Civiseva gondolatai a filmről:
Szia Ulbi!
Újra itt vagyok pár gondolattal. Ha egy szó kellene, azt mondanám, hogy gyönyörű volt ez is, mint minden film, amit mostanában láttam. Tényleg minden a táncról szólt benne. A cím számomra egy kicsit megtévesztő volt még az egysoros ismertető ellenére is. Bevallom, hogy én valamiféle küzdősportos témára számítottam. Mindig ilyen kellemes csalódást kívánok magamnak.
A zene, a tánc, a mozdulatok, a tekintetek annyira jól meg voltak komponálva, hogy szöveg nélkül is mindent elmondtak. Nem véletlen, hogy a legfontosabb részeknél egy szó sem hangzott el. Enélkül is érthető volt minden, nagyon jól játszott minden szereplő.
A táncos részek természetesen nagyon jók voltak. De még a harci jelenetek is szinte táncoltak, csodaszép mozdulatok voltak itt is.
A két férfi közti összecsapás maga a film címe. A végső jelenet pedig az Enrique Iglesias dallal ...egyelőre csak sóhajtozni tudok.
A történet fő mondavalóját nekem ez a gondolat fogalmazta meg:
Életünk során hosszú utat kell bejárnunk. És ezen az úton akadályok és lehetőségek sora várnak ránk. Szembe kerülünk velük. Az eredmény pedig minden esetben a felkészültségünkön múlik.
Köszönöm, hogy láthattam.