Drága
Aldaril, Vandi és
Erzsi, nagyon köszönöm a második részt is!!! Előjött az imádatom, amit ez iránt a sori iránt éreztem, hiába néztem meg már kétszer anno, állandóan belenézegetek megint.
Aldaril, amit írtál, hogy mennyire nagyon tetszett neked, és különleges számodra... ezzel tökéletesen egyetértek. Nehéz megfogalmazni, de számomra is nagyon különleges, és most, ahogy újra nézem, megint előjött az érzés. Remélem, a második rész beindítja a többieket is, főleg, hogy te ilyen gyorsan elhoztad nekünk. Egy ennyire fiús lány, és mégis imádni való, az arcmimikája párját ritkítja, spontán, esetlen, gyerekes, tiszta... nagyon kell neki szurkolni. Az ügyvédünk meg olyan szépen esik szerelembe, ahogy szenved, ahogy változik az érzései hatására, és a két nővér visítós-verekedős kapcsolata... még a kötelező híres-gazdag-szép-ámde rohadék ellenlábas nőt is elviseltem miattuk. Olyan zamata van a sztorinak, ami az én ízlelőbimbóimnak teljesen egyedi. És az a legszebb az egészben, hogy tulajdonképpen nem tudom megmondani, miért.
Ulbi, a negyedik oldalon megosztottad velünk azt a kedvcsináló kis videót, igazi örömet okoztál vele, köszi! Pont benne van tömörítve az egész történet hangulata.
Ja, és a rutracker-es részeknek a többségénél (az elsőnél még nem, de később igen) az a helyzet, hogy a képarány nem jó, túl szélesek az arcok tőle. A VLC lejátszón a Video - Méretarány - 4:3 arány a jó, állítsátok át az alapértelmezett helyett, és ha az Erzsi és Rita által javasolt módon a feliratot is háttérrel látjátok el, meg átszínezitek, kimondottan élvezhető lesz a nem túl éles képminőség ellenére is. Főleg, hogy a sztori miatt úgyse fog figyelni a kisebb zavaró tényezőkre senki.
Nagyon-nagyon szurkolok

, hogy másoknak is akkora örömet adjon ez a történet, mint Aldarilnak és nekem. Szuper lenne!!!