Love Now (35/72) * tajvani sorozat * Ulbi

Moderátorok: Vandi, angeni, doramaforever

Ulbi

Re: Love Now (30/72) * tajvani sorozat * Ulbi

HozzászólásSzerző: Ulbi » 2016.02.15. 11:24

Nagyon szépen köszönöm a 30.rész feliratát!
Kedves csip!
Nagyon szívesen :D
Kép

Ulbi

HozzászólásSzerző: Ulbi » 2016.02.15. 11:38

Nagyon aranyos volt a mostani rész is! :D A dr.nőn meglepődtem...de lehet a "kutyaharapást szőrével" gyógymódot alkalmazta :lol: :lol:
Tetszett a kishúg beszólása a leendő udvarlást illetően, hogy vére legyen happy, mert a vigasztalás nem az erőssége :lol: :lol: :lol: :lol:
hát tényleg úgy cuki ez a sorozat ahogy van...annyira jó hogy nem csak a cselekményt látjuk, hanem érthetjük is a fordításod jóvoltából. :D
Kedves Ulbi még egyszer köszönöm! :D :D :lol: :lol:
Kedves Kata!
Ja, tényleg nem tud a húgi vigasztalni, elég béna volt.
De a doktornő se :lol: :lol: , az még bénább volt ezzel a szörnyű szöveggel. Mintha Hofit hallanám: "Mit akar ez ? Persze, hogy Sin Qi Ming a végén elfogadta az italt, józanul nem bírta ki szegény :lol: :lol:

Örülök, hogy tetszett a rész, a következő még jobb lesz. A nagyi csúcs szuper benne.
Na, megyek, mert még csak a felénél járok.
Kép

Ulbi

HozzászólásSzerző: Ulbi » 2016.02.15. 12:51

Kedves Ulbi!
Köszönöm az újabb részek feliratait. Sajnos a mega-s letöltés nekem nem működik, így valahonnan elő kell kerítenem a felirathoz illő videókat.
VuVej
Kedves VuVej!
Videó ügyben sajnos nem tudok segíteni, mert eddig csak egy helyen láttam fent a neten, ott, ahonnan én is letöltöttem. De azt a hongkongi videómegosztót azóta likvidáltak.

Így keresve:

真愛趁現在 J2 download

láttam egy-két torrent oldalt. Viszont én nem tudok torrentezni, ezért nem tudom felmérni, hogy onnan megszerezhető-e vagy sem.

A meg*val kapcsolatban konkrétan tudod, hogy mi a gondod, vagy csak azt tudod, hogy nem működik?

Nekem 2x volt problémám velük.
Először úgy oldódott meg, hogy egy plusz programot kellett letöltenem, amit ők kínáltak fel, aztán ment minden, mint a karikacsapás.
A második alkalommal a meg* valahogyan módosította a programját, és az így már nem volt kompatibilis az én operációs rendszeremmel. Windows 7-et használok, az viszonylag régi. Ezért folyamatosan hibát jelzett, hiába cserélgettem a firefoxot explorerre vagy chrome-ra.
Aztán egyszer csak megint működött, bár én nem csináltam semmit (a várakozáson kívül). Valószínűnek tartom, hogy másoknál is fellépett ez a hiba, és gondolom valaki jelezte feléjük. Ők meg kijavították.

Lehet, hogy nálad is megoldást jelentene letölteni azt a programot, vagy esetleg (ha még régebbi, mint az enyém) lecserélni az operációs rendszert.

A d*tára biztos nem fogom visszatölteni a filmeket, mert csak idegeskedés az egész, és nálam betelt a pohár ezzel kapcsolatban.
Kép

Ulbi

HozzászólásSzerző: Ulbi » 2016.02.15. 12:57

Kedves Ulbi!
Köszönöm a 30. rész feliratát és a Megás feltöltéseket. Ez gyorsabb letöltést biztosít. :D :D :D

Kép
Kedves Gabóci!
Nagyon szívesen :D

A meg*s letöltés tényleg sokkal gyorsabb. A feltöltés viszont.......... Azt ne kérdezd :lol: :lol: :lol: :lol:
Kép

nb76

HozzászólásSzerző: nb76 » 2016.02.15. 18:27

Szia Ulbi, de dupláztam, és nagyon tetszett a film, de nemrég néztem meg, úgyhogy majdnem vehetjük triplának. :) Nagyon köszönöm a 30. részt. :)

VuVej

HozzászólásSzerző: VuVej » 2016.02.15. 21:38

Kedves VuVej!
Videó ügyben sajnos nem tudok segíteni, mert eddig csak egy helyen láttam fent a neten, ott, ahonnan én is letöltöttem. De azt a hongkongi videómegosztót azóta likvidáltak.

Így keresve:

真愛趁現在 J2 download

láttam egy-két torrent oldalt. Viszont én nem tudok torrentezni, ezért nem tudom felmérni, hogy onnan megszerezhető-e vagy sem.

A meg*val kapcsolatban konkrétan tudod, hogy mi a gondod, vagy csak azt tudod, hogy nem működik?

Nekem 2x volt problémám velük.
Először úgy oldódott meg, hogy egy plusz programot kellett letöltenem, amit ők kínáltak fel, aztán ment minden, mint a karikacsapás.
A második alkalommal a meg* valahogyan módosította a programját, és az így már nem volt kompatibilis az én operációs rendszeremmel. Windows 7-et használok, az viszonylag régi. Ezért folyamatosan hibát jelzett, hiába cserélgettem a firefoxot explorerre vagy chrome-ra.
Aztán egyszer csak megint működött, bár én nem csináltam semmit (a várakozáson kívül). Valószínűnek tartom, hogy másoknál is fellépett ez a hiba, és gondolom valaki jelezte feléjük. Ők meg kijavították.

Lehet, hogy nálad is megoldást jelentene letölteni azt a programot, vagy esetleg (ha még régebbi, mint az enyém) lecserélni az operációs rendszert.

A d*tára biztos nem fogom visszatölteni a filmeket, mert csak idegeskedés az egész, és nálam betelt a pohár ezzel kapcsolatban.
Köszönöm Ulbi a jó tanácsot. Az az érdekes, hogy kb. 350 MB-ig minden további nélkül letölti a gépem (Windows 7, Firefox). Most teszteltem a Rita által feltöltött új sorozat részeivel. Azon felül nem tudom, mi történik, mert a te részeidnél elmegy 100%-ig, s utána semmi. Nem jön elő a mentés ablak. Esetleg lehetne ketté szedni a videót? Akkor már jó lennék, remélem. A sorozatot nagyon szeretem. Igazából már végignéztem, de azért magyarul az igazi.
Még egyszer köszönöm a fordítást.

62Rita

HozzászólásSzerző: 62Rita » 2016.02.16. 07:05

Kedves Ulbi!
Olvasom VuVej problémáját, és nagyon szívesen segítek, tudom, hogy Te nem tartod tolakodásnak.
Letöltöttem a 30. részt, kettévágtam, és visszatöltöttem a Megára. Így Vuvej is le fogja tudni szedni
magának. Nekem gyorsan megy a feltöltés, ez a rész is 5 perc alatt fenn volt a Megán.

https://mega.nz/#F!Y4oG2KQQ!rTdqsB_K29rOiQIrvuLf9w

Ebbe a mappába fogom mindig feltölteni az aktuális részt.

Kedves Vuvej! Mindig jelezd, ha letöltötted a videót, mert nincs helyem, így letöltés után törölni
szeretném.

Remélem, így már senki sem marad ki, ebből a klassz sorozatból!

Kép

VuVej

HozzászólásSzerző: VuVej » 2016.02.16. 21:44

Kedves Ulbi!
Olvasom VuVej problémáját, és nagyon szívesen segítek, tudom, hogy Te nem tartod tolakodásnak.
Letöltöttem a 30. részt, kettévágtam, és visszatöltöttem a Megára. Így Vuvej is le fogja tudni szedni
magának. Nekem gyorsan megy a feltöltés, ez a rész is 5 perc alatt fenn volt a Megán.

https://mega.nz/#F!Y4oG2KQQ!rTdqsB_K29rOiQIrvuLf9w

Ebbe a mappába fogom mindig feltölteni az aktuális részt.

Kedves Vuvej! Mindig jelezd, ha letöltötted a videót, mert nincs helyem, így letöltés után törölni
szeretném.

Remélem, így már senki sem marad ki, ebből a klassz sorozatból!

Kép
WOW! :o Rita! Ezt a meglepetést és egyben óriási örömöt! Nagyon köszönöm!!!!! Lejött és működik.
Ez is egy nagyon jó sorozat.

Kata58

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2016.02.17. 10:22

Örülök, hogy megoldódott a probléma, de én is cromot használok nem a firefoxot, mert párszor cserbenhagyott...és kár lenne ezt a sorozatot kihagyni olyan kedves, üdítő és azzal együtt izgalmas is...hiszen több szálon futnak az események....és az ember csak les, hogy kinek hogyan drukkoljon! :lol:

Ulbi

HozzászólásSzerző: Ulbi » 2016.02.18. 15:43

Szia Ulbi, de dupláztam, és nagyon tetszett a film, de nemrég néztem meg, úgyhogy majdnem vehetjük triplának. :) Nagyon köszönöm a 30. részt. :)
Kedves Nb76!
Nagyon szívesen!
Kép

Vissza: “Szüneteltetett sorozatok”