Black And White (Teljes) * tajvani sorozat * Ulbi

Ázsiai sorozatok feliratai.

Moderátorok: Vandi, angeni, doramaforever

Ulbi

Re: Black And White (14/24)

HozzászólásSzerző: Ulbi » 2015.02.18. 22:03

Megnéztük a filmet és variáltunk tovább

Kata58 írta:
Hát az apa nem rajongott a lánya pillanatnyi szerelme miatt...nem semmi jellemzéssel illette a srácokat. Viszont egy pillanatra megállt bennem a lélegzet, mikor az egyik testőrről kiderül hogy drogozik, és kis híján lelövi Vicet.

Az a srác nekem egyre unszimpatikusabb, mintha el akarná rabolni a csajszit!

A kémiaóra is elég sokkoló volt a vallomással együtt is, csak az a szomorú, hogy sajnos ennek nagyon sok valóságalapja van...gondolok itt pl. az agyműtétre.

Válasz Katának:
Kedves Kata58!
Igazából nem a zord atya illette ezzel a fiúkat, hanem én. Nem igazán jó ott az a szó, de nem jutott más eszembe. Ha viszont tovább töprengek rajta, akkor nem készül el időben a felirat, ami 1 hetes csúszást jelent. Ennek ismeretében talán elnézed nekem azt a kis "hülye"-t.

Agyműtét:
Még azért nem ilyen rossz a helyzet. Utánaolvastam a neten. Balesetek alapján, amikor megsérült a prefrontális lebeny, megállapítást nyert, hogy ez a szerv valamilyen módon hatással van az emberi tulajdonságokra, mert az illetők megváltoztak, olyanok lettek, mintha kicserélték volna őket. Az addig spórolós, precíz, megfontolt üzletember és családapa elkezdett őrült kamasz módjára viselkedni. Pl. szórta a pénzt, bulikra járt, belevetette magát az életbe.

Ennyit tudnak, és nem többet.
Az még nagyon futurisztikus, hogy konkrét tulajdonságok megváltoztatására műtsenek meg valakit.

A kémiaóra:

Kép

Atina írta:
Kedves Ulbi!
Köszönöm a 14-ik részt, ez is jó volt. Ez az agyműtét már kicsit sok volt, elég hihetetlennek tűnik.

Az elméletem Zai Tainnal kapcsolatban (itt Atina visszautal egy korábbi befejezetlen mondatra) pedig a következő:

Az anyja a maffiafőnök korábbi szerelme, akiről a lányával beszéltek valamelyik részben. Gondolom ZT nem ilyen kis torznak született, talán egy baleset miatt lett ilyen, az anyja meg elhagyta. Talán később megbánta amit tett, ezért megkérte a maffiafőnököt, hogy találja meg a fiát. Ez elég hihetőnek tűnik, és akkor az a változat lépne életbe, amit korábban írtam, hogy valakinek így törleszt (vagy szívességet tesz) a főnök azzal, hogy a „szárnyai” alá veszi ZT-t.

Válasz Atinának:
Kedves Atina!
Akkor itt viszont sokkal több titok lesz, mert ezek szerint a lánya nem a lánya. Azt ugyanis nem tudom elképzelni, hogy testvéreket csókolóztassanak akár többször is (még ezekben az agyonkomplikált dél-amerikai sorozatokban sem láttam annak idején ilyet)

Ez már volt:

Kép

Ez meg majd lesz:

Kép

Válasz a válaszra:
Kedves Ulbi!
Lehet, hogy félreérthető voltam, azt akartam írni, hogy a lány apjának a korábbi szerelme a fiú anyja, de nem a főnöktől van, gondolom akkor már megvolt ZT amikor megismerkedett a nővel, de talán már nem volt vele a fiú.

Az tényleg kicsit erős lenne, ha testvérek lennének, én sem hiszem, hogy beleírnának csókjeleneteket a forgatókönyve, ha rokoni kapcsolat lenne köztük.

A 3. válasz ebben a körben:
Kedves Atina!
Értem. Ennyire mélyen nem kombináltam. De ez is egy lehetséges magyarázat. :)
Kép

Ulbi

HozzászólásSzerző: Ulbi » 2015.02.18. 22:11

Ez volt az utolsó régi bejegyzés. El sem hiszem, hogy sikerült végre mindent átmentenem az e hó végén véglegesen megszűnő freeforum oldalról.

Kép
Kép

Kata58

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2015.02.18. 22:57

Hát Ulbi nagyon ügyes vagy ! Nem semmi maratont csináltál,hogy mentsd a menthetőt!!!tényleg kár lett volna azokért a remek képekért és beszélgetésekért....Dupla csillagos 5-ös..nagyon tetszett amit kitettél kicsit előbb...xdddddddd
Jó éjszakát!

Kata58

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2015.02.18. 23:06

Becsülettel végigolvasva minden,az utolsó diskurzus és a zárómondat még most is kifektet a nevetéstől...úgyhogy most már tényleg..mentem aludni :lol: :lol: :lol: :lol:

Kata58

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2015.02.21. 09:33

Nagyon-nagyon köszönöm az Összes képet.....az ember győzze csak élvezni....van pár abszolúte kedvenc pillanatom, jelenet is...és pont benne vannak Szuper ügyesek vagytok...örök hálám.... :D :D :D

Ulbi

HozzászólásSzerző: Ulbi » 2015.02.21. 15:26

Hát Ulbi nagyon ügyes vagy ! Nem semmi maratont csináltál,hogy mentsd a menthetőt!!!tényleg kár lett volna azokért a remek képekért és beszélgetésekért....Dupla csillagos 5-ös...
Az meg ilyen:

Kép Kép
:D
Kép

Kata58

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2015.02.21. 15:56

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Ulbi

HozzászólásSzerző: Ulbi » 2015.02.21. 16:02

Nagyon-nagyon köszönöm az Összes képet.....az ember győzze csak élvezni....van pár abszolúte kedvenc pillanatom, jelenet is...és pont benne vannak Szuper ügyesek vagytok...örök hálám.... :D :D :D
Kata!
A gifekért és a képekért elsősorban Boszit illeti a köszönet, mert nagy részük tőle származik. Sokszor még "rendeltem" is tőle, mert jómagam nem tudok filmből képet készíteni, és van, hogy pont olyat nem találok a neten. Persze a többiek is elárasztottak képekkel, például Gabóci és Atina is rengeteget hozott.

Írtad, hogy "van pár abszolúte kedvenc pillanatom". Remek lenne, ha ezeket megosztanád velünk.

Kép
Kép

Kata58

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2015.02.21. 19:53

Kedve Ulbi, fogok majd Írni róla,de ugye inkább olyanokat, amik éppen nincsenek kint? ma egy kicsit vacakol a masina pontosabban az oldal, mert van amikor csak teker és nem mozdul..a fránya :o ;)

Ulbi

HozzászólásSzerző: Ulbi » 2015.02.22. 10:07

Kedve Ulbi, fogok majd Írni róla,de ugye inkább olyanokat, amik éppen nincsenek kint ?...
Kata!
Nem kell másféléket írnod. A kedvenceidet írd ! Nem baj, ha az már szerepel.

Kép
Kép

Vissza: “Sorozatok”