Love Now (35/72) * tajvani sorozat * Ulbi

Moderátorok: Vandi, angeni, doramaforever

Ulbi

Re: Love Now (29/72) * tajvani sorozat * Ulbi

HozzászólásSzerző: Ulbi » 2016.02.12. 11:30

Kedves Ulbi!

Köszönöm szépen az eddigi részek fordítását :)
Ismét segítséget szeretnék kérni... A technika ördöge és a d*ta kifogott rajtam...
A 20. rész 1 részletét nem tudom letölteni még prémium fiókkal sem. :( Ránéznél?
Múltkor csak a linket küldtem, most itt a válasz, vagyis inkább mondandó vagy tájékoztató, amit nemcsak neked szánok, hanem másnak is.
Amit a d*ta az utóbbi időben művel, az valami elképesztő, és mélységesen felháborító, hogy ezt szolgáltatásnak merik nevezni, nem mellékesen pénzt kérnek érte. Kiderült, hogy nemcsak az az egy rész tűnt el, hanem még vagy másik hat a Love Now-ból, és sajnos máshonnan is.
Nekem se energiám, se időm, de kedvem se ahhoz, hogy folyamatosan azt figyeljem, hogy mim van meg, és mim nincs, és ami hiányzik, azt pótoljam.
Így most a filmeket áttettem a meg*ra, mert onnan még semmim nem tűnt el. (nem semmi menet volt, nem véletlen, hogy eddig ódzkodtam ettől a lehetőségtől. Egy film több, mint 2 óra, számold ki!) Ha minden igaz, a teljes Love Now elfér majd itt. A feliratok maradtak a d*tán, most másképp csoportosítva, hogy könnyebben áttekinthető legyen. Így ha valami megint eltűnik (remélem NEM), akkor már csak 7 mappát kell megnyitni és nem 72-t.
Kép

Ulbi

HozzászólásSzerző: Ulbi » 2016.02.12. 13:13

Itt van egy újabb mondanivaló. Ez viszont már nem bosszankodás, hanem egy jó hír: Meghoztam a 30. részt :D

Amíg a 28. részben Shi Yun a "primadonna" azzal az esküvővel, amire Yan Kai miatt mégsem jutottunk el, addig ebben a részben Qi Mingé a "főszerep". Háromszor is tesz majd vallomást.

De az első jelenetben nem vele találkozunk, hanem Yang Yi Qinggel, aki Shi De munkahelyén hozza a formáját. Először ráijeszt az igazgató úrra, mert az olyan vicces, majd jön a kissógor és a jégszobor megszólítás.

Kép

A kissógorról annyit, hogy egy olyan megszólítást kellett kitalálnom, amiben benne van az, hogy "még nem sógor, de az lesz", a leendő sógor meg nem tetszett. Mivel van kismama, kreáltam egy kissógort :lol:

És ha már a munkahelynél tartunk, régóta szerettem volna kitérni valamire:

Kép

Nem tudom, hogy ki hogy van vele, de nekem egyáltalán nem tetszik az, hogy szegények wc-ken ülve dolgoznak. Egyrészt rossz értelemben meghökkentő ilyet látni, másrészt egyáltalán nem tűnik kényelmesnek. Nincs se egy háttámla, se egy párna. Én biztos nem dolgoznék ilyen helyen.
És ha már? Akkor Shi De miért nem wc-n ülve dolgozik. Őt bezzeg egy kényelmes főnöki fotel illet meg

Kép

Igaz, kényelmes ülőalkalmatosságon is lehet feszengeni... :lol: De előtte még...

folyt. köv.
Kép

Ulbi

HozzászólásSzerző: Ulbi » 2016.02.12. 13:34

Szóval előtte még vásárolni megy a szerelmespár.

Kép

Qi Ming első "vallomása" következik, a doktornőnek beszél a gondolatairól.

Kép

Cai Rong vigasztalni próbálja, de nemcsak Qi Mingnek nem teljesen világos, hogy miről is beszél

Kép

a következő arckifejezéséből meg azt olvasom ki, hogy: Szegény hülye

Kép

Egyébként is mit kavar itt ez a nő állandóan ? Már mindenkinek adott tanácsot ebben a szerelmi háromszögben és most orvos létére rábeszéli a halálosan másnapos üdítőt szürcsölgetőt, hogy igyon

Erre most innunk kell!
És én hívlak meg.
Komolyan?

folyt. köv.
Kép

Ulbi

HozzászólásSzerző: Ulbi » 2016.02.12. 14:26

Ott tartottunk, hogy kényelmes kanapén is lehet ám feszengeni, íme:

Kép

Hogy mi az oka?
Tessék, mutatom:

Kép
Kép

Shi De barát minőségében van itt jelen :D

De nem kell megijedni, mert a végére enyhül a hangulat

Kép

Emlékeztek? Az előző részben volt egy el nem csókolt csók. Na itt most lesz egy lopott...és a szíve repes valakinek :D

Kép
Kép

Qi Ming ma se szomjasan megy haza. Megy ? Viszik.

Kép

Na, kellett itatni! Csak azt nem értem, hogy ha együtt ittak a doktornővel, akkor hogyan lehet az, hogy az meg színjózan maradt ?
Viszont a második "vallomás" ennek a részegségnek köszönhető, és úgy esik, hogy Yi Ru is hallja azt

Kép

És még mindig nincs vége
folyt. köv.
de most el kell mennem, és csak 4 óra felé érek vissza :D
Kép

chain

HozzászólásSzerző: chain » 2016.02.12. 15:12

Üdv.
Köszönöm szépen a letöltési lehetőséget , valamint a fordítást.

Ulbi

HozzászólásSzerző: Ulbi » 2016.02.12. 16:27

Másnap az irodában hangzik el a harmadik "vallomás". A végén mindannyian sírtunk (de rólam nincs kép :D )

Kép
Kép
Kép

Kíváncsi vagyok, hogy nektek melyik vallomás tetszik majd a legjobban. Nekem ez az utolsó :D

A rész végén pedig ismét képbe kerül kedvenc rajongóm és a csipet-csapat

Kép
Kép
Kép
Kép

Kata58

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2016.02.12. 16:43

Kedves Ulbi! Köszönet ezért a hosszú kép szösszenetért!! :lol: :lol: :lol: . Már a képek láttán is hajrá! Alakulnak a dolgok! :lol: :lol:
Az alkoholba nem jó belemenekülni, de van aki azt hiszi az a kijárat! :lol: :lol: megyek viszem a 3o. részt! Köszönettel! :D :D :D
A 3o. rész felirata nincs kint...bujócskázik?! :lol: :D..lehet én értettem félre, hogy az volt írva hogy 3o. részig van fenn...de csak a 29. részig van fenn a film is...Lehet ma túl fáradt lettem... :lol: :lol: :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Kata58 2016.02.12. 17:51-kor.

heniu

HozzászólásSzerző: heniu » 2016.02.12. 17:02

Kedves Ulbi! Ismét köszönöm a munkádat! :D Szuper, hogy mega-ról lehet tölteni. Azzal még sohasem volt probléma.

Ulbi

HozzászólásSzerző: Ulbi » 2016.02.12. 17:21

Egy-két dolog, ami megütötte a fülemet fordítás közben:

Ti tudjátok, hogy mi az a Ristretto? Én nem tudtam, ezért utánajártam.
A Ristretto egy tipikusan olasz ital, más néven, rövid espresso, amolyan íz bomba, a kávé legfinomabb része. Erős ízű, de kevés koffeint tartalmaz, így bátran fogyasztható bármelyik napszakban.

Kép

Olyan "rövid", hogy szinte üres a csésze, mindössze 20 ml kávét kapsz :D

A WC ülőkékkel kapcsolatban is tettem egy érdekes felfedezést.
A részben Shi De azt mondja Angusnak:
"Szedjen össze WC ülőke használati utasításokat, és tegye az asztalomra."

Hát....??? Otthon ráülsz, máshol nem.

Ki gondolta volna, hogy létezik olyan WC ülőke is, amihez egy komplett kapcsolótábla is tartozik?

Kép

Ez speciel egy japán ülőke, de mivel felcímkézte az illető, ezt választottam. A képre pedig itt leltem:

http://tokyoreloaded.blogspot.hu/
Ha érdekel valakit Japán és Tokió, akkor ezt a blogot érdemes megnézni
Ahogy erre a másikra is. Tudom, hogy nem témába vágó, de nagyon tetszik

Kép
Kép

Ulbi

HozzászólásSzerző: Ulbi » 2016.02.12. 17:59

És még valamit "hoztam". Egy új növényt, a Luffa tököt. Az angol nevét nem ismertem Loofah-nak hívják, és mikor lefordítottam, ismerősen csengett a Luffa. Amikor megtaláltam az első képet, rácsodálkoztam: jé, én ezt ismerem, de ez nem egy tengeri állatból van?

Kép

Hát nem! Egy szárazföldi növényből, egy tökből.

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Egyébként Magyarországon is megterem, mint sok Kínából származó más növény is. Oké, most már értem. De miért akar Yi Qing ilyet enni ??
Mert zsengén leszedve lehet. Ismeri a kínai (tajvani) mellett a thai és a vietnami konyha is.

Kép Kép Kép

Magyar nyelvű receptet nem találtam, összesen egy blogban említik meg, hogy ezt a növényt meg is lehet enni, de hát minek, mikor jó kis szivacs is lehet belőle. Mindössze egy német recepttel futottam össze a neten, de ők tettek bele krumplit is :D
Viszont angol nyelvű recept dögivel van, és ilyen finomakat lehet készíteni:

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Na, megyek, és eszem valamit :lol:
Kép

Vissza: “Szüneteltetett sorozatok”