Drága Boszi!Szia Ulbi!
Igaz kicsit eltűntem ezer bocsi, de ez a hülye suli minden időmet leköti.
Ha éppen nem akkor utazom egy kicsit hhhhh![]()
Nekem nagyon tetszik a Mars japán változata. Igaz valóban rövidek részek, de nekem ez pont jó a vizsgaidőszakban ellazulni![]()
Na a viccet félretéve tényleg szuper. Persze az eredetivel nem veheti fel a versenyt, de nem is kell.
Miért kellene egyformának lenni a japán és a tajvani változatnak, abban nincsen semmi jó.
Nézed ua. a filmet csak mások a szereplők.
Szóval ez így jó ahogy van. nekem nagyon tetszik.
egy kis bizonyíték, újra készítek képeket amit már nagyon régóta nem tettem.
Köszi Ulbi, én nagyon imádom, várom a kövi részt nagyon.
De jó, hogy itt vagy !!
Semmi gond. Megértelek. Én csak az ötödikes kisfiammal tanulok nap mint nap, de az is egy halál. El tudom képzelni, hogy te min mész keresztül. Nem is tudom, hogy velem mi lenne, mert én ezt tuti nem vállalnám. Úgyhogy legmélyebb tiszteletem

Örülök, hogy neked is tetszik a sorozat, annak meg külön, hogy segíti az ellazulásodat. Már csak ezért is mindenképpen megéri a fordítás

Képzed! Én a képekkel úgy voltam, hogy az első 2 részhez alig készítettem, aztán ahogy mind jobban elvarázsolt a történet, egyre többet. A most következő 4. részhez már 55 készült. De ilyen átúsztatott alig van közte, hiába, ehhez boszinak kell lenni

Most leszedtem azokat, amit facebookon kaptam tőled, és megosztom itt, mert azok egy picit nagyobbak (így utólagos engedelmeddel)