Moderátorok: Vandi, angeni, doramaforever
Kedves Heniu!Kedves Ulbi!
Köszönöm szépen az eddigi részek fordítását![]()
Ismét segítséget szeretnék kérni... A technika ördöge és a data kifogott rajtam...
A 20. rész 1 részletét nem tudom letölteni még prémium fiókkal sem.Ránéznél?
Kedves Unni!Kedves Ulbi!
Hálásan köszönöm az újabb feliratot, és a táncoló nyuszis videót is!![]()
Igen, bevárom a Love Now teljes fordítását, de azért figyelemmel kísérem ám az eseményeket.
A szerelembe esés humoros módja...![]()
Kedves Kata!Kedves Ulbi! Nagyon örülök az új résznek, tényleg üdítő a romantika ahogy teljesedik ki a kapcsolatuk....Aranyos volt a "lebukás". Apuka vitte nálam a prímet a szeretetével és a bölcsességével.
Na persze a nővérke sem maradt ki, remek huszárvágást talált ki, hogy ne vele legyen foglalkozva
![]()
![]()
.a hugicán és a nagynénin is jókat lehetett derülni, de mégis mennyi bölcsesség és jóakarat van bennük!
![]()
A Főnök meg nagy bánatában nem látja a fától az erdőt!Egyenlőre az italba menekül...alig bírom kivárni mikor veszi észre, hogy van neki is tartogatva valaki, aki sokkal inkább illik hozzá, mert tudja kezelni...
![]()
![]()
![]()
még sokat írhatnék, de azt már átadom másnak ...hogy mi a véleményük...
![]()
Köszönöm hogy élvezhetővé teszed a sorozatot.
![]()
Jó a meglátásod. Valóban lesz ott valamiEgyenlőre az italba menekül...alig bírom kivárni mikor veszi észre, hogy van neki is tartogatva valaki...
Drága Gabóci!Kedves Ulbi!
Most csak arra volt időm, hogy benézzek, és örülök az újabb résznek. Köszönöm a fordítást. Valószínűleg csak holnap tudom megnézni, mert ma a lányom családi szülinapi bulijára készülök.![]()
![]()
Kedves Nb76!Szia Ulbi, nagyon köszönöm 29. résztígy legalább duplázhatok, már nagyon kíváncsi vagyok a beharangozók után a történésekre. Imádom ezt a két színészt én is együtt, nagyon cukik
Szép hétvégét
Kedves Csabamama!Ulbi Kedves!
Köszönöm szépen a Love... 29. részének a feliratát. Üdv: csabamama2
Vissza: “Szüneteltetett sorozatok”
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 2 vendég