Társalgó

Itt megtalálható a Fórum szabályzat, amit jó, ha elolvastok. Van még Társalgó, Sorozatok vagy filmek ajánlása, Szülinaposok köszöntése és Feliratkérés.

Moderátorok: Vandi, angeni, doramaforever

Kata58

Re: Társalgó

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2015.02.17. 08:47

:D :D :D A pingvinekhez....lehet ez a leszállópálya indítója :D :D :D

enik

HozzászólásSzerző: enik » 2015.02.17. 20:24

Szia Rita! Végére értem az általad forditott May Quenn-ek,és igen igazad volt feszült figyelemmel követtem a történetet az utoljáig. :o
Nagyon szerettem a szereplőket, Kang San-t játszó szinészt a Can you hear my heart-ban szerettem meg. :) Ám mégis a szingli páros volt számomra a befutó, imádtam ahogy a húzd meg ereszd el-t játszották egymással. :lol: Egy szóval IMÁDTAM, és köszönöm eme élményt neked! :D

62Rita

HozzászólásSzerző: 62Rita » 2015.02.17. 20:55

Szia Rita! Végére értem az általad forditott May Quenn-ek,és igen igazad volt feszült figyelemmel követtem a történetet az utoljáig. :o
Nagyon szerettem a szereplőket, Kang San-t játszó szinészt a Can you hear my heart-ban szerettem meg. :) Ám mégis a szingli páros volt számomra a befutó, imádtam ahogy a húzd meg ereszd el-t játszották egymással. :lol: Egy szóval IMÁDTAM, és köszönöm eme élményt neked! :D
Kedves enik! Amellett, hogy nagyon örülök a hozzászólásodnak, elmondom, hogy sejtettem, pozitív lesz a véleményed
a soriról. Tényleg nem találkoztam még olyannal, aki ne legekben beszélt volna róla. Boldog vagyok, hogy kellemes élményt
nyújtott neked is!

Ha megengeded, a hozzászólásodat bemásolom a MQ témájába, had olvassa más is, aki még nem látta.

Kép

gabóci5

HozzászólásSzerző: gabóci5 » 2015.02.18. 09:26

Ha már szó volt a"May Quenn"-ről és a "Can you hear my heart"-ról Kim Jae Won, ma ünnepli 34. születésnapját.
Isten éltesse sokáig.

Kép
Mindig az az erõsebb, aki nem tombol, hanem mosolyog. (japán közmondás)

Kata58

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2015.02.18. 10:41

Nagyon Boldog Születésnapot Neked! :D

gabóci5

HozzászólásSzerző: gabóci5 » 2015.02.18. 11:11

Másik szülinaposunk a ma 25 éves Park Shin Hye. Sok boldogságot neki!

Kép

Kata58

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2015.02.18. 14:04

Park Shin Hye-t nagyon szeretem...Boldog Születésnapot Kívánok...

gabóci5

HozzászólásSzerző: gabóci5 » 2015.02.18. 14:08

HOLDÚJÉV - CHUJIE - TAVASZÜNNEP
A világ népességének 1/4-e részére az év legnagyobb ünnepe !!!
2015-ben a Holdújév február 19.-én kezdődik.
A Holdújév is vándorló ünnep, ugyanúgy mint nálunk a Húsvét.
Kiszámítása kissé bonyolult, minden évben az európai naptár, a Gergely naptár szerinti február 4-hez legközelebb eső újhold napján van.
Ezért január 21 és február 21 közé eshet. Ebben az évben tehát február 19 az újév első napja, ami egyben a KECSKE ÉVÉ-nek is a kezdete.

A tavaszünnep a tavasz s egyben az új év kezdete, s mint ilyen, két célt szolgál. Egyrészt alkalom arra, hogy a nagycsaládok tagjai összegyűljenek, megajándékozzák és jókívánságaikkal elhalmozzák egymást. Másrészt pedig ilyenkor kell elbúcsúztatni az óévet, megszabadulni annak ártalmaitól, illetve ilyenkor lehet a jó szerencsét biztosítani az új évre is.

Az újév előestéje - ami ma van - az ünnepsorozat legfontosabb része.
Ez a nap a mi szentesténkre, valamint a szilveszter esténkre hasonlít. Ilyenkor a nagycsaládok összejönnek, hogy elbúcsúztassák az ó évet.
Nagyon sok és sokféle ételt készítenek, hogy az újév napjára is maradjon, mert az jó előjel az újesztendőre.A családtagok megajándékozzák egymást. Az egyik legfontosabb a piros boríték, amelybe pénz tesznek, fontos hogy páros szám legyen. Lehetőség szerint új ruhát viselnek, és a betegek is felkelnek, hogy nehogy egész évben betegek legyenek !
Amit tilos: halált, kísértetet és a 4-es számot kiejteni, mert hasonlít a halál szóhoz (si)! Sírni sem szabad, tehát ilyenkor a gyermekek akár milyen rosszak is, nem kapnak ki, nehogy sírjanak!
A díszítés a piros zászlók sokasága mindenben dominál a piros szín, s elmaradhatatlan az asztalokról a narancs.
Régen 15 napig tartott az ünneplés sorozat, amelyet az újév 15. napján a lampion ünnep zárt le. Ma nem egész egy hétre kapnak szabadságot az új év megünnepléséhez.
Kép
Kép

zolko07

HozzászólásSzerző: zolko07 » 2015.02.18. 19:07

Szevasztok. Nem találom már az additson a Which Star Are You From c. sorozat feliratait. Gondoltam, megnézam, de így jártam. Ha esetleg valakinek megvan, örülnék, ha átvejetném. Előre is köszönöm.

dolores953

HozzászólásSzerző: dolores953 » 2015.02.18. 19:44

Szia zolko07
itt megtalálod amit kerestél.
Remélem erre gondoltál. Szerintem ez a sorozat nem volt a D-additcts-son.
Ha ez az amit kerestél, akkor jó szórakozást hozzá. :lol: :lol:
"Minden, ami egyszer megtörténik,lehet, hogy soha többé nem történik meg újra.
De minden, ami kétszer történik, bizonyosan megtörténik harmadszor is." Arab mondás.

Forrás: Paulo Coelho Az Alkimista

Vissza: “Mindenféle”