Még több vélemény:
MinRin119
Kedves Ulbi!
Nem is tudod, hogy mennyire örülök ennek a filmnek, már tavaly letöltöttem, mert valaki felkeltette rá az érdeklődésemet, de aztán a felirat tekintetében azóta csend volt!
Vagy mégsem?!
Kedves Ulbi!
Megnéztem és még mindig a hatása alatt vagyok. Pár éve láttam a koreai változatát az Ing...-et, de újra kell néznem ezek után, mert csak arra emlékszem,hogy tetszett! Ahogy a filmet és a szereplőket néztem, a tajvani filmek hangulatát éreztem, nagyon szépek a szereplők, fantasztikus az egész film hangulata, főleg az első fél óra volt meseszerű. Csak az utolsó percekben pityeregtem egy kicsit, de nem nyomott le mégse. A zeneszámok, szövegek is nagyon tetszettek! Pozitívuma volt, ahogy ez a lány megtudta változtatni a rocker fiút és az apjával is kibékítette, az édesanyjáról is már előre gondoskodott.
Zsuzsianyu2
Szia kedves Ulbi
..köszönöm ennek a csoda szép kis történetnek a fordítását ..nagyon tetszett ...( végig bőgtem )
Szmoleage
Köszönöm a lehetőséget hogy magyarul is megnézhettem ezt a filmet, ahányszor csak látom mindig kicsordulnak a könnyeim. Nagyon szép, megható történet. Cry. Végig olvasva a hsz-eket úgy látom nem csak én vagyok aki a koreain kívül is néz más ázsiai filmet /Japán Kínai,Taiwani/ mindegyik jöhet.
TifavonKrolock

Nagyon örülök, hogy ehhez a filmhez van magyar felirat!
Ugyan még csak részleteket láttam a filmből, azaz trailert, plusz belenéztem az elejébe, és elolvastam, amit ti itt írtatok róla. Azt kell mondjam, már ezek alapján, hogy ez valóban egy igazán jó film! Én már ennyiből tudom, hogy valami nagyszerűt fogok látni, amikor sort kerítek a megnézésére.
Teljesen véletlenül akadtam rá a filmre, mert Mark Chao-ról kerestem egy videót, és köztük volt a Stand by me! videója is ebből a filmből. Maga a dal és a feeling eszméletlenül tetszett, így kiderítettem, hogy miben van, akkor határoztam el, hogy mindenképp megnézem, aztán találtam rá erre a fórumra, ahol nagy kedvencemet is megleltem, a Black and White-ot.

- a sorozathoz kapcsolódó első mozit le is fordítottam, mert minden érdekel, ami a sorozathoz kapcsolódik -
Szóval habár még nem kerítek sort a megnézésére, de hamarosan... tehát már most köszönöm szépen a feliratot!