Love Now (35/72) * tajvani sorozat * Ulbi

Moderátorok: Vandi, angeni, doramaforever

Ulbi

Re: Love Now (30/72) * tajvani sorozat * Ulbi

HozzászólásSzerző: Ulbi » 2016.02.18. 15:56

Köszönöm Ulbi a jó tanácsot. Az az érdekes, hogy kb. 350 MB-ig minden további nélkül letölti a gépem (Windows 7, Firefox). Most teszteltem a Rita által feltöltött új sorozat részeivel. Azon felül nem tudom, mi történik, mert a te részeidnél elmegy 100%-ig, s utána semmi. Nem jön elő a mentés ablak. Esetleg lehetne ketté szedni a videót? Akkor már jó lennék, remélem. A sorozatot nagyon szeretem. Igazából már végignéztem, de azért magyarul az igazi.
Még egyszer köszönöm a fordítást.
Kedves VuVej!
Mint írtam 2x akadt problémám a meg*val. Az első pont ugyanaz volt, amit most te is írtál: bizonyos méretű anyagokat már nem lehetett leszedni. Akkor töltöttem le a gépemre azt a programot, amit kínálgattak (sajnos a nevét nem tudom), és voila :D
Lehet, hogy nálad is ez lesz a megoldás.
Kép

Ulbi

HozzászólásSzerző: Ulbi » 2016.02.18. 16:54

Kedves Ulbi!
Olvasom VuVej problémáját, és nagyon szívesen segítek, tudom, hogy Te nem tartod tolakodásnak.
Letöltöttem a 30. részt, kettévágtam, és visszatöltöttem a Megára. Így Vuvej is le fogja tudni szedni
magának. Nekem gyorsan megy a feltöltés, ez a rész is 5 perc alatt fenn volt a Megán.

https://mega.nz/#F!Y4oG2KQQ!rTdqsB_K29rOiQIrvuLf9w

Ebbe a mappába fogom mindig feltölteni az aktuális részt.

Kedves Vuvej! Mindig jelezd, ha letöltötted a videót, mert nincs helyem, így letöltés után törölni
szeretném.

Remélem, így már senki sem marad ki, ebből a klassz sorozatból!

Kép
Kedves Rita!
Ahogy most ide beidéztem a hozzászólásodat, láttam, hogy szerettél volna még egy képet is csatolni, de nem sikerült. Próbáltam én is kitenni, hogy meglegyen, de sajnos hibás az az oldal.
Így kerestem egy másikat
Kép

Köszönöm a segítségedet. Megvallom reménykedtem is benne, hogy te majd kihúzol minket a csávából. De mivel beelőztél :lol: , odáig már nem jutottam, hogy ez ügyben írjak neked.
Igen, te tudod, mert már kiveséztük, hogy nekem micsoda kínlódás feltölteni az anyagokat, mert nemcsak hosszú ideig tart, hanem közben úgy lelassítja a gépet, hogy az a másolás ideje alatt másra használhatatlan. Irigyellek is azért, hogy neked pikk-pakk működik ez. Próbáltam én lecserélni az előfizetési csomagot, de dupla pénzért 2x olyan gyorsat kínáltak csak, és nem garantálták, hogy ez mindig rendelkezésre áll majd. Azzal pedig sokra nem megyek, hogy 400 Mb-ra 2 óra helyett 1 órát kell várnom, és még csak nem is biztos, hogy így lesz. Megjegyzem havi + 5.000,- Ft-ért.

Még egyszer köszönöm a segítséget :D
Kép

62Rita

HozzászólásSzerző: 62Rita » 2016.02.18. 19:28

Kedves Ulbi! Nagyon szívesen! Amíg fordítod a sorit, addig mindig fel fogom tölteni
a megára az aktuális részt. Az, amit pár napja feltettem, még mindig fenn van, majd
csak akkor törlöm ki, ha az újabb megérkezik a 31. rész feliratával.

Jó fordítást!

Én látom a képemet, hogy lehet, hogy ti nem?

Nekem már tavasz van:

Kép

Ulbi

HozzászólásSzerző: Ulbi » 2016.02.18. 20:55

Kedves Ulbi! Nagyon szívesen! Amíg fordítod a sorit, addig mindig fel fogom tölteni
a megára az aktuális részt. Az, amit pár napja feltettem, még mindig fenn van, majd
csak akkor törlöm ki, ha az újabb megérkezik a 31. rész feliratával.

Jó fordítást!

Én látom a képemet, hogy lehet, hogy ti nem?
Kedves Rita!
Kép: akkor lehet, hogy azt csak én nem látom :lol: Tud ez a Windows 7 produkálni ám dolgokat. Pl. Betti is feltölt egy jó kis helyre filmeket, és kb. egy hónapja egy darabot se tudok onnan letölteni, mert rögtön kivág, és azt jelzi, hogy bizonytalan a vonal. Az a szerencsém, hogy a lapitopin Windows 8 van, az meg simán leszedi. Most már csak egyetlen akadály van: a férjem, akit erre az időre onnan félre kell tolni :lol: :lol:

Köszönöm, hogy biztosítod ezt a lehetőséget.
A 30. rész viszont nem sokáig lesz fent, mert az ajtóban már kopogtat a 31. :D

Kép
a hóvirágot nemsokára az ernyős madártej követi
Kép

Ulbi

HozzászólásSzerző: Ulbi » 2016.02.18. 22:25

Kivételesen nem azt fogom elmesélni, hogy mi történik a soron következő részben.
Mutatok helyette inkább felismerést, minden mennyiségben. Ez akár az alcíme is lehetett volna a résznek :lol:

Kép
Kép

Kép
Kép

Kép
Kép

Kép
Kép

Kép
Kép
Kép

Te is hallod ahogy potyognak a tantuszok ? :D

folyt. köv.
Kép

Ulbi

HozzászólásSzerző: Ulbi » 2016.02.18. 22:45

Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
Kép

Kép

Ennyit a felismerésekről.
Hogy mi minden mást tartogat még a 31. rész, azt majd megtudjátok, ha megnézitek. :D

folyt. köv.
Kép

Ulbi

HozzászólásSzerző: Ulbi » 2016.02.18. 23:39

Két szövegrészlet kapcsán új dolgokat fedeztem fel.

Mindkettőt Qi Ming mondja:

"Én viszont
szívesen megszervezek
egy egész wushu csapatot."

A wushu ismerete nélkül is lehetett tudni, hogy meg akarja veretni Shi Det (ha erre sort keríthet), de azért csak érdekelt, hogy mi is az. Egy harcművészeti ágról van szó, maga a "wushu" is azt jelenti, hogy harcművészet. Láttam már ilyen mozgást, de eddig azt hittem, hogy trükkfelvétel. Így viszont: le a kalappal!

.......

"Hogy beszélhetsz ilyen direkt módon?
Így nem sokra viszed majd."

Távol-Keleten nem is, mi viszont itt Európában nem kerülgetjük a forró kását.
Ebből is látszik, hogy különbség van köztünk, másképp viszonyulunk a dolgokhoz.

Ezt szemléltetni is tudom :D
Egy fiatal grafikus hölgy --- ő lenne az:
Kép Yang Liu

készít eszméletlenül jó rajzokat.
Hoztam belőle párat

Kép Vélemény

Kép Utazás

Kép Napsütés

Kép Düh

Kép Vasárnapi utcák
Kép

doramaforever

Re: Love Now (31/72) * tajvani sorozat * Ulbi

HozzászólásSzerző: doramaforever » 2016.02.19. 07:36

Jó szórakozást kívánunk a 31. részhez :)

Kata58

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2016.02.19. 11:27

WOW! Csak kíváncsiságból benéztem...és lám! Már itt is a következő rész! Na nekem kisütött a nap egyből..dacára hogy kint esik! :lol: :lol: :lol: Nagyon szépen köszönöm a fordítást és a letölthetőséget.! Mindig csak az aktuális részt törlöm ki az előző letöltésből, mert az olyan ramaty minőségű, hogy mindig alig várom hogy innen tölthessem lefelé + felirattal együtt...Szuper! :lol: :lol: :D :D .Köszönöm a Munkátokat! És a kinti időjárás ellenére kellemes hétvégét! :lol: :lol:

Kata58

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2016.02.19. 11:30

A harci videó felvételeket is köszönöm, libabőrös lettem a zenétől és a látványtól :lol: :lol: :lol:

Vissza: “Szüneteltetett sorozatok”