NOCTURNAL (Az Éjszakai Bagoly)

Moderátorok: Vandi, angeni, doramaforever

Vandi

NOCTURNAL (Az Éjszakai Bagoly)

HozzászólásSzerző: Vandi » 2025.05.22. 20:11

NOCTURNAL
(Az Éjszakai Bagoly)

A Nocturnal egy 2025-ös dél-koreai neo-noir krimi, amelyet Kim Jin-hwang írt és rendezett, főszereplők Ha Jung-woo, Kim Nam-gil, Yoo Da-in és Jung Man-sik. Min-tae könyörtelenül keresi az igazságot öccse halála, sógornője eltűnése miiatt, és egy bestseller regény nyomán indul el, amely kísértetiesen megjósolja a bűncselekményt.

Történet:
Bae Min-Tae (Ha Jung-Woo) bandatag volt, de most építőmunkásként él. Egy nap arról tájékoztatják, hogy öccse, Bae Seok-Tae meghalt, az öccse felesége, Moon-Young (Yoo Da-In) pedig eltűnt. Miközben az öccse halálával kapcsolatos nyomokat keresi, Bae Min-Tae tudomást szerez egy Kang Ho-Ryeong (Kim Nam-Gil) nevű regényíróról. Bae Seok-Tae halálát Kang Ho-Ryeong Az Éjszakai Bagoly című regényében megjósolták. A zavaros helyzet közepette Bae Min-Tae haragtól vezérelve megkezdi felfedni az igazságot arról, hogy mi történt az öccse halálának éjszakáján.

ONLINE https://videa.hu/videok/film-animacio/a ... vPBKJbU0bg
Csatolmányok
NOCTURNAL.2025.1080P.WEB-DL.AAC2.0.H.264-AYA.HUN.srt
(46.51 KiB) Letöltve 173 alkalommal.

elia

Re: NOCTURNAL (Az Éjszakai Bagoly)

HozzászólásSzerző: elia » 2025.05.23. 13:39

Sziasztok!
Szeretném megköszönni, hogy továbbra is kitartóan készítitek nekünk Kim Nam Gil sorozataihoz, filmjeihez a magyar feliratot. Az évek során maradtam ennek a sokoldalú színésznek a rajongója. Vadászom a magyar feliratokat és nálatok mindig megtalálom. Nagyon hálás vagyok érte és kívánok továbbra is kitartást munkátokhoz.
Köszönettel Elia

Janka1960

Re: NOCTURNAL (Az Éjszakai Bagoly)

HozzászólásSzerző: Janka1960 » 2025.06.07. 08:29

Sziasztok!
Nagyon szépen köszönöm a fordítást. :)
Nagy az örömöm, mivel KNG minden filmjét, sorozatát gyűjtöm. Vele kezdtem, és bár azóta sok tehetséges színész fílmjét láttam, de Ő marad a nagy kedvenc. :) Köszönöm nektek, Janka

Vissza: “Folyamatban lévő sorozatok”