Sziasztok!
Itt is szeretném megöszönni a feliratokat!

Én Cheese in the trap rajongó lettem, imàdom ezt a sorozatot! ♡

Minden tetszik benne. A történet izgalmas, romantikus, és vicces, a karakterek is jók, a színészek nagyon jól alakítanak, a zenéje is nagyon tetszik. Egyszóval: tökéletes. (Bár lehet, hogy én elfogult vagyok

).
Yoo Jung-ot alakító Park Hae Jin alakítàsa nagyon jó. Először én is úgy làttam őt, mint egy "gonosz", srác aki valamit titkol, de aztàn ràjöttem, hogy nem így van. Már mint abból a szempontból, hogy gonosz. Teljesen egyértelmű, hogy szerelmes Hong Seol-ba. Már négyszer megnéztem az első két részt és folyamatosan figyeltem Yoo Jung-ot. Mindig újabb és újabb dolgot vettem észre. Azt, hogy szereti Hong Seol-t a második résztől làttam meg először, de észrevettem, hogy màr az első részben észre lehet venni a jeleket. Pl. amikor az első részben Hong Seol-nak rohannia kell az egyetemre mert Joo Yeon nem mondta meg neki az új időpontot a zh-ról. Bo Ra telefonàl neki, és amikor Joo Yeon nevét mondta Yoo Jung egyből felfigyelt. Bora szàmonkéri Joo Yeon-t és aggódik, hogy hogy fog odaérni Hong Seol. Mutatjàk Yoo Jung-ot és Joo Yeon-t is és Yoo Jung làthatóan aggódik és ideges. Majd amikor megérkezik Hong Seol mutatjàk Yoo Jung-ot, aki màr vidám és mosolyog. Vajon miért?

Én teljesen biztos vagyok benne, hogy szerelmes belé. Talàn az a baj, hogy egy kicsit túl féltékeny és birtokló. De ami azt illeti én meg tudom érteni, hogy nem kedveli se Baek In-Ho-t, sem Baek In-Ha-t. Én sem kedvelem őket. Csak élősködnek az apja pénzén.
Nem minden az aminek làtszik. Valahogy a Büszkeség és Balítélet jut erről eszembe.

Bocsànat, hogy ilyen sokat írtam.