Kedves Ulbi!
Nekem ez a letöltési lehetőség a data.hu-ról bonyolult, mivel én a számítógépet csak kezelem, de nem értek annyira hozzá. Kérlek, hogy ennek a filmsorozatnak csak a feliratát tedd fel, amennyiben lehetséges, mert én az asia torrentről fogom letölteni, ha megírod azt, hogy milyen formátumú filmre írtad meg a fordításodat. Amennyiben, ha nekem lépésről lépésre letudod írni, hogy a több kis részből hogyan legyen meg az első rész, v. a 2. és 3., stb. az is nagy segítség lenne. Köszönettel előre is Somodóczki Éva
Kedves Éva!
Nem igazán tudom kisilabizálni, hogy mit szeretnél, ezért azt mondom el ami van.
A feliratomhoz illő filmet sehonnan nem tudod letölteni, csak a datáról. Hogy ez miért így van, azt elég hosszan kellene elmagyarázni, ezért ebbe most nem folynék bele.
Amikor rákattintasz a megadott hivatkozásra, akkor körülbelül ez a kép fogad a datán:
/6967838/Love_Now_E09_hun.rar
/6945353/Love_Now_E09_hun.avi.006
/6945094/Love_Now_E09_hun.avi.001
/6945095/Love_Now_E09_hun.avi.002
/6945096/Love_Now_E09_hun.avi.003
/6945097/Love_Now_E09_hun.avi.004
/6945099/Love_Now_E09_hun.avi.005
a
.rar végződésű a felirat, a
számmal végződőek a film szeletkéi (a példában a 9. résszé). A filmet azért kellett feldarabolni, hogy az is le tudja tölteni a datáról, aki nem prémium-tag ott.
A film darabkáit össze lehet rakni. Ez többféleképpen is lehetséges, de mivel én sem vagyok számítógépből zseni, ezért csak egyféleképpen tudom, a HJ-split nevű programmal. Ennek használatával kapcsolatban az Egao-Fansub készített egy remek összeállítást. Itt találod meg:
Annyit ne tegyél, hogy a végén ne írd hozzá még egyszer az
.avi kiterjeztést, mert az nálam már ott van.
Ugye, hogy nem is olyan nehéz?