Black And White (Teljes) * tajvani sorozat * Ulbi

Ázsiai sorozatok feliratai.

Moderátorok: Vandi, angeni, doramaforever

Ulbi

Re: Black And White (14/24)

HozzászólásSzerző: Ulbi » 2015.02.17. 16:08

A BaW 3. részében már az egész triád az észak-koreai drogbárót kereste, aki közben ott kuksolt a szállodában. Egyszer csak ment egy telefonhívás, hogy megtalálták. És jött egy bérgyilkos:

Kép Kép
Kép Kép
Kép Kép
Kép Kép
Kép

Ulbi

HozzászólásSzerző: Ulbi » 2015.02.17. 16:19

A BaW 9. részében Zai Tianra rányomult a Nemzetbiztonsági Hivatal: Beszerveznénk, ha hagynád.

Na, nem ismerősek valahonnan ?

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Zai Tiannak nem nagyon tetszett a felkínált szerepkör, így a fickó megkereste a helyszínelő leányzót is:

Kép

Kép

Kép

Kép

Eddig meg voltam győződve arról, hogy a triád küldte a bérgyilkost Gao Yi nyakára. Ezt a két nemzetbiztonságist elnézve azonban a San Lian Hui-s fekete ruhás fiúk jólnevelt cserkészeknek tűnnek.
Kép

Ulbi

HozzászólásSzerző: Ulbi » 2015.02.17. 16:25

A BaW 10. részében megtudjuk, hogy mégiscsak valamiért nagyon ragaszkodnak Zai Tianhoz, a főnök meg szabad kezet ad nekik.

Kép

Kép

Fel is nyomulnak a tetőre:

Kép

Kép

Kép

Kép

De aztán annyian összegyűlnek Zai Tian lakásánál, mintha bulit tartana, így kénytelenek elnapolni a dolgot. (És közben a lakásban hangtompítós stukkerrel settenkedő sütődésről mint sem sejtenek.)

Kép

Kép
Kép

Ulbi

HozzászólásSzerző: Ulbi » 2015.02.17. 17:19

Hozzászólások (vagy latolgatások :D) a 9. és 10. résszel kapcsolatban

Kata58 írta:
Annyira kemény volt a 10. rész, hogy erre igazán nem számítottam ! Egyszerűen muszáj újra nézni, hogy mindent megfigyelhessen az ember, mert én néha nem láttam a könnyeimtől, annyira megsajnáltam Vicet. És a Nemzetbiztonságiaktól meg kirázott a hideg. Szerintem rosszabbak, mint az alvilág. Vajon mit tudhat Vic, amiért annyian vadásznak rá ?! Miért volt félő, hogy a lány semmiképpen nem jöhet rá, hogy ő valójában kicsoda? Szerintem nem véletlenül volt ez a hatalmas robbanás...még esélyt sem akartak adni a lánynak, hogy életben maradjon...inkább pusztuljon minden és mindenki merénylet volt.

Nem véletlen volt rossz érzésem, amikor az a gazember szerelőként ment el Vic mellett... Mert akkor még nem ellene volt a merénylet, az csak a 2. fázis volt.... huh nagyon várom a következő részt.

Itt szeretném megköszönni a másik sorozat linkjét is!

Atina írta:
Szia Ulbi!
Kicsit megkésve, de nagyon szépen köszönöm a 9. és 10. részt. Nagyon jól sikerültek, volt benne humor, dráma, még több titok, úgyhogy nem panaszkodhatunk.
A 9-ik részben a fax-os jelenetet nagyon szerettem, jókat nevettem rajta.

Sajnáltam a 10-ik részben Zai Tian-t, bár azt gondolom, hogy átvertek minket, amit el akarnak velünk hitetni, az nem biztos, hogy úgy van, legalábbis bízom benne, hogy az író nem volt ilyen kegyetlen. Az az igazság, hogy sajnáltam Zai Tian-t, de legalább annyira sajnáltam Ying Xiong-ot, ez a szerelem elég reménytelennek tűnik.

Ulbi, köszi, hogy betetted a képeket, ismerősnek tűnt a nemzetbiztonsági pasi és nő is, de egyszerűen nem jöttem rá, hogy mikor láttam őket, hála Neked, többet már nem kell rajta agyalnom.

Mivel a nevekkel bajban vagyok, ezért gyorsan visszanéztem a két fiú nevét a topik elején és tettem egy nagy felfedezést, tudom, ki a robbantó :)

Válasz Atinának:
Kedves Atina!
Nagyon szívesen! Örülök, hogy volt időd megnézni, és hogy tetszett.

Igen, a 9. részben a faxos! Még most is röhögök rajta. Azt nagyon jól játszotta Mark. Elakadt a szava, ahogy ismételte, amit a másik mond neki, majd kétségbeesésében az öklét harapdálta és szinte könyörögve kérte, hogy vallja már be, hogy csak hülyíti. Aztán nagy nehezen rászánta magát, hogy felemeli a kagylót, mire Vic tök nyugodtan közölte vele, hogy közvetlenül kell beszélni, mert ugye az a világ legtermészetesebb dolga, hogy egy faxgéppel társalgunk. Majd ránézett az órára és előadta, hogy neki most már rohannia kell, de a másik nyugodtan mondja csak el a panaszát a gépnek.

Kép

10. rész:
Sajnos nem vernek át minket, a lány valóban meghalt (a másik körülbelül 20 emberrel együtt, aki bent volt az épületben). És szerintem teljesen véletlenül dolgozott ott, nem őrá volt kiélezve a robbantás.

Arra, hogy a nemzetbiztonságis nő és férfi az ügyeletes bérgyilkosok igazából nem én jöttem rá, hanem Ying Xiong. Az történt ugyanis, hogy "belelapoztam" a következő részekbe (mert kíváncsi voltam valamire) és véletlenül belefutottam egy olyan részbe, ahol Ying Xiong meglátja ezt a nőt egy liftben egyenruhában és beugrik neki, hogy ez volt az ápolónő. Aztán elkezdtem gondolkozni a hapsin és visszanéztem a szállodai részt. És akkor dobtam a hátast. Addig ugyanis szentül meg voltam arról győződve, hogy a triád küldte rá a bérgyilkost Gao Yire.

Erre a fickóra vagyok most már nagyon kíváncsi. hogy ki ő és mit akar.

Kép
Kép

Ulbi

HozzászólásSzerző: Ulbi » 2015.02.17. 17:34

És akkor most nézzük meg, hogy milyennek látja Boszi a 10. részt

10. rész

Kép

10. rész I. szakasz

Kép hol jártál ? / kis kíváncsi

Kép megtaláltad ? / végre

Kép boldog vagyok / csalódni fogsz

Kép féltékenység

Kép várakozás

Kép robbanás

Kép mi történt ?

Kép be kell jutnom
Kép

Ulbi

HozzászólásSzerző: Ulbi » 2015.02.17. 18:05

10. rész II. szakasz

Kép helyszínelés

Kép mit keres itt ?

Kép minden oké ? / talán

Kép barátok

Kép már értem

Attól a jelenetsortól, amikor meglátják a kezében a fényképet, és aztán a lány a tekintetével követi azt, hogy Zai Tian hová mered, na, attól még most is kiráz a hideg.

Kép ez majd segít

Kép nem értesz semmit

Kép nekem is fáj
Kép

Ulbi

HozzászólásSzerző: Ulbi » 2015.02.17. 23:42

10. rész III. szakasz

Kép nem ezt ígérted

Kép annyira fáj

Kép ezt nézd / ez gyanús

Kép ő egy titok

Ő egy titok, már mint Zai Tian. Ő pedig egy régi "ismerős", mármint az egyenruhás nő. Sokáig nem jöttem rá, de aztán egyszer csak beugrott.

Kép

Ő volt az, aki kinyírta az észak-koreait a kórházban.

Kép egy jóakaró

Kép alapos munka

A 8. részben megismert hot dog árus egyre jobban aktiválja magát, már szinte mindenütt ott van:

A robbanás után a gyorsétteremnél
Aztán Zai Tian mellett az utcán
Majd a lakását is végigszimatolja
És ha akad némi szabadideje, hot dogot árul :D

Kép riválisok

Én mondom: vigyázni kell a kórházban öldöklő macával, és manussal is, akivel az éj leple alatt nem hegyet, hanem falat másznak.

Kép megzavarva
Kép

Ulbi

HozzászólásSzerző: Ulbi » 2015.02.17. 23:57

10. rész IV. szakasz

Kép nehéz lehet neki

Kép ne verj át ! / a francba

Kép baleset volt

Kép gyanúsítgatás

Kép be kell jutnom

Kép keresés

Kép Kép emlékek

Kép

Kép

Egy jó időre ez volt az utolsó mozgókép-regény, amit Boszi készített, ugyanis tanulásra adta a fejét. Nyáron felvételizett és szeptember óta iskolába jár. Azt mondta, hogy idén (2015) nyáron visszatér és folytatja. Én szeretettel várom

Kép
Kép

Ulbi

HozzászólásSzerző: Ulbi » 2015.02.18. 00:17

BaW 11. rész!

Azt ugyan nem tudjuk meg, hogy kik azok ott a dokk alatt, de megint gazdagabbak leszünk egy szeletkével Chen Zai Tian múltjából. A lakásban történteket Vic nagyon jól alakítja.

Kép

Kép

Kép

Zai Tian eltűnt, így ádázul keresik, mindenki a maga módján.

Kép

Kép

Hao Ke nincs oda érte, hogy téglának nézik, ezért tesz ellene

Kép

Ying Xiong új erőre kap, és ismét megpiszkálja a hot dog árust egy igencsak ügyes trükkel

Kép

Kép

Több titokra is fény derül, többek között arra is, hogy honnan jönnek a faxok.

Kép

Egyik kutatási módszer se válik be, de végülis megtalálják Zai Tiant

Kép

Kép

Ez a jelenetsor nagyon megható volt, ismét könnyes volt a szemem. (oké, nemcsak könnyes volt a szemem, sírtam is)

A végén Ying Xiong kiakad, Zai Tianhoz pedig becsöngetnek

Kép

Kép

Lehet, hogy sok mindent megtudsz, de hogy legalább háromszor annyi új kérdés felmerül, az tuti.

Jó szórakozást!
Kép

Ulbi

HozzászólásSzerző: Ulbi » 2015.02.18. 09:10

Ez a kép Zsike717-től érkezett

Ulbi! Fehér és fekete kicsit másként...

Kép
Kép

Vissza: “Sorozatok”