HozzászólásSzerző: Ulbi » 2015.02.17. 11:44
Közben jöttek további vélemények:
Kata58:
Nagyon örülök ennek a pergős sorozatnak, izgalmakban és helyzetekben nincs hiány köszönet a fordításért!
Mikorra várhatóak a következő részek fordításai? A 8. részig van meg...
RiziBizi11:
Belekezdtem a sorozatba, nagyon tetszik ez a páros! Köszönöm.
Csip1:
Kedves Ulbi! Nagyon szépen köszönöm ezt a sorozatot! Márt egyszer elkezdtem nézni, de valahogy akkor másfelé elkalandoztam. Ma elkísértem a férjem a szájsebészetre és míg várakoztam megnéztem az 1.részt /volt időm 7.30-12 óráig ott voltunk/ alig vártam, hogy hazaérjünk, annyira tetszik ez a sorozat. Most, hogy már tegnap megnéztem a FH-t, igy jöhet a BaW. Már majdnem végig néztem a topikot, nekem is az egyik kedvenc sorozatom a DBY.
Vandi:
Sziasztok, mit is mondhatnék, befejeztem a sorozatot.
Köszönöm a fordítást, nem terveztem ilyen nagy tempóba, de ritka schlecht a wetter, és ki sem lehetett menni egy hétig.
Nekem tetszett, Vic gyereket sem láttam még semmiben, és a másik srácot sem, de jók voltak, igaz, nekem néha nagyon hihetetlen volt a történet.
Kildiko47:
Kedves Ulbi!
Köszönöm a BaW 9. részét.
Még nem néztem meg, mert nagyon nehezen bírom ki, ha soká látom meg a végét.
Nagyon kíváncsi vagyok, egyszer már belenéztem,de saját érdekemben most nem teszem.
Agacska72
Nagyon köszönöm a sorozat fordítását. Nagyon sok minden történik, ennek ellenére nekem úgy tűnik, hogy még sem halad a történet, pont amiatt, hogy a szálak közötti kapcsolatot még mindig homály fedi, s ettől olyan izgalmas az egész sorozat.