Köszönöm szépen a forditást! Nagyon kevés filmet nézek, de ez tényleg jó volt! Rita olyan szépen összefoglalta miért is.

Moderátorok: Vandi, doramaforever
szia Rita! nagyon egyet kell értenem veled, mert nem a magasság számít, hanem az illető személy kisugárzása!!!Megnéztem! Nagyon aranyos film volt! Pozitív kicsengés, jó tanulságok, üzenetek a végén, és mindenki azt kapta, amit megérdemelt.
Nem mutatták sokat, de tetszett az apa-fia kapcsolat. Bírtam a kappan hangú bátyó stílusát, és a lényeglátását. Élveztem, ahogy a
botcsinálta tanár úr, lépésről, lépésre legyőzi magát, félelmeit, és felnő a tanári feladathoz. És persze nagyon jól esett, hogy az a három
szemétláda megkapta a magáét!
Köszönöm szépen a fordítást! Jól esett újra látni Im Ji Kyu-t. Szeretem, hogy mindig van humor az alakításában. Sajnálom, hogy a magassága
miatt soha nem lesz úgy elismerve, mintha 180 cm fölött lenne. Az én koreai szépfiúmnak, Kim Ji Hoonnak is ez a problémája.
Én is hálásan köszönőm a fordítást. Én nagyon szeretem a Taekwondot! nézni...Kedves Blackfield!
Köszönöm szépen a forditást! Nagyon kevés filmet nézek, de ez tényleg jó volt! Rita olyan szépen összefoglalta miért is.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég