Hozzászólások (vagy latolgatások
) a 9. és 10. résszel kapcsolatban
Kata58 írta:
Annyira kemény volt a 10. rész, hogy erre igazán nem számítottam ! Egyszerűen muszáj újra nézni, hogy mindent megfigyelhessen az ember, mert én néha nem láttam a könnyeimtől, annyira megsajnáltam Vicet. És a Nemzetbiztonságiaktól meg kirázott a hideg. Szerintem rosszabbak, mint az alvilág. Vajon mit tudhat Vic, amiért annyian vadásznak rá ?! Miért volt félő, hogy a lány semmiképpen nem jöhet rá, hogy ő valójában kicsoda? Szerintem nem véletlenül volt ez a hatalmas robbanás...még esélyt sem akartak adni a lánynak, hogy életben maradjon...inkább pusztuljon minden és mindenki merénylet volt.
Nem véletlen volt rossz érzésem, amikor az a gazember szerelőként ment el Vic mellett... Mert akkor még nem ellene volt a merénylet, az csak a 2. fázis volt.... huh nagyon várom a következő részt.
Itt szeretném megköszönni a másik sorozat linkjét is!
Atina írta:
Szia Ulbi!
Kicsit megkésve, de nagyon szépen köszönöm a 9. és 10. részt. Nagyon jól sikerültek, volt benne humor, dráma, még több titok, úgyhogy nem panaszkodhatunk.
A 9-ik részben a fax-os jelenetet nagyon szerettem, jókat nevettem rajta.
Sajnáltam a 10-ik részben Zai Tian-t, bár azt gondolom, hogy átvertek minket, amit el akarnak velünk hitetni, az nem biztos, hogy úgy van, legalábbis bízom benne, hogy az író nem volt ilyen kegyetlen. Az az igazság, hogy sajnáltam Zai Tian-t, de legalább annyira sajnáltam Ying Xiong-ot, ez a szerelem elég reménytelennek tűnik.
Ulbi, köszi, hogy betetted a képeket, ismerősnek tűnt a nemzetbiztonsági pasi és nő is, de egyszerűen nem jöttem rá, hogy mikor láttam őket, hála Neked, többet már nem kell rajta agyalnom.
Mivel a nevekkel bajban vagyok, ezért gyorsan visszanéztem a két fiú nevét a topik elején és tettem egy nagy felfedezést, tudom, ki a robbantó
Válasz Atinának:
Kedves Atina!
Nagyon szívesen! Örülök, hogy volt időd megnézni, és hogy tetszett.
Igen, a 9. részben a faxos! Még most is röhögök rajta. Azt nagyon jól játszotta Mark. Elakadt a szava, ahogy ismételte, amit a másik mond neki, majd kétségbeesésében az öklét harapdálta és szinte könyörögve kérte, hogy vallja már be, hogy csak hülyíti. Aztán nagy nehezen rászánta magát, hogy felemeli a kagylót, mire Vic tök nyugodtan közölte vele, hogy közvetlenül kell beszélni, mert ugye az a világ legtermészetesebb dolga, hogy egy faxgéppel társalgunk. Majd ránézett az órára és előadta, hogy neki most már rohannia kell, de a másik nyugodtan mondja csak el a panaszát a gépnek.
10. rész:
Sajnos nem vernek át minket, a lány valóban meghalt (a másik körülbelül 20 emberrel együtt, aki bent volt az épületben). És szerintem teljesen véletlenül dolgozott ott, nem őrá volt kiélezve a robbantás.
Arra, hogy a nemzetbiztonságis nő és férfi az ügyeletes bérgyilkosok igazából nem én jöttem rá, hanem Ying Xiong. Az történt ugyanis, hogy "belelapoztam" a következő részekbe (mert kíváncsi voltam valamire) és véletlenül belefutottam egy olyan részbe, ahol Ying Xiong meglátja ezt a nőt egy liftben egyenruhában és beugrik neki, hogy ez volt az ápolónő. Aztán elkezdtem gondolkozni a hapsin és visszanéztem a szállodai részt. És akkor dobtam a hátast. Addig ugyanis szentül meg voltam arról győződve, hogy a triád küldte rá a bérgyilkost Gao Yire.
Erre a fickóra vagyok most már nagyon kíváncsi. hogy ki ő és mit akar.