Kedves Nita!Nagyon szépen köszönöm a 31.részt![]()
Szívesen.
Olyan jó, hogy ismét dúl a romantika.
És ha azt hiszi az ember, hogy ennél már nincs tovább, ennél romantikusabbat nem lehet, ezt már biztos nem tudja Shi De überelni....hát nagyon téved

Moderátorok: Vandi, angeni, doramaforever
Kedves Nita!Nagyon szépen köszönöm a 31.részt![]()
Kedves Ulbi és Rita!Kedves Ulbi és VuVej! Feltöltöttem a Megára a 31. részt. Na, most nem mondhatom,
hogy 5 perc alatt felszaladt az egész. Éppen nem volt magánál a Mega. Rapszodikusan,
hol azt írta ki, hogy 3 perc van hátra, hol azt hogy 1 óra 8 perc, hol meg teljesen le
is állt a feltöltéssel. De kivártam, és már hoztam is a linket:
https://mega.nz/#F!Y4oG2KQQ!rTdqsB_K29rOiQIrvuLf9w
Ez ugyanaz a link, mint a korábbi, csak újra betettem.
Jó szórakozást!
Te kis maximalistaCsak azt sajnálom egy kicsit, hogy az avi szinkronos, és így nem George Hu hangját élvezhetjük.
Wow, Ulbi!Te kis maximalista![]()
Minden nem lehet: felirat, jó minőségű videó fénysebességgel és eredeti hang![]()
Viccet félretéve:
Én ellenben George Hu-t csak ezzel a hanggal ismerem. Nekem majd az lesz furcsa, ha a saját hangján szólal meg. Egyébként illik hozzá ez a hang, nem tűnik inkompatibilisnek.
Kedves Kata!De szuper ez a fotó is! Nem is tudtam, hogy nem az eredeti hangját halljuk a soriban...nahát!?![]()
![]()
Hongkongban a kantoni-t beszélik, és nem a mandarint. Jó, nekünk mind a kettő kínai (a szó minden értelmébenAz interneten fellelhető 2 kópia (SETTV és J2) közül végül a hongkongi mellett döntöttem, mert annak élesebb a képe és nincs tömve reklámmal.
Kedves VuVej!Wow, Ulbi!
Teljesen igazad van. Ne legyek telhetetlen.
A kép pedig mindenért kárpótol.Köszönöm.
![]()
Vissza: “Szüneteltetett sorozatok”
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég