Down With Love (Teljes) * tajvani sorozat * Aldaril

Ázsiai sorozatok feliratai.

Moderátorok: Vandi, angeni, doramaforever

Aldaril

Re: Down With Love (4/16)

HozzászólásSzerző: Aldaril » 2015.02.25. 09:24

Hmmmm. Érdekes, hogy ez a véleményetek Yang Duoról. Én például sokkal jobban szeretem, mint a belsöépítész urat. Söt igazából azt hiszem, hogy sokszor a testvérpáron jobban szórakozom, mint a szerelmespáron. Ezen kívül az ö szerepére olyan jeleneteket építenek, amit azért esik nehezemre fordítani, mert bár a jó ég tudja hányadszorra látom, még mindig dölök a nevetéstöl. Akármilyen a természete, nagyon szereti a húgát. Ne írjátok le, jó kis szerep az övé. :D

Rika

HozzászólásSzerző: Rika » 2015.02.25. 09:58

Aldaril, én nem is azt írtam, hogy nem bírom a nővért, hanem hogy néha túl erősek a jelenetei. Tényleg túl sok néha, de ezt én is kimondottan szeretem. Amit a húgával kettesben művelnek, az naaagy kedvencem! Mindig. Nagyon erős az egész sorozatban az a szinte paródia-jelleg, ami nekem totál bejön. Nem kell komolyan venni, csak élvezni kell, mégis, annyira azért nem paródia, hogy ne tudjak elalélni a gyengédségétől, akár a fájdalmától. Olyan egységes egészként képesek a készítői adagolni a hülyeséget és az igazi érzelmeket, ami ritka bravúr.
És a belsőépítész ugyan nem irritál annyira, mint a kis üdvöske a siltes sapkájában, mert a jelleme alapból nem önző, de amit a férfi csinálni fog, hogy megvédje a szenvedéstől azt az elkényeztetett libát, azt a gyomrom nem veszi be. Szét tudnám rúgni minden olyan testrészét, ahol nagyon fájna neki. És a sorozatban, amit tesz, az szerintük megbocsátható dolog.
Szerintem erre nincs bocsánat. Aki ilyent képes tenni egy másik emberrel, az nem ember. Érdekesek a kulturális különbségek, nálunk egy ekkora szemétség elfogadhatatlan, Tajvanon meg már többször is láttam ezt a megoldást, szerelmet hazudni, teljes profizmussal, együtt járással, egy harmadik védelmére, és a végén mindig megbocsátást nyer szegényke, akit csak a nagy szerelem érzése vett rá arra, hogy egy másik embert elválasszon attól, akivel tényleg szeretik egymást, és hosszú időn keresztül nézze azok szenvedését, anélkül, hogy egy igaz szót kiejtene a hazug száján. Elképesztő, tényleg!

Az ügyvéd jelleme, viselkedése és háttere semmiben nem passzol a vadóc természetéhez és életéhez, mégis képesek úgy összesimítani ezt a két ellentétes karakterű embert, hogy soha nem kell azon agyalnom, mekkora baromság ez már megint! Mert nem baromság. Összeillőnek tartott párok elválnak, össze nem illőnek tartott párok együtt élik le az életüket. Párkapcsolatban egyetlen szabály van, hogy nincsen szabály. :D
"Ki hallja létének monoton dübörgésében:
Csak teste fogoly, a lélekgondolat szabad."

Kata58

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2015.02.25. 10:05

Na ne mondjátok hogy kevés a hozzászólás.... :lol: csak kicsit én is fájlalom a képminőséget...példának okáért most töltöttem le a Save the Last Dance sorozat13,6 Gb-os At-s változatát, amihez jó a felirat a régi, mert egyrészt nagyon rossz volt a képminőség és az egymáson levő felirat. Így viszont újra élvezem minden percét. ;)
Viszont ezt a sorozatot is szívesen letölteném nagyobbra, mert valahogy egyik minőség sem az igazi...pedig kár érte, tényleg annyira aranyos, poénos.
A Gyerekek sem hagynak bennünket unatkozni...A hugica helytállása is fantasztikus..végtelen türelme vagy a gyerekekhez, és nagyon feltalálja magát.Közben persze dőlünk a nevetéstől, a helyzetetek komikuma miatt. A rablás is nem semmi volt nekem is nagyon tetszett, de főleg az utána való magyarázkodás...én is nagyon várom a további részeket nagyon.Kedves, ahogy időnként behozzák a múltat, és így mindenkinél kiderül, mitől olyan a személyisége amilyen.
Ha lenne valami csoda folytán egy másik letöltési lehetőség képminőségre, bizony kapnék rajta...
Köszönöm hogy fordítva van ez a Tajvani sorozat is...Nekem ez már a sokadik sorozatom...nagyon szeretem fej-fej mellett Koreával...ha ez mond valamit.... :lol: :lol: :lol:

Vilmos Tímea

HozzászólásSzerző: Vilmos Tímea » 2015.02.28. 16:07

Jó szórakozást kívánunk a 4. részhez :)
Hálás szívvel köszönöm és viszem a 4. rész feliratát.
Kép

doramaforever

Re: Down With Love (5/16)

HozzászólásSzerző: doramaforever » 2015.03.07. 21:20

Megérkezett az 5. rész felirata is. Jó szórakozást hozzá :)

Vilmos Tímea

HozzászólásSzerző: Vilmos Tímea » 2015.03.07. 21:39

Megérkezett az 5. rész felirata is. Jó szórakozást hozzá :)
Nagyon szépen köszönöm az újabb epizód magyar feliratát.
Kép

Rika

HozzászólásSzerző: Rika » 2015.03.07. 22:22

Aldaril, nagyon köszönöm a szombat esti meglepetést! Újabb két résznyi egy rész! Jóóó hosszú. Szeressssssüüüüük! :P Vicces, úgy klikkeltem magam ide, hogy ilyenkor úgyse lesz semmi, azért lefekvés előtt bepislantok, erre, tessék!!! Jaj, de jó! Vandi, Erzsi, nektek is köszönöm, hogy rácsaphattam a feliratra. Viszem is a zsákmányt. Lefekvés elhalasztva. :D
"Ki hallja létének monoton dübörgésében:
Csak teste fogoly, a lélekgondolat szabad."

Nita1987

HozzászólásSzerző: Nita1987 » 2015.03.07. 23:33

Nagyon szépen köszönöm az 5.részt :D

szeva

HozzászólásSzerző: szeva » 2015.03.08. 07:20

Köszönöm szépen az 5.részt!

gyomar

HozzászólásSzerző: gyomar » 2015.03.08. 08:24

Kedves Aldaril!
Nagyon szépen köszönöm az 5.rész feliratának fordítását.Marcsi :)

Vissza: “Sorozatok”