Moderátorok: Vandi, angeni, doramaforever
Ezeket a sorokat olvasva csak egy dologért fohászkodom, NE RONTSÁK EL A VÉGÉT!!!!!!!Az addicts-on említette meg gilnis, hogy áll a bál a sorozat háza táján. Utána olvastam a dolgoknak. Mint a webtoon elfogult rajongójának, nekem is feltűntek az apró, majd pedig nagyobb változtatások az eredetihez képest. Az elején még úgy gondoltam, hogy végül is ez várható volt, mégis csak egy megfilmesítésről van szó. Előfordult például olyan, hogy a sorozatban Baek In Ho tett valami kedveset Seolért, miközben az eredetiben pedig pont, hogy Jung. De több hasonló dolgot meg lehetne még említeni. Úgy jön le az egész, mintha Baek In Hot (vagy az éppen őt játszó Seo Kang Joont) akarnák a középpontba helyezni. Kiderült az is, hogy nem beszéltek, csak 2-szer a webtoon alkotójával és azt se nevezhetnénk egyeztetésnek, mivel teljesen mást csinálnak, mint amit a webtoon alkotója (Soonkki) kért tőlük. Ezenkívül Park Hae Jinnel is érdekesen viselkedik a sorozat producere. Igaz, nyíltan semmi negatívat nem nyilatkozott, de a szavaiból le lehet vonni a következtetést. Például azt is nyilatkozta Park Hae Jin, hogy a helyszínen, utolsó pillanatban közölték vele, hogy mégsem lesz forgatnivalója vagy, hogy akkor kellett szembesülnie, hogy kivágták több jelenetét is, mikor a tévében nézte a sorozatot. Emiatt is megy más irányba a sorozat. Szóval nem csak egy általános dologról van szó, hogy különbözik egy kicsit az eredetitől.
Csatlakozom a fohászkodóhoz.Ezeket a sorokat olvasva csak egy dologért fohászkodom, NE RONTSÁK EL A VÉGÉT!!!!!!!
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 6 vendég