Mars (10/10+1 MOZIFILM) * japán sorozat * Ulbi

Ázsiai sorozatok feliratai.

Moderátorok: Vandi, angeni, doramaforever

N.Ildikó

Re: Mars (4/10) * japán sorozat * Ulbi

HozzászólásSzerző: N.Ildikó » 2016.06.08. 21:05

Jó estét Ulbi. Köszönöm szépen a négy rész fordítását, és a filmet is. Várom a többit is.

Ulbi

HozzászólásSzerző: Ulbi » 2016.06.09. 19:55

Szia Ulbi!
Bocsi nem idéztem jól, de így az igazi.
Megnyugtattál, hogy valahova erre megy a folyamat,de nem.
Nagyon tetszett a mentőszolgálat kisfilmje köszönöm neked, még nem láttam eddig.
Illetve korábban sok Japán film/ sorozat ajánlatot tettél, amit most szeretnék neked megköszönni, úgy láttam, hogy lesz olyan ami felkeltette a z érdeklődésemet.
Szép napot kívánok neked.gyomar :)
Kedves gyomar!
Nem baj, hogy nem idéztél jól, nem is azért tettem ki, csak szimplán büszke vagyok a megfogalmazásomra. Olyan lett, hogy megdobban a szívem minden egyes alkalommal, amikor ezt a részt nézem :D

Nagyon szívesen a mentős kisfilmet. Nemrég tette ki valaki a facebookra, onnan került ide. Nekem is nagyon tetszett, mert lényegre törő, vicces, és megmondja a frankót. Tudnak a magyarok, ha akarnak.

A japán "filmkínálatot" is nagyon szívesen. A MARS után majd valamikor készítek egy teljes körű listát az általam megnézettekből, és akkor majd azt is odaírom, hogy ki fordította le, mert ugyan még nem említettem még eddig, de mindegyikhez van magyar felirat. Viszont azt a listát majd nem ide fogom kirakni, hanem a társalkodó rész ennek megfelelő helyére.
Kép

Ulbi

HozzászólásSzerző: Ulbi » 2016.06.09. 20:05

Jó estét Ulbi. Köszönöm szépen a négy rész fordítását, és a filmet is. Várom a többit is.
Kedves Ildikó!
Nagyon szívesen.
A többi is jön nemsokára, sőt az 5. részre már szinte nem is kell várni semennyit se, mert már elindult az útjára: valahol köztem, Erzsi és a web oldalunk között van :lol:
Kép

Ulbi

HozzászólásSzerző: Ulbi » 2016.06.09. 22:09

Elég érdekes lesz az 5. rész, sok minden történik benne. Például elkészül végre a kép Reiről. Ennek kapcsán begyűjtöttem a mangában és a tajvani verzióban szereplő festményeket is. Csak úgy érdekességképpen. Nekem mindegyik tetszik.

Variációk egy témára

Kép

Kép

Kép
Kép

Ulbi

HozzászólásSzerző: Ulbi » 2016.06.09. 23:02

Az 5. részben lesz egy elég húzós jelenet is. Az megvan, mikor a szociopata hergeli a pszichopatát és Rei kezébe kés kerül?

Kép

Kép

Kép

Mert az gondolom világos, hogy Makionak van egy kis beütése. Lehet, hogy nem is kicsi. A sorozatok alapjául szolgáló mangában Makio egy lányos külsejű szociopata fiú, aki bevallottan szerelmes Reibe, és állítása szerint Kira is bejön neki.

A tajvani sorozatban - ahogy ezt Atina is említette - Tong Dao szintén őrült, és elég kemény húzásai vannak. Például csak úgy lökdösi lefelé az embereket a mozgólépcsőn, mert az olyan vicces. De gyilkossági kísérlettől se riad vissza, nem is egy esetben. Tükörképeként tekint Lingre, de hogy szerelmes lett volna belé? Ilyen momentumra én nem emlékszem. An Jun Can egyébként zseniálisan alakítja a beborult fickót.

Kép

A japán sorozatban Makio lányos kinézetű, ez pipa. Tud úgy nézni, hogy az embernek borsódzik a háta, ez is pipa. Azt is tudjuk, hogy nemrég keveredett elő egy kórházból, ahol az utóbbi félévét töltötte. Gondolom a zárt osztályon. De ezen kívül? Nem ártott senkinek, sőt sok mindenben segíti Kirát és Reit. Kíváncsi vagyok, hogy a készítők a sorozat folyamán milyen irányba viszik el majd ezt a figurát.
Kép

doramaforever

Re: Mars (5/10) * japán sorozat * Ulbi

HozzászólásSzerző: doramaforever » 2016.06.10. 08:41

Jó szórakozást kívánunk az 5. részhez :)

Magdimama

HozzászólásSzerző: Magdimama » 2016.06.10. 08:51

Köszönöm szépen az 5. részt.

Ulbi

HozzászólásSzerző: Ulbi » 2016.06.10. 15:32

Köszönöm szépen az 5. részt.
Kedves Magdimama!
Nagyon szívesen. :D

Kép
Kép

Kata58

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2016.06.10. 20:25

Nahát! itt is van az újabb rész! :lol: De jó hogy mielőtt lekapcsoltam volna a :lol: :lol: gépet még visszaléptem.. :lol: :lol: ...Egyébként ma nosztalgiáztam a BAW-val...olyan hiányérzetem volt..ja volt egy utolsó mondata a filmnek..lehetséges hogy lesz 2. évad a ellenfél bosszúja miatt? mivelhogy arra készülnek a zárómondat szerint! :) Nem bánnám ha újra látnám ezt a kettőst is... :lol: :lol: :lol:

atina369

HozzászólásSzerző: atina369 » 2016.06.10. 22:36

Kedves Ulbi!

Most csak megköszönni ugrottam be a 4. és 5. részt..., KÖSZÖNÖM :) . Sajnos még arra sem volt időm, hogy ezeket letöltsem, de remélhetőleg a hétvégén pótolni tudom, aztán majd jövök.
Örömmel láttam, hogy betettél egy képet kedvenc pszichopatámról, Tong Dao felejthetetlen karakter volt. Sajnálom, hogy An Jun Can színészi karrierje ennyire háttérbe szorult, alig-alig játszik valamiben :(
Ezt most találtam a YT-n, gondoltam beteszem :)

Vissza: “Sorozatok”