Love Now (35/72) * tajvani sorozat * Ulbi

Moderátorok: Vandi, angeni, doramaforever

pimpi

Re: Love Now (24/72)

HozzászólásSzerző: pimpi » 2015.03.07. 08:28

Kedves Ulbi!
Köszönöm szépen a 24. részt! Kellemes, napsütéses hétvégét! :D

Kata58

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2015.03.07. 16:21

Köszönöm újra a Love Nowot, mégsem tudtam úgy lefeküdni, hogy mára hagytam volna :D :D :D Jó volt ez a rész is...és annyira Sajátos és mély volt az üzletben a vallomás!Most aztán lehet szemezgetni a történések között, hiszen mindhárom részről..illetve félről fontos dolgok derültek ki....Potyogás is volt elég.Das Hi milyen villám gyorsan felismerte a helyzetet.
Hú de messze még 72 és mennyi minden fog még addig történni.... :D :D :D :D

milomartin

HozzászólásSzerző: milomartin » 2015.03.08. 07:58

Kedves Ulbi!Én nagyon sokat látta láttam a fated to love koreai,tajvani változatát a kim soo rot,jumong,palota ékkövét,királyi ház titkait,healeart,faith,personal taste,creating destiny,meg még sokat de ezek a kedvenceim szeretem Lee min ho sorozatait meg kim hung joong sorsozatait szeretem a történelmi sorozatokat meg úgy általában mindent szeretem hogy viccesek romantikusak de nem eltulszottan tömény.Köszönöm hogy forditod ezt a sorozatot

Ulbi

HozzászólásSzerző: Ulbi » 2015.03.08. 22:49

Hátulról előre! A mindmegette blogon klassz sütőtökreceptek vannak... :D :D
Érdemes volt benézni...dupla meglepetés! És külön köszönet az értesítésért! gondoltam bucsúzásként benézek, mielőtt aludni mennék.Erre nagy meglepetésre itt a Love Now újabb része! És ma láttam a New Heartot is, mert az is ma érkezett. :D :D
Nagyon örültem, hogy itt is megláttam a Healert, ma egész nap az ment mert már én is végignéztem! és nem győzöm hallgatni....Rendkívűl izgalmas pergős, romantikus..és még lehetne a legeket sorolni....
Mégis tudnak időnként ennyire nívós, szinte letehetetlen sorozatot csinálni...és a szereposztás briliáns volt... :D :D :D :D Na megyek NOVOZNI! :D :D :D
Hálás köszönet a fordításért Ulbinak, és a megjelenítésért Erzsikének :D
Nagyon élveztem a képeket és a komenteket is...a kor és személy összekapcsoló is remek ötlet volt ezért is külön köszönet :lol:
Kedves Kata!
Sütőtökleves:
Néztem a recepteket, de valahogy mindegyik komplikált volt, egy csomó összetevőt igényelt. Az ilyesmit meg nem szeretem. Erről bővebben írtam a BaW-fórumban. Ha érdekel, ott megnézheted (de szerintem már megnézted :D)

Love Now 24. rész
Gondoltam, hogy elkerülte a figyelmedet, mert nem jelentkeztél. Én se hittem, hogy Erzsi ilyen gyors lesz, és szinte az (mondjuk így) ismertetővel együtt rakja ki. Néztem az e heti munkánkat, hát nem semmi! Különböző sorozatoknak 7 része is kikerült az oldalra. Sztahanovisták vagyunk, úgy látom, persze Ritával az élen :D :D :D

Healer
Nálam is a legek közé emelkedett, eddig 3x néztem meg, de így egyvégtében. Egyszerűen nem tudok betelni vele. De rossz kritikát se hallottam még senkitől se. Viszont én azt nem értem, ha ilyet is tudnak, akkor miért készítenek annyi rosszat ? Mert készítenek, nem is keveset. Tulajdonképpen egy új sorozat sem nyerte el a tetszésemet ezen kívül, de azt hiszem a Healer mindegyikért kárpótolt.

Kép
Kép

Ulbi

HozzászólásSzerző: Ulbi » 2015.03.08. 22:57

Kedves Ulbi!
Köszönöm szépen a 24. részt! Kellemes, napsütéses hétvégét! :D
Kedves Pimpi!
Nagyon szívesen a feliratot!
A napsütés bejött, de sajnos csak teregetni értem rá kimenni. :D

Kép
Kép

Ulbi

HozzászólásSzerző: Ulbi » 2015.03.08. 23:46

Jó volt ez a rész is...és annyira Sajátos és mély volt az üzletben a vallomás! ...
Kedves Kata!
Ha már ennyire tetszett, akkor itt a vallomás "nyomtatásban" is:

Hogy mit is érzel valójában, átgondoltad már ?
Nem kellett átgondolnom.
Mindig is tudtam, csak rosszul fejeztem ki magam.
Nem hiszel annak, ami a szívemből szól, ezért a tetteimmel bizonyítok.
Mindig is világos volt, hogy szerelmet érzek irántad.
Hat éve így van ez.
És már örökre így is marad.

Yi Ru meg csak állt kikerekedett szemekkel. Engem bezzeg fel kellett mosni, meg Boszit is :D

Kép

Azonban az igazat megvallva az eredeti szöveg nem ilyen, csak én feltuningolom egy kicsit, mert végtelenül romantikus vagyok.

A "Mindig is világos"-tól kezdve az eredeti valahogy így hangzott:

Az érzéseim nem rossz helyen voltak, mindig is a szívemben helyeztelek el.
Hat évvel ezelőtt helyeztelek oda,
és mi több, továbbra is ott a helyed, örökre.

Azon túlmenően, hogy túl sokszor hangzik el a "hely" szó ebben a pár sorban, arra is tekintettel kell lennem, hogy az eredetileg mandarin nyelvű filmet kantonira szinkronizálták, és ahogy Rita is megemlítette már, ők rövidebben fejezik ki magukat, ezért a kevesebb szótagszámot is figyelembe kell vennem a szöveg kialakításakor.
...Hú de messze még 72 és mennyi minden fog még addig történni.... :D :D :D :D
Ezt nem így kell nézni! Hanem úgy, hogy pontosan az 1/3-ánál tartunk. De az igaz, hogy sok minden fog még történni addig :D :D
Kép

Ulbi

HozzászólásSzerző: Ulbi » 2015.03.09. 00:19

Kedves Ulbi! Én nagyon sokat láttam a fated to love koreai, tajvani változatát a kim soo rot, jumong, palota ékkövét, királyi ház titkait, healeart, faith, personal taste, creating destiny,meg még sokat de ezek a kedvenceim szeretem Lee min ho sorozatait meg kim hung joong sorsozatait szeretem a történelmi sorozatokat meg úgy általában mindent szeretem hogy viccesek romantikusak de nem eltúlzottan tömény. Köszönöm hogy fordítod ezt a sorozatot
Kedves Milomartin!
Én nem igazán szeretem a történelmi sorozatokat, de az Empress Ki-ért nagyon oda voltam. Ha nem láttad még, akkor azt ajánlom. Történelmiben jó volt még a The Moon That Embraces The Sun. Ezt Rita fordította, megtalálod itt az oldalon a koreai sorozatok között. Említetted Minho-t, de a tételesen felsoroltak között nem látom a City Hunter-t és a Heirs-t. Mindkettőt nagyon szeretem, bár a Heirs sok embernek nem tetszett. Ami még ilyen akció sorozatban nekem nagyon tetszett az az IRIS volt. De csak az első évad nyerte el a tetszésemet, a másodikat kifejezetten rossznak tartom.

A Love Now-t tényleg jól eltalálták, mert romantikus is, meg vicces is. Szeretem Sun Qi Ming és Yang Yi Qing (húgica) beszólásait, jókat vidulok rajtuk.
Kép

Kata58

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2015.03.09. 02:29

Kedves Ulbi Aranyos vagy, hogy még Írásban is kiemeled...a kedvenc részemet... :D :D :D

Kata58

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2015.03.09. 02:33

Ha megtalálom a kedvenc sütőtök leves receptemet, igérem hogy hozom a leírását...xddd Még Samuel is anno megette...xdxdxd

milomartin

HozzászólásSzerző: milomartin » 2015.03.09. 11:02

Kedves Ulbi!Amiket felsoroltál minhotól azt mind láttam meg a többit is egyedül az irist nem láttam még de tervezem.azért nem írtam többet mert már annyit láttam hogy a cimek nem nagyon maradnak meg bennem egy csomót ki is írtam lemezre így többször is megtudom nézn.Most nézem a kill me heal mi,a blood-ot,a hyde jakyll and me-t ezek is teszenek nekem de ha tudsz nekem ajánlani még olyat ami neked tetszet vevő vagyok rá!Elöre is köszönöm♡

Vissza: “Szüneteltetett sorozatok”