Múltkor csak a linket küldtem, most itt a válasz, vagyis inkább mondandó vagy tájékoztató, amit nemcsak neked szánok, hanem másnak is.Kedves Ulbi!
Köszönöm szépen az eddigi részek fordítását![]()
Ismét segítséget szeretnék kérni... A technika ördöge és a d*ta kifogott rajtam...
A 20. rész 1 részletét nem tudom letölteni még prémium fiókkal sem.Ránéznél?
Amit a d*ta az utóbbi időben művel, az valami elképesztő, és mélységesen felháborító, hogy ezt szolgáltatásnak merik nevezni, nem mellékesen pénzt kérnek érte. Kiderült, hogy nemcsak az az egy rész tűnt el, hanem még vagy másik hat a Love Now-ból, és sajnos máshonnan is.
Nekem se energiám, se időm, de kedvem se ahhoz, hogy folyamatosan azt figyeljem, hogy mim van meg, és mim nincs, és ami hiányzik, azt pótoljam.
Így most a filmeket áttettem a meg*ra, mert onnan még semmim nem tűnt el. (nem semmi menet volt, nem véletlen, hogy eddig ódzkodtam ettől a lehetőségtől. Egy film több, mint 2 óra, számold ki!) Ha minden igaz, a teljes Love Now elfér majd itt. A feliratok maradtak a d*tán, most másképp csoportosítva, hogy könnyebben áttekinthető legyen. Így ha valami megint eltűnik (remélem NEM), akkor már csak 7 mappát kell megnyitni és nem 72-t.