Moderátorok: Vandi, angeni, doramaforever
Kedves Atina!Kedves Ulbi!
a 18-ik részt is.
Annyira gyors vagy, még a 17-est sem láttam, de így legalább duplázhatok (vagyis triplázni fogok, mert a 16-ik részt is újranézem).
Ha már szóba jött LMH, akkor én sem megyek el mellette szó nélkül... Dramafever-en megjelent cikk szerint a fiúkának bejött a mozi, ugyanis ismét szerepet vállalt egy kínai filmben, a rendező koreai lesz. A címe fejvadászok . Nem aprózzák el, a film költségvetése 35 milliárd won, a forgatási helyszínek pedig Dél-Korea, Kína, Hong Kong, Thaiföld. Augusztusban kezdik a forgatást, várhatóan jövő év elején kerül a mozikba.
Reményeim szerint holnap este meg tudom nézni a filmet, utána mindenképpen jövök.
(Csak beírtam a keresőbe és kidobott pár gifet)
Kedves Ildikó!Kedves Ulbi, még nem néztem a filmet, gyűjtögetős vagyok. Már amennyi jó filmet fordítotok, azt mindig megnéztem volna, semmire sem emlékeznék. Szeretem tudni a folyamatokat. Már nagyon várom, hogy lássam. Az első részt néztem meg még anno, de még egyszer meg kell néznem. Nemsokára vége, és akkor én is elindulok. Köszönöm szépen még egyszer.
Kedves Csip!Nagyon szépen köszönöm a 18.rész feliratát!
Kedves Kata!Kedves Ulbi! szóhoz sem jutok a meglepetéstől és az örömtől,hogy máris itt van a 18.rész.![]()
Jó lenne egy táncolós figura az emok közé....
Köszönet!
Kedves Csabamama!Ulbi Kedves! Látom nekilendültél, aminek mi persze nagyon-nagyon örülünk. Köszönöm szépen a 17-18. rész feliratát. Üdv: csabamama2
Nita!Nagyon szépen köszönöm a 18.részt is![]()
Kedves Koreaifilmek!Köszönöm az újabb feliratokat!
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 2 vendég