).

Ez a sorozat nem csak jónak tűnik, hanem AZ IS. Pár nap alatt beértem a fordítást, egyszerűen nem lehet abbahagyni, főszereplő fiúkáról meg regényt tudnék írni, de megkíméllek tőle, inkább nézd meg. Azóta persze Danson Tang lázban égek, te jó ég, ettől a pasitól minden látni akarok :lol:
Egyébként a vikin fordítják, de kb. 5 perccel ezelőtt kikerült a DA-ra is az első rész felirata, a címe pedig Murphy's Law of Love és tajvani.
Még pár jó gifet beteszek

Azt hiszem, hogy ez egy tökéletes jutalom lesz Neked a BaW fordítása után (legalábbis remélem, hogy neked is tetszeni fog)
Most megyek, de a héten mindenképpen jövök a 16-ik résszel.
Kedves Atina!
Mielőtt teljesen hülyének nézel, hogy én kérem ennek az új sorozatnak az elérhetőségét, utána meg privátban leírom, hogy "á!, ráér még akár 1 év múlva is": a helyzet az, hogy a "szemem kívánja", de időm az nem nulla van, hanem mínusz :D . Annak meg leírtam a miértjeit a PM-be.

Én is jártam már úgy, hogy elszállt, a citromail is szokta ezt csinálni, ezért ha írok, akkor én azt mindig kiteszem word-be, és csak azután próbálom meg elküldeni. Ha elszáll, akkor csak visszamásolom. De itt is érvényesül Murphy, mert ha elfelejtem ezt megcsinálni, akkor tuti, hogy elszáll, 100 kimásolt esetből meg kb. egyszer szokott eltűnni.
És persze ilyenkor az ember soha többé nem tudja már reprodukálni azt a fantasztikus, frappáns és tökéletes levelet, amit írt.

Biztosra veheted, hogy nagyon jó lesz a sorozat egészen a legvégéig, én személy szerint sajnáltam, hogy véget ért.
A "papával" egy idő után már én sem voltam kibékülve, mert a három csúnya dolgot is művelt, de erről csak akkor fogunk tudni beszélgetni, ha már eljutottunk a 22-23. részig.

Az időzítésemmel az a gondom, hogy amikor érzelmileg nagyon hat rám a film, akkor indokolatlanul nagyon hosszú időre hagyom kint a feliratot, és ezeket szeretném kijavítani, mert annak, hogy "Üss!" nem kell 1.35 mp, mert már rég üti és még mindig ott van az erre felszólító a felirat. Ugyanez a gond azokkal a részekkel is, amelyek a robbantás után következnek. Ott is elkövettem ezt a hibát. De most már igyekszem rá figyelni, hogy ne legyen több, és azokat meg majd kijavítom.

Kép
Kép

Ulbi

Re: Black And White (16/24)

HozzászólásSzerző: Ulbi » 2015.06.18. 00:35

De jókat derültem a hozzászólásokon.... :D máris feldobta a napomat....Látom nem csak én vagyok belezúgva a sorozatba! A képek Meg egyszerűen csodálatosak. bárcsak tudnék ilyen pillanatképeket csinálni....A kiscsaj meg egyszerűen elbűvölő még női szemmel is annyira szép.
Kedves Kata!
Nekem is pont így, ilyen megfogalmazásban jutott eszembe, hogy "még női szemmel is szép"
Kép

Képet én a feliratozó programmal készítek, teljesen véletlenül jöttem rá, hogy ilyen funkciója is van, és teljesen egyszerű, mert jobb egérgomb és kész. De Gabóci említette, hogy az ő film-lejátszója is képes erre, viszont én azt nem ismerem.
Kép

Ulbi

HozzászólásSzerző: Ulbi » 2015.06.18. 08:10

Köszönöm a 17 rész feliratát.
Kedves Ildikó!
Nagyon szívesen! Remélem tetszett!

Kép
Kép

Ulbi

HozzászólásSzerző: Ulbi » 2015.06.18. 08:22

Köszönöm a 17. rész feliratát!:)
Szép napot!
Kedves Ajussi!

Nagyon szívesen!
Nemsokára itt lesz a 18. rész is, Erzsi talán éppen most csomagolja. :D

Ez már abból egy kép

Kép
Kép

Ulbi

HozzászólásSzerző: Ulbi » 2015.06.18. 09:32

Végre ideértem....kissé elvesztem az olvasnivalók között....Köszönet az új részért. Gyorsan megfőzök és nekiállok az aktuális résznek.... :D :D :D :lol: :lol: :lol:
Én is nagyon szeretem a Heirstot...többször nézős szerintem.. :D :D Csak láttam az előző kérdést...gondoltam én is jelzem minden filmjét sorozatát..csak talán a Gangnamtól félek, túl erőszakosnak találtam...lehet pont azt a pillanatot láttam ....szóval ez az egy mivel kivárok.... :D
Jelzem...nagyon pörgősre sikeredett vége....húh ezek a sorozatkészítők...még jó hogy láttam mi van a következő részben, különben lerágnám a körmömet....gonoszság a köbön ez a rész...nem bírom a hideget, még az üzletben sem lófrálok a hűtőknél...gyorsan megnézem ami kell van e akciós aztán sipirc onnan...brr.de nagyon várom a fordítás érkezését, hogy újra nézhessem...milyen jó hogy imádok többször nézni részeket...ami jó nem tudom megunni...
Köszönöm, hogy láthattam...jó éjszakát! :lol: :lol: :lol:
Kedves Kata!
Összevontam az utolsó 3 bejegyzésedet, hogy egyben tudjak rájuk válaszolni.

Először is nagyon szívesen a 17. részt, és örülök, hogy már meg is tudtad nézni!
Megvallom, én először nem is tudtam, hogy ki az a srác, aki elvitte a dobozt, csak később esett le a tantusz, hogy ő róla azt hiszem, hogy meghalt, és azért nem is kötöttem össze a testvérpár fiú tagjával. De aztán hamar helyretette bennem a képet, mikor kinyilatkoztatta, hogy ő most bizony bosszút áll.

Ezzel a résszel együtt is, innentől kezdve majd egyre zavarosabbá válik a kép, hogy hányan "játszanak", ki kivel van, és főképp, hogy mire megy ki a játék, de megnyugtatlak és mindenki mást is, hogy azért a végére kitisztul az egész. Persze, ha akad bármi kérdés addig, míg nem gubancolódnak ki a szálak, szívesen válaszolok, mert nálam már szép rend van :lol:

Minho utolsó filmje a Gangnam 1970. Amennyit én tudok róla, szerintem nagyszerű alkotás. Én mindenképpen meg fogom nézni, már a gépemen csücsül hónapok óta. De az igaz, hogy megfelelő hangulat is kell hozzá, hogy be tudja fogadni az ember. Én se szeretek mindig véresen komoly drámát nézni.

Kép
Kép

Ulbi

HozzászólásSzerző: Ulbi » 2015.06.18. 09:44

Kedves Ulbi!
A legfontosabbat meg majdnem elfelejtettem...
Kép
a 17-ik rész feliratát :)
Kedves Atina!
Nagyon szívesen!

Tündéri ez a gif. Honnan van?

Én meg küldök neked lótuszt, ha ez a virág már úgyis át- és átszövi a sorozatot

Kép
Kép

Ulbi

HozzászólásSzerző: Ulbi » 2015.06.18. 09:51

Szia Ulbi!
Nagyon köszönöm a 17. rész feliratát is. :)
Kedves VuVej!
Nagyon szívesen!

A "Trója szíve"

Kép
Kép

Ulbi

HozzászólásSzerző: Ulbi » 2015.06.18. 10:00

Nagyon szépen köszönöm a 17.részt :D
Kedves Nita!
Nagyon szívesen!

Kép