Kedves Ulbi!
Olvasom VuVej problémáját, és nagyon szívesen segítek, tudom, hogy Te nem tartod tolakodásnak.
Letöltöttem a 30. részt, kettévágtam, és visszatöltöttem a Megára. Így Vuvej is le fogja tudni szedni
magának. Nekem gyorsan megy a feltöltés, ez a rész is 5 perc alatt fenn volt a Megán.
https://mega.nz/#F!Y4oG2KQQ!rTdqsB_K29rOiQIrvuLf9w
Ebbe a mappába fogom mindig feltölteni az aktuális részt.
Kedves Vuvej! Mindig jelezd, ha letöltötted a videót, mert nincs helyem, így letöltés után törölni
szeretném.
Remélem, így már senki sem marad ki, ebből a klassz sorozatból!

Kedves Rita!
Ahogy most ide beidéztem a hozzászólásodat, láttam, hogy szerettél volna még egy képet is csatolni, de nem sikerült. Próbáltam én is kitenni, hogy meglegyen, de sajnos hibás az az oldal.
Így kerestem egy másikat
Köszönöm a segítségedet. Megvallom reménykedtem is benne, hogy te majd kihúzol minket a csávából. De mivel beelőztél

, odáig már nem jutottam, hogy ez ügyben írjak neked.
Igen, te tudod, mert már kiveséztük, hogy nekem micsoda kínlódás feltölteni az anyagokat, mert nemcsak hosszú ideig tart, hanem közben úgy lelassítja a gépet, hogy az a másolás ideje alatt másra használhatatlan. Irigyellek is azért, hogy neked pikk-pakk működik ez. Próbáltam én lecserélni az előfizetési csomagot, de dupla pénzért 2x olyan gyorsat kínáltak csak, és nem garantálták, hogy ez mindig rendelkezésre áll majd. Azzal pedig sokra nem megyek, hogy 400 Mb-ra 2 óra helyett 1 órát kell várnom, és még csak nem is biztos, hogy így lesz. Megjegyzem havi + 5.000,- Ft-ért.
Még egyszer köszönöm a segítséget