Black And White (Teljes) * tajvani sorozat * Ulbi

Ázsiai sorozatok feliratai.

Moderátorok: Vandi, angeni, doramaforever

atina369

Re: Black And White (14/24)

HozzászólásSzerző: atina369 » 2015.03.01. 08:46

Kedves Ulbi!
Látom sikerült befejezned a "kincsek" átmentését, jó újra végignézni ezeket a jeleneteket :) , köszönöm.
Más
Köszönöm az ajánlást, megnéztem az Epress Ki-t és nagyon-nagyon tetszett. Azt hittem, hogy nálam a Faith-et nem lehet kiütni a kosztümös kategóriában, de tévedtem. Mint utólag megtudtam, a két sorozat között van kapcsolat, hiszem a valóságban Ki császárné bátyja Ki Ceol volt, a Faith-es főgonosz, akit itt még csak meg sem említettek.
Két kedvenc párosom volt, sajnáltam, hogy egyik sem élte túl (na jó, Koltát a végén már én is kinyírtam volna :lol: ), de hát ennek így kellett lennie. Ez egy örök kedvenc marad, a hossza ellenére biztos, hogy újra fogom nézni.
Kép

Ulbi

HozzászólásSzerző: Ulbi » 2015.03.04. 14:12

Kedves Ulbi!
Látom sikerült befejezned a "kincsek" átmentését, jó újra végignézni ezeket a jeleneteket :) , köszönöm.
Más
Köszönöm az ajánlást, megnéztem az Epress Ki-t és nagyon-nagyon tetszett. Azt hittem, hogy nálam a Faith-et nem lehet kiütni a kosztümös kategóriában, de tévedtem. Mint utólag megtudtam, a két sorozat között van kapcsolat, hiszem a valóságban Ki császárné bátyja Ki Ceol volt, a Faith-es főgonosz, akit itt még csak meg sem említettek.
Két kedvenc párosom volt, sajnáltam, hogy egyik sem élte túl (na jó, Koltát a végén már én is kinyírtam volna :lol: ), de hát ennek így kellett lennie. Ez egy örök kedvenc marad, a hossza ellenére biztos, hogy újra fogom nézni.
Kedves Atina!
Ja, nagy munkával, de nagyon megérte, mert színes, vicces és át lehet tekinteni az eddigieket. Sokat fog segíteni a fordítás folytatásánál is, mert minden apró, ámde fontos részlet megemlítésre került. Van, ami többször is. Pl. Mi lenne, ha beugranánk hozzám egy sörre...? :lol: Most is nevetek.

Szívesen az Empress Ki-t :D. Anyukámnak is nagyon tetszett, pedig ő nagy kritikus. Nemrég nézte meg ő is, én meg már harmadszorra. Most éppen Ji Chang Wook miatt.

Azt én is olvastam, hogy van "átfedés" a Faith-tal, és Lee Minho az, aki miatt Ha Ji Wonnak a végén a sivatagos részekre menekülnie kell :D

De hogy ez a Ji Chang Wook miket tud!!!! Gondolom te is láttad már a Healer-t. Ha nem, akkor dobj el mindent, ami a kezedben van, és azonnal nézd meg!

Mivel nem tudom, hogy láttad-e, két nem-spoileres vidit rakok be. Az egyik, hogy mit tud a srác, a másik az ending OST, imádom.

Kép

atina369

HozzászólásSzerző: atina369 » 2015.03.07. 08:26

Kedves Ulbi!

Én is láttam a sorozatot, a fordítással együtt néztem, és minden percét imádtam :) , olyannyira, hogy még a Secret Love vele forgatott részét is megnéztem (a címe: kávéztál már egy angyallal?)
Aranyos, nézhető film volt, túl sokat nem kell tőle várni, viszont nagyon jól állt neki az angyalszárny :lol:
Remélem nem baj, hogy ezt beteszem, egy kis kedvcsináló, ha még nem láttad
https://www.youtube.com/watch?v=ZYlOXi0yRsM
Kép

atina369

HozzászólásSzerző: atina369 » 2015.03.07. 08:29

A videót nem sikerült rendesen betennem - sajnos nem tudom, hogy hogyan kell - de remélem a link működni fog.
Kép

Ulbi

HozzászólásSzerző: Ulbi » 2015.03.07. 12:13

A videót nem sikerült rendesen betennem - sajnos nem tudom, hogy hogyan kell - de remélem a link működni fog.

Én is láttam a sorozatot, a fordítással együtt néztem, és minden percét imádtam :) , olyannyira, hogy még a Secret Love vele forgatott részét is megnéztem (a címe: kávéztál már egy angyallal?)
Aranyos, nézhető film volt, túl sokat nem kell tőle várni, viszont nagyon jól állt neki az angyalszárny :lol:
Remélem nem baj, hogy ezt beteszem, egy kis kedvcsináló, ha még nem láttad
Kedves Atina!
Ahogy én elnéztem, ebbe a videóba bekódoltak egy megosztási korlátot, így meghatározott helyek kivételével nem lehet megosztani, csak a linket. De belenéztem, mert megnézni meglehetett.

Ez a minisorozat megvan nekem, de még várat magára, mert a film, amit le tudtam szedni hozzá, nem illik a felirathoz, és azt még nem volt affinitásom átidőzíteni.

Nyugodtan bármilyen témát megüthetsz és betehetsz videókat is. Nekem nincs ezzel gondom, sőt kifejezetten örülök neki, mert szeretek mindenféléről beszélgetni. Nekem gondom csak azzal van, ha valaki itt hívja fel többszörösen is a figyelmet a saját honlapjára és a munkáira és ezen kívül semmi másról nem beszél, mert ez nem egy hirdetési felület. Egyébként is van egy al-fórumunk (Sorozatok és filmek ajánlása), ahol ezt meg lehet tenni.

Hogy mennyire szeretek másról is beszélgetni, arra mindjárt itt lenne két példa is.
A Love Now 24. részében sütőtök-krémlevest készítenek. Megjött rá a gusztusom. De sajnos csak olyan receptet találtam, amibe még sárgarépát vagy céklát vagy almát vagy ezek hagymával és gyömbérrel feltuningolt variációit is bele kell még tenni. Nekem így akkor az már nem sütőtök-leves. :(

Egyszer már jártam így a mángolddal.

Kép

Elmesélem, mert vicces.
Újfajta zöldség, remek, próbáljuk ki! Nem is jó a hagyományos, mindjárt egy szivárvány-színekben pompázó változat kell (a képen ilyen van). A Vaterán úgy kellett megverekednem a magért, több aukción részt vettem, mire végre egyet megnyertem. Nem is csak úgy a kertbe ültettem ki, hanem inkább a fóliába, az mégis védettebb. Ott dédelgettem egészen a nyár végéig. Először a magokat, majd az egyre szebbé váló káprázatos növényeket. Eljött a szüret és a receptvadászat ideje. A legkevésbé komplikáltnak az összetevői az alábbiak voltak:
mángold, zöld hüvelyű zöldbab, hagyma, olívaolaj, citromlé, petrezselyem, fokhagyma, snidling, bazsalikom, kakukkfű, szurokfű, majoránna, bors, só
A mángoldot és a babot meg kellett főzni, hagyni kihűlni, és utána kellett hozzákeverni a többit. A főzés hatására a gyönyörű színekben pompázó mángold egységesen alma-kompót színű lett és semmilyen kirívó ízt nem produkált. Egyébként nagyon ízletes a saláta, azóta is rendszeresen elkészítem...mángold nélkül. A vendégeim imádják. :D

A másik téma:
Találtam egy trailert, és nagyon érdekelne a film, de még semmi mást nem találtam hozzá. Pedig milyen jó lenne megnézni!

Kép

atina369

HozzászólásSzerző: atina369 » 2015.03.08. 09:13

Kedves Ulbi!

Csodálom a kitartásod, én biztos, nem vívnék "közelharcot" egy zöldségért, főleg nem úgy, hogy még nekem van vele munkám.
Nálam a lakásban sajnos mindenféle növény ki van tiltva, ugyanis Lucifer, a macskám előszeretettel nyírja ki őket, úgyhogy egy idő után letettem a virágokról. Egyszer még egy kaktusszal is próbálkozott, ott mondjuk a kaktusz győzött :lol: Persze a fűszernövények jöhetnének, de olyan kicsi a lakás, hogy nincs hova tenni, úgyhogy marad a jól bevált zacskós kiszerelés :)
A recept jól hangzik, úgyhogy majd kipróbálom, köszi.

Szuki kisfilmje nekem is tetszett, gyorsan rákerestem, hátha nekem sikerül feliratot találni hozzá, de nem jártam sikerrel.
Egyébként, most, hogy megemlítetted, ezúton is szeretném megköszönni (már nem emlékszem, hogy megtettem-e korábban), a Budapest Diary fordítását, Szukit abban láttam először. Valamelyik nap újra megnéztem a BD forgatásáról készült kisfilmet, amiben mesél a forgatásról, beszél az életéről. Ha esetleg még nem láttad - bár szerintem kizárt -, akkor itt lesz a link
https://www.youtube.com/watch?v=AU_iXgV ... kZuPtlCY6J

Továbbra sem jöttem rá, hogy lehet a videót beágyazni, úgyhogy ismét csak link lesz belőle
Kép

Kata58

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2015.03.08. 09:50

Szia Atina! Sajnos én sem tudom miért nem sikerült betennem a videót a másik hozzászólásnál, és is csak linket tudtam betenni...Nem vagyok egy könnyű tanítvány az biztos! :lol: :lol:

Ulbi

HozzászólásSzerző: Ulbi » 2015.03.08. 21:11

Kedves Ulbi!

Csodálom a kitartásod, én biztos, nem vívnék "közelharcot" egy zöldségért, főleg nem úgy, hogy még nekem van vele munkám.
Nálam a lakásban sajnos mindenféle növény ki van tiltva, ugyanis Lucifer, a macskám előszeretettel nyírja ki őket, úgyhogy egy idő után letettem a virágokról. Egyszer még egy kaktusszal is próbálkozott, ott mondjuk a kaktusz győzött :lol: Persze a fűszernövények jöhetnének, de olyan kicsi a lakás, hogy nincs hova tenni, úgyhogy marad a jól bevált zacskós kiszerelés :)
A recept jól hangzik, úgyhogy majd kipróbálom, köszi.

Szuki kisfilmje nekem is tetszett, gyorsan rákerestem, hátha nekem sikerül feliratot találni hozzá, de nem jártam sikerrel.
Egyébként, most, hogy megemlítetted, ezúton is szeretném megköszönni (már nem emlékszem, hogy megtettem-e korábban), a Budapest Diary fordítását, Szukit abban láttam először. Valamelyik nap újra megnéztem a BD forgatásáról készült kisfilmet, amiben mesél a forgatásról, beszél az életéről. Ha esetleg még nem láttad - bár szerintem kizárt -, akkor itt lesz a link
https://www.youtube.com/watch?v=AU_iXgV ... kZuPtlCY6J

Továbbra sem jöttem rá, hogy lehet a videót beágyazni, úgyhogy ismét csak link lesz belőle
Kedves Atina!
Nekünk nagy kertünk van és van egy kisebb fóliasátrunk is, de csak hobbi szinten kertészkedünk, és amióta a gyerek elkezdte a sulit 4 évvel ezelőtt, nem nagyon jut rá idő. Nemcsak a mángolddal kísérleteztem. Volt nekem csicsókám, fekete paradicsomom és fehér uborkám is. De mit mondjak? Egyik se volt nyerő. :D

Az én macskám nem rágja a benti növényeket, igaz, hogy ő igazából kint szokott lenni, csak télen, amikor hidegebb van, kéredzkedik be. Kint meg annyi növény van, hogy egy Brachiosaurus hordának is elegendő lenne.

Megkerestem a receptet, mert hát csak az összetevőket soroltam fel, a mértékeket nem. Itt megtalálod: A különbség meg annyi, hogy ugye nincs benne mángold, és nem teszek ecetet a főzővízbe, mert szívesen lemondok az élénkzöld színről cserébe azért, hogy nem ecetízű a zöldbab. A recept 2. pontjában leírtakat (mármint, hogy a fás szálat ellenőrizni kell) nem igazán tudom értelmezni, mert a zöld hüvelyű zöldbab sokkal zsengébb, mint a sárga, és én még fásat abból nem láttam.

Szuki:
Felirat ? Én még filmet se láttam, csak ezt a trailert. Erzsi is csak annyit talált, mint én: valamikor márciusban adják ki DVD-n ezt a rövidfilmet, mert ez is 40 perces lesz, mint a Budapest Diary.
Nem emlékszem én sem, hogy írtál-e, de így utólag is nagyon szívesen :D.
Komolyan? Ez volt az első, amit láttál tőle? És így, hogy nem ismerted előtte, milyen benyomást tett rád a fiú ?

Kép

Nem kizárt, hogy nem láttam a forgatásról készült kisfilmet, mert nem láttam. Eddig. De meg akartam nézni és ha már úgyis belinkelted, hát meg is tettem. És örülök, hogy megtettem, mert nagyon kedves, helyes, szimpatikus volt. Így ismét beleszerettem. Ha lesz egy kis időm, akkor újra megnézem a Marry me Mary-t

Most azért nem tudtad beágyazni a videót, mert ez 7 kisfilm egyben, és a link az egész mappára vonatkozik. Az ilyet én sem tudom beágyazni. De ha olyan nem sikerülne, ami nem mappában van vagy nincs benne kód, akkor
1. [video-youtube][/video-youtube] <------ eközé kell betenned
2. a https:-ről le kell választanod az "s"-t, így: http://
Kép

Ulbi

HozzászólásSzerző: Ulbi » 2015.03.08. 21:21

Sajnos én sem tudom miért nem sikerült betennem a videót a másik hozzászólásnál, és is csak linket tudtam betenni...Nem vagyok egy könnyű tanítvány az biztos! :lol: :lol:
Kedves Kata!
Én így tudok videót beágyazni:
1. [video-youtube][/video-youtube] <------ eközé kell betenned
2. a https:-ről le kell választanod az "s"-t, így: http://

De ha mappához tartozik a videó vagy beágyazást tiltó kód van benne, akkor nekem sem sikerül :D. Ilyen esetben próbálok más videót keresni, ami kiváltja a már kiválasztottat.
Kép

Kata58

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2015.03.09. 02:35

köszönöm, Így majd talán legközelebb sikerül.... :D :D

Vissza: “Sorozatok”