Down With Love (Teljes) * tajvani sorozat * Aldaril

Ázsiai sorozatok feliratai.

Moderátorok: Vandi, angeni, doramaforever

Marika58

Re: Down With Love (4/16)

HozzászólásSzerző: Marika58 » 2015.02.22. 16:36

Köszönöm szépen a 4. részt.

novcsi6

HozzászólásSzerző: novcsi6 » 2015.02.22. 16:48

Köszönöm szépen a 4. részt :) :)

Rika

HozzászólásSzerző: Rika » 2015.02.22. 19:13

Hááát, ez egy szép este, nagyon köszönöm!!! :P Tegnap este, sőt már inkább éjjel csak úgy elkezdtem belenézni, aztán éjjel 2-ig "néztem bele" a kedvenc részeimbe. Ahányszor hozol egy új részt, Aldaril, Vandi közreműködésével, mindig az adott rész megnézése után kicsit bóklászok még összevissza a részek között. Két formában van fenn a gépemen a sorozat: a rutracker-esre teszem fel a magyar feliratokat, és az AT-s angol hardosat nézem, ha nem bírok magammal, és bóklászni szeretnék. Még jó, hogy nem túl nagy a terjedelmük. Bár, azért egy jobb minőségért beáldoznék pár gigát... Képes leszek, és ma este is - a tegnap ellenére - nézelődöm majd megint. Amiről persze Te tehetsz! :lol:
Minden héten egy másfél órás rész... igazán elkényeztetsz minket!

Apropó, mit szóltatok az emberrabláshoz? Annyira idióta volt, mégis olyan paródia szerű lett, én kimondottan élveztem. És ahogy később elmesélték?! Dőltem tőle. Ella Chen arca gumiból van, és iszonyúan jól áll neki. Fiús, spontán, tiszta és persze édes, ahogy ügyvédünk kezdi észrevenni. Jerry Yan meg talán a legjobban szerelmesnek lenni tudó tajvani színész. Számomra legalábbis. Már a "Meteor Garden"-ben is nagyon jól csinálta. Rám a hangja is nagyon hat, ezért az ő kettősüket még a szokásosnál is jobban élvezem. A nyolcadik részt várom igazán, mert ott aztán beindul, aminek be kell indulnia...
"Ki hallja létének monoton dübörgésében:
Csak teste fogoly, a lélekgondolat szabad."

gyomar

HozzászólásSzerző: gyomar » 2015.02.22. 20:57

Kedves Aldaril!
Nagyon szépen köszönöm neked a 4.rész feliratát.Nagyon érdekes látni, amikor a férfi lesz először szerelmes.gyomar :-)

Nita1987

HozzászólásSzerző: Nita1987 » 2015.02.22. 23:29

Nagyon szépen köszönöm a 4.részt :D :D

szepvolgyia

HozzászólásSzerző: szepvolgyia » 2015.02.23. 19:08

Nagyon köszönöm nektek a 4. rész feliratát is. :D

Aldaril

HozzászólásSzerző: Aldaril » 2015.02.23. 23:16

Kedves Rika!

Hirtelen vissza kellett néznem, hogy melyik a nyolcadik rész. Egyébként igazad van, tényleg abban a részben a legerősebbek az ügyvéd úr érzelmei, talán az egész sorozatban. Én is sűrűn elkalandozok a részek között, még úgy is, hogy a fordítás miatt legalább 2x nézek teljesen végig egy-egy részt. Hiába. Szerelem ez a javából. :D

Rika

HozzászólásSzerző: Rika » 2015.02.24. 09:44

Aldaril, akkor már ketten vagyunk tökig beleesve! :D Azért szegény Jerry-t ne vágjuk ketté, még meghalna szegénykém, oszt' mit érnénk vele?! ;)
És ugye, hogy ugye a nyolcadik? Az valami szuper! Kár, hogy nem indult be egy jó kis beszélgetés a fórumon az eddigi részekről, nem azért, mintha tele lenne titkokkal, mert én kimondottan örülök, hogy nem melodráma állandó szenvelgéssel és vinnyogással, de azért jó lenne visszajelzést kapni a többiektől, hogyan és mi tetszik nekik a történetben. És ez persze NEM számonkérés, aki nem akar írni, annak nem kell, szabadon választott műfaj ez, de azért reménykedem, egy-két ember beszáll. Magammal dumálok, meg veled néha... amit keveslek. Önző vagyok, na!
Vegyük úgy, hogy ez a sztori egy csupasz Dávid szobor (!), nekünk kéne felöltöztetni, hogy legyen végre valamilyen fizimiskája a pasinak... :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Rika 2015.02.24. 16:58-kor.

gyomar

HozzászólásSzerző: gyomar » 2015.02.24. 14:20

Kedves Rika!
Kezdeném azzal, hogy megnéztem én is a 8. részt, nem volt semmi az rész. A másik dolog pedig Dávid szobor kérdése, nekem tetszik úgy ahogy van :lol: :oops:
De egyébként igazad van, nagyon üde ez a sorozat, kezdve ügyvéd úrral az élen,majd a másik kedvenc a tervező barát.
Akitől olyan szinten falra mászok az a nővér, a pénz mániájával és hogy állandóan veri a húgát ha nem hozott haza elég pénzt, nagyon irritáló a szerepe.
Nagyon édes az ügyvéd úr ahogy vívódik magával, hogy Ő nem szerethet leszbikus lányt.Érdekes lesz amikor kiderül, hogy nem az.Nagy csaták várhatók még itt a két barát között a szeretett nő miatt.
Marcsi :)

Rika

HozzászólásSzerző: Rika » 2015.02.24. 17:13

Gyomar, pusszancs arra a beszélgető kedvű fejedre! Végre! Már hárman vagyunk, alakul ez... :)
Igazad van, Dávid ruha nélkül jobban fest, de poénnak nem semmi, ahogy felöltöztette, és az a duma, hogy a gyerekek nevelése szempontjából jobb lenne takargatni a fiú "izéjét, micsodáját, hát azt na...". Nagyon jót derültem a jeleneten.
Az ügyvédünk meg egyre édesebb. Ahogy pofozgatja magát a kórházi ágyon, mert mi a fenéért bámulja egy leszbikus lány nyálas, alvó arcát, aztán kiabál a lánnyal, hogy húzzon már el, és végezze a dolgát! A nővér néha tényleg sok, de alapból sok a túlcsinált, tehát direkt ironikus jelenet, így a nővéré elmegy közöttük. És amilyen gyerekkoruk volt, és neki kellett ellátnia a kisebb testvért, nem csoda, hogy élete központi kérdése a pénz lett. Aki éhezett már, attól fél a legjobban, hogy megint eljöhet az idő, amikor megint nem lesz mit ennie.
A színésznőt viszont iszonyúan fenékbe tudnám rúgni, pedig még csak bemelegít a további szemétségeihez. Elvárja, hogy mindenki imádja, és mindenki azt tegye, amit ő akar. Aki nála önzőbb, azt rajzolták! Viszont ő maga egy személyben gondoskodik akkora konfliktusról, amire rá lehet építeni tizenhat másfél órás részt, amit köszönjünk meg neki. Sok-sok szép érzelemben gyönyörködhetünk, hála neki. :D

Vissza: “Sorozatok”