Vicről van szó, úgyhogy idefér ez is
Atina369 írta:
Szia Ulbi!
Bocsi, nem tudtam, hogy hova is írjak..., megnéztem az egyik általad ajánlott Vic filmet, a
Saving General Yang-ot. Először is nagy-nagy köszönet, nélküled valószínű rá sem találtam volna. Fantasztikus film volt, bár nem elsősorban a témája miatt – persze szép dolog a hűség, a családi összetartás, a haza iránti szeretet és elkötelezettség, de hasonló témájú filmek tucatjával készültek és készülnek - , inkább a látvány az, ami lenyűgözött. Normál esetben bele sem kezdenék ilyen típusú filmbe, mert nem az én világom, túl sok a vér, a harcjelenetek, bár látványosak, de azért nem tudom úgy értékelni őket, mint egy pasi, és nem utolsó sorban sajnálom az állatokat (remélem egyetlen ló sem sérült meg a forgatás alatt). Természetesen a fő vonzerőt Vic jelentette, és milyen jó hogy megnéztem, kár lett volna kihagyni. Vicnek igazán jól állt ez a szerep (bár szövege nem sok volt), úgy nézett ki, mint egy kis indián. A kedvenc jelenetem a búzamezős „harc” volt, persze Vic sorsát leszámítva. Itt is találtam ismerős arcot, a hatodik testvér a SA főszereplője.
Szép lassan a többi film is sorra kerül