Kedves Ladyfairy!
Nagyon szépen köszönöm neked a 4. rész feliratának fordítását.
Korábban kérdezted a kis csaj haját, hogy milyen, mivel én még sohasem láttam őt másként, így nekem nagyon tetszik.
Maga a sorozat nagyon tetszik, már azon gondolkodtam, hogy megkeresem az eredetit, mert annyira kíváncsi vagyok, hogy csak na.
Először megnéztem, hogy mit jelent az a szó, hogy webtoon.Mert sajna fogalmam sem volt.
A webtoon, ahogy a nevéből is kiolvasható: neten olvasható mesét jelent, avagy online képregényt. Dél-Korea ad otthont ennek a műfajnak, és az egyik nagy előnye az, hogy az olyan oldalakon, mint a Naver (a helyi Google megfelelője), vagy Daum és még más honlapok, teljesen ingyen el lehet olvasni egy-egy ilyen képregényt. Vannak persze fizetős képregények is, de nagy számuk bárki számára elérhető.
A webtoonok legfőbb ismertetőjele az az, hogy nem A4-es papír terjedelmű egy "oldal" a fejezetből, hanem gyakran egyetlen "oldal" a fejezet, de persze akadnak normál képregény formátumban készített webtoonok is. Más ismertetőjelük az, hogy ezek a képregények a legtöbb esetben színesek.
Miután megtudtam, így marad a türelmes várakozás hétfőre és keddre.
Köszönöm még egyszer.gyomar